utopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 asinanyavuz said: urmesque said: Marl0_on said: prudent kral adamdır. +1 ayrıca benim kardeşim oktar. sıkıysa bi yamuk yapın heyt be. biz adamı naparız biliyonuz mu? baluu, öncelikle sen sus bakalım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Baluu said: PrudenT kimdir sorusuna halen cevap verilmemiş, ne ayıb. Konudan sapmayın. kimse dememiş hayret. PrudenT, insanın kendisine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 +~1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 utopia said: asinanyavuz said: urmesque said: Marl0_on said: prudent kral adamdır. +1 ayrıca benim kardeşim oktar. sıkıysa bi yamuk yapın heyt be. biz adamı naparız biliyonuz mu? baluu, öncelikle sen sus bakalım sdf. evet prudent kral adamdır. gerçi koyim prudent'e o kadar da içli dışlı değiliz, ama herkes seviyo ben de seviym, komüniti olayı <3 ve evet, baluu sen sus gözlerin konuşsun eheh yok lan onlar da konuşmasın, caps açıp saydırıyosun zaten toplu hıbırdamalarda gün aşırı ne güzel konuştum ben böyle bıdır bıdır büyümüş de adam olmuşum, ayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 +1 hay*# konu dışındayız sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 VELKAM TU DI CANGIIIL GARBIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar