urendil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hep derler ya Ebay lololol falan filan şimdi bu iş nasıl yapılıyor? Diyelimki; Ben ilanı koydum alan adam parayı once yatırsa belki ben yanlış acc info verdim nasıl guvenecek?Yada ben ona nasıl guvenıp acc info yu o para yatırmadan verecem? Herşeyi hallettik diyelim, o parayı yatırırken güzelim ülkemin bankası 1001 zorluk çıkartmıcak mı?yada sonunda 500% vergi kesilecek mi :D ? Nedir işin aslı? Hangi sitede satılır,nasıl satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bu tarz işlerimi tek siteden gideriyorum orda da insanlar middleman service adını verdikleri bir sistem kullanıyor. Satıcı hesap bilgilerini ve id'ni adama gönderiyor, mail'i de onun istediği mail yapıyor, alıcı da parayı gönderiyor. Sonra takası o gerçekleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 WoW'da account satmak tehlikeli ve yasaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 -Wissy said: WoW'da account satmak tehlikeli ve yasaktir. harbimi?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bende hesabimi sattim, ilan vermisdim buraya. Hesabimi almak isteyen arkadaşla yuzyuze gorusme sansimiz yokdu dolayisi ile ilani gittigidiyor.com a vermemi soyledi. Kredi karti kullanmadigimdan ilan veremedim oraya. Durust bir insan oldugumdan :), banka hesap numarami verdim ve parayi havale etti alici. Para yattikdan sonra butun kullanici bilgilerini verdim arkadasa. Aslinda en guzeli yuzyuze halletmek bu isi en guveniliri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de law gibi sattım acc'mi. elden olmuyorsa güvenmek zorundasın. bana para yollandı, ondan sonra ben verdim acc bilgilerini maili falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Turkcede, soru eki olan `mi`'yi bitisik yazmak tehlikeli ve yasaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cons said: En temizi yüz yüze görüşmek bence. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urendil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 elden olunca ucuza gidecek :D İnsanoglu iste cok para istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 -Wissy said: Turkcede, soru eki olan `mi`'yi bitisik yazmak tehlikeli ve yasaktir. Türkçe'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.tdkterim.gov.tr/bati/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Orada anlatım bozukluğu ve başka dilbilgisi hataları var, işin komik tarafı ise şu, eğer virgülden sonra büyük harfle başlıyorsanız bu o ismi özel isim kategorisine sokuyorsunuz demek olur ve özel isimlerin ekleri ayraçla ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Iletirim Turk Dil Kurumu'na. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 -Wissy said: Turkcede, soru eki olan `mi`'yi bitisik yazmak tehlikeli ve yasaktir. -Wissy said: Iletirim Turk Dil Kurumu'na. harbimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 h,A![r];b'i' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 WoW oyun içi item, gold, karakter ve vb. şeylerin gerçek para karşılığı satılması, devredilmesi, kiralanması EULA'ya göre yasaktır. Şikayet veya anlaşılması durumunda accountunuzun banlenebilir. Paticik'te izin veriliyor çünkü biz official WoW fansite değiliz. Bu konu ile ilgili Paticik Pazar (İkinci El) Bölümü'ne bakabilirsin. Yurtdışında da benzeri hizmetler söz konusu. Yeterli cevabı aldığını düşünüyorum ve konunun da amacından sapmış olması nedeniyle kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar