PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 resme tıklayınca açılan linkte hiç hoş şeyler yok sdfjhksg http://img149.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-19235/loc685/81134_n624967739_607641_2016_123_685lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahahah iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 5 yila 3 bin dolar, iyi pazarlik yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi şöyle diyim , hatalı olduğun yerler var. içki kullanmayan , sigara içmeyen , temiz aile çocuğu olman bi + kazandırmaz. aksine çoğuna göre daha çok sigara içersen , 2-3 içki ismi bilip içersen bi de ailesinden ayrı kafasına göre yaşayan insanlardan biri olduğunu düşündürürsen kızlardan daha çok rep kazanıp , dikkatlerini çekebilirsin. (çoğuna göre geçerli bi ben git sigaraya , içkiye başla demiyorum yanlış anlama) 1-2 mekan öğren abi o kadarı da olsun plz. bir de mekandaki 2 garsonla muhabbet et , eğer tut ki herhangi bi kızla gidersen heriflere selamın olsun , bu çeşit olaylarda çoğu dediğimin kız kitlesine hitap eder , ilgisini çeker. yakışıklıda sayılırsan problem yok o zaman , bilki çoğu yakışıksız insanlar yakışıklılara göre kızlarda daha iyi olabiliyor bunu da unutma. ayrıca teklif falan komik şeyler. herşey zamanla gelişir. her zaman o kişi ile arkadaş olmak gerekir. zamanla yaşıyacağınız aktiviteler ve paylaştığınız dakikalar ilişkinizi pekiştiricektir. saçmalık olucağını biliyorum ama alkol insanların aklından geçenleri daha kolay sarfetmesine yardımcı olur , sağlar. Mekanda alkol olduğu sürece duygularını ona karşı anlatmanda pek zorlancağını sanmıyorum. bitti. Bunlar benim tecrübelerim , saçma gelebilir , uygulumak durumunda tabiki değilsin. Sadece öneri sunayım dedim. good luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 The Kind Kitana, Grandmaster Pimp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 lol, hadi okul mokul bitmiş olur da dadanacak manita olmaz, sap kalırsın, anlarım da pasiflikten sap kalınır mı hiç? ille "benimle çıkar mısın" deyip pastanede karşılıklı keşkül yemeniz gerekmiyo, sinemaya gidelim fln de, redderse zaten arkadaşça bi öneriyi reddetmiş olur, daralmana gerek olmaz. kabul ederse 2-3 kere kızla sinemaydı, muhabbelebiciydi gezersiniz, zaten teknik olarak çıkmış oluosunuz. ayrıca içkim yok, sigaram yok, ağzım da süt kokuo, bu da ne güzel şey dersen olmaz tabbe. içkiye sigaraya başla demiorum da tarzı biraz rahatlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sigara icme zaten. Pis bir sey. Alkol yeri geldiginde tuketilmeli. Keyif katar hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 wish the pumper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şunu eklemeden geçemeyeceğim. senin içki veya sigara içmenden etkilenecek kızdan hayır gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sigara gereksizde wissy nin dediği gibi alkol yerinde gerekli. hani utangaç falansanda alkol seni açar merak etme. Ama emin ol 1 kere bi kızla çıkarsan gerisi gelir. sana ilk bi özgüven lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Korax said: Zebilith said: Hagii said: kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok. işte bunlar yüzünden. edit: orta yaşlı bi hatun bulup evlenebilirsin ama belki hiç alakası yok.benim senelerce yaptığım kızın haddi hesabı kalmadı,benimde ne içkim ne sigaram var.sadece biraz daha girişken ol,arkadaşsın falan filan,sana ilgi duyduğunu farkedersen,biraz daha nasıl desem,piç takıl yani.Kaybedecek neyin varki,enfazla henüz edinmediğin bi arkadaş. çelişiyosun koray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 adım koray degil,sigara ve icki icerek pic olunmuyo,dedigimi okuyup,anlamamissin,tekrar bi oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Zebilith said: Hagii said: kafe bar bilmem. tam bir iyi aile çocuğuyum. içki sigara eve geç gelme şu bu zart zurt yok. işte bunlar yüzünden. edit: orta yaşlı bi hatun bulup evlenebilirsin ama belki Koray için çok çok çok basitleştiricem şimdi ifademi ki o da anlasın: Eğer genç bir kız arıyorsan onlar artı değil. Genç kızlar "kötü çocuk"lara veriyor malesef. Heyecan yaşamak istiyorlar içleri kaynıyor, dalgalı fırtınalı denizlere açılmak istiyorlar. Hayatını yaşadıktan sonra sorumluluk sahibi adam ile evlenirler ama hagi. Sabredersen muradını erersin sen de. LOL. işte bunları söylüyordu üstteki ifadem koray. gayette açıktı herkes anladı. ps:İçki sigara içince "kötü çocuk mu olunuyor?" derseniz kafanızı kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Anlamada zorluk çektiğini görüyorum zebidi seni,aklınca eğlence yapıyosun heh. Sen yine benim dediğimi okuyup anlamadan ifadeni basitleştirdiğini düşünerek bişeyler zırvalamışsın.Kendi anlayış tarzınla benim yazımı karşılaştırdığın için sen benim ne kastettiğimi anlamamışsın.Seninde dediğin gibi,pek bi basit düşünce tarzın,e doğal olarak zor tabi anlaması. Ben biraz daha açıyım senin için açıklamamı.Sadece sigara içip,alkol alarak kötü çocuk olunmuyor.Bulunduğun ortamda,karşındaki kızın gözünün içine bakıp şeytani bi gülümseme ile "merhaba" demek,yada biraz cüretkar olup,söylenmemesi gereken bişeyi komik bi şekilde zart diye söyleyip,dikkat çekerekte piç olabilirsin.Sigara kullanmadım,ara ara alkol kullanmışlığım var.Bi kızı kaldırmak içinde hiç bizaman "kötü çocuğum,sigaramda var alkolümde" demedim.Zira illa kız kaldırmak için bişey kullanacaksan,bunlar sigara,alkolden çok ya senin statüne bakar,yada cebine.Bunların ikiside yoksa ya tipinle yada laf yapabiliyosa ağzınla durumu kurtarırsın. Cesaretin yoksa içersin 2 bardak bişey biraz daha rahat konuşursun o ayrı,ama senin dediğin olay tamamen salakça bişey.Sen piç takılma mevzusunu kavrayamadın,direk sigara ve alkole vurdun olayı.Hiç bi kız sırf sigara ve alkol kullandığın için senin kötü çocuk klasmanında olduğunu düşünmez.Zira günümüzde hemen herkes sigara ve alkol kullanıyo,yada kullanmışlığı var.Sen fırlama(piç) bi tip olduğunu davranışlarınla yada sorulara verdiğin cevaplarla,sorduğun soruların cevaplarına verdiğin tepkilerle,konuşurken kızın kendi hakkında söylediği şeylerle ilgili yorumlarınla belli edersin,etrafındaki insanlarla olan diyaloglarınla gösterirsin kendini.Bi elinde bi sigara bi elinde alkolle bi halt edemezsin. Yoksa her gece bar'a gelip,önmasaya oturup "belki karı düşer" diye milyar bayılıp şişe açtıran,ilgi çekmeye çalışan hanzolarda gördüm ben,netekim hergünde boş boş evin yolunu tuttular.Bitek hanzolar değil,herhangi birisi içinde geçerli bu.Sadece sigara içip,alkol alarak kötü çocuk olunsaydı,hoşlanılan şirin çocuk tiplemesi çizilebilseydi,bara discoya giden,masada veya ayakta elinde içkisi sigarasıyla takılan herkes kendine ister istemez sevgili yapardı. "Biliyomusoooğğn,murat diye bi çocukla tanıştım,acaip şiiriiin,haaa bide acaip içki içiyo ve 3 paket sigara içiyo günde,nekadar harika dimii" diyebilecek bi kız bilmiyorum,görmedim,duymadım,varsa da ondan hayır gelirmi oda tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Zebilith said: ps:İçki sigara içince "kötü çocuk mu olunuyor?" derseniz kafanızı kırarım. yahu olunmuyor tabiki hahahahaha. offf koray offf. çok komiksin kusura bakma. Hagi'nin yazsından yaptığım çıkarımlar üzerinden şakayla karışık "günümüz genç kızları" üzerine olan tespitlerime dair kısa ve öz bir mesaj vereyim demiştim. Sigarayla içkiyle kim alâka kurabilir. Ancak adamın söylemi ve söyleyişi ile alâka kurulabilir. Zira "çok iyi bi insanım ben; içkim yok sigaram yok eve erken geliyorum her akşam. Annem beni çok seviyor ama kızlar neden sevmiyor ki" gibisinden bir post atmış hagi arkadaşımız. Ama olsun neşelendirdin beni koray teşekkür ederim. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bravo ozaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Zebilith said: Zebilith said: ps:İçki sigara içince "kötü çocuk mu olunuyor?" derseniz kafanızı kırarım. yahu olunmuyor tabiki hahahahaha. offf koray offf. çok komiksin kusura bakma. Hagi'nin yazsından yaptığım çıkarımlar üzerinden şakayla karışık "günümüz genç kızları" üzerine olan tespitlerime dair kısa ve öz bir mesaj vereyim demiştim. Sigarayla içkiyle kim alâka kurabilir. Ancak adamın söylemi ve söyleyişi ile alâka kurulabilir. Zira "çok iyi bi insanım ben; içkim yok sigaram yok eve erken geliyorum her akşam. Annem beni çok seviyor ama kızlar neden sevmiyor ki" gibisinden bir post atmış hagi arkadaşımız. Ama olsun neşelendirdin beni koray teşekkür ederim. lol. Gerçi gözümden bişey kaçmış,sen benim kısaca dediğimi anlamadığın için kendin kafanda bişeyler kurarak çeliştiğimi alıntılamışsın.Bende anlatmaya çalıştım ama sen anlamayınca olay buraya kadar geldi.Ha bide unutmadan,aynanın karşısına geçip gülmeye çalış bakalım,işe yaramazsa ne yapacağını biliyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hauhuahuauha dönüp dönüp okuyo musun "ne cevap koysam cevap veremedim adama ühü" diye. Korax said: işe yaramazsa ne yapacağını biliyosun ;) bilmiyorum öyle bir şey denemedim hiç. Sen kendine gülmeye çalışmak işe yaramazsa napıyosun koray kendine? Herneyse bak burası "kişisel". Yeter saçmaladığın. DELİKANLIYSAN GARBICA GEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hagii olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya tabi,okadar çok vaktim varki bütün gün oturdum burda buna ne laf soksam diye düşündüm,heh.Sana laf sokmama gerek yok benim,yukarda da kimin ne saçmaladığı belli yazdıklarımızdan.Kendime gülmeme gerek duymuyorum genelde,canım ülkemde biyerim hıyar diyene senin gibi tuzla koşan çok olduğundan pek zor olmuyo gündelik hayatta eğlenmek :) Garbage'da sana mutluluklar,orasıda kesmezse bi zahmet kum havuzuna yada yörünge dışına geri dönüver.Hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Zebilith, korax, lütfen ikili tartismalarinizi topicten uzak tutar misiniz? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Korax said: yukarda da kimin ne saçmaladığı belli LoL Evet başka söze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Çünkü bir erkek arkadaş değilsin. Olamayacaksın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Korax said: Anlamada zorluk çektiğini görüyorum zebidi seni,aklınca eğlence yapıyosun heh. Sen yine benim dediğimi okuyup anlamadan ifadeni basitleştirdiğini düşünerek bişeyler zırvalamışsın.Kendi anlayış tarzınla benim yazımı karşılaştırdığın için sen benim ne kastettiğimi anlamamışsın.Seninde dediğin gibi,pek bi basit düşünce tarzın,e doğal olarak zor tabi anlaması. Ben biraz daha açıyım senin için açıklamamı.Sadece sigara içip,alkol alarak kötü çocuk olunmuyor.Bulunduğun ortamda,karşındaki kızın gözünün içine bakıp şeytani bi gülümseme ile "merhaba" demek,yada biraz cüretkar olup,söylenmemesi gereken bişeyi komik bi şekilde zart diye söyleyip,dikkat çekerekte piç olabilirsin.Sigara kullanmadım,ara ara alkol kullanmışlığım var.Bi kızı kaldırmak içinde hiç bizaman "kötü çocuğum,sigaramda var alkolümde" demedim.Zira illa kız kaldırmak için bişey kullanacaksan,bunlar sigara,alkolden çok ya senin statüne bakar,yada cebine.Bunların ikiside yoksa ya tipinle yada laf yapabiliyosa ağzınla durumu kurtarırsın. Cesaretin yoksa içersin 2 bardak bişey biraz daha rahat konuşursun o ayrı,ama senin dediğin olay tamamen salakça bişey.Sen piç takılma mevzusunu kavrayamadın,direk sigara ve alkole vurdun olayı.Hiç bi kız sırf sigara ve alkol kullandığın için senin kötü çocuk klasmanında olduğunu düşünmez.Zira günümüzde hemen herkes sigara ve alkol kullanıyo,yada kullanmışlığı var.Sen fırlama(piç) bi tip olduğunu davranışlarınla yada sorulara verdiğin cevaplarla,sorduğun soruların cevaplarına verdiğin tepkilerle,konuşurken kızın kendi hakkında söylediği şeylerle ilgili yorumlarınla belli edersin,etrafındaki insanlarla olan diyaloglarınla gösterirsin kendini.Bi elinde bi sigara bi elinde alkolle bi halt edemezsin. Yoksa her gece bar'a gelip,önmasaya oturup "belki karı düşer" diye milyar bayılıp şişe açtıran,ilgi çekmeye çalışan hanzolarda gördüm ben,netekim hergünde boş boş evin yolunu tuttular.Bitek hanzolar değil,herhangi birisi içinde geçerli bu.Sadece sigara içip,alkol alarak kötü çocuk olunsaydı,hoşlanılan şirin çocuk tiplemesi çizilebilseydi,bara discoya giden,masada veya ayakta elinde içkisi sigarasıyla takılan herkes kendine ister istemez sevgili yapardı. "Biliyomusoooğğn,murat diye bi çocukla tanıştım,acaip şiiriiin,haaa bide acaip içki içiyo ve 3 paket sigara içiyo günde,nekadar harika dimii" diyebilecek bi kız bilmiyorum,görmedim,duymadım,varsa da ondan hayır gelirmi oda tartışılır. Zuhahahahah itiraf et hiç kız arkadaşın olmadı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kızlar neden kötü çocuktan hoşlanır o da ayrı olay elcevap : 4S kuralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar