sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 türkiye fırsatlar ülkesi, iktisatçı anayasa mahkemesi başkanı olur.hapisten çıkıp başbakan olursun.ülkeni dava et,herkesi ayağa kaldır. amerikan rüyası çikolatalı dondurma yemiş bizimkinin yanında. biraz sabrın,biraz paran ve provocation 115 ps basman gerekli.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kamu yonetimi mezunuyum inadina idare hakim olucam heh hukutka okuyanla ayni idare hukuku derslerini aldim ceza hukuku borclar hukuku vs vs nin idare ile ne alakasi varsa artik "iktisatcidan olmaz!!!" diye diretiyor dunyadan birhaber genclik
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 said: ben rahan olarak işlediğim bir suçtan dolayı yargılayacak hakimin hukuk mezunu olmasını isterim. e iktisat fakültesinden çıkanlar hırsızlığa, cinayet gibi şeylere bakmıyor ki. yine kendi eğitimleri ve üstüne katıkkları hukuk doğrultusunda bişeyler yapıyolar.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 tuncay ozkani severek izliyorum ama benim icin cokta birsey ifade etmiyor cunku cok fanatik buluyorum kendisini :) bu arada romanya italyaya gol atti :)
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 başıma birşey gelmeyecekse italya'nın bir dakika sonra beraberliği yakaladığını söylemek istiyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 basiam bisey gelmiyecekse tuncay ozkanin ajdar MKII olma yolunda ilerledigini soylemek istiyorum
bao Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 O Tuncay bi yol alsın ya, resmen solun Cem Uzanı oldu da solun buna pek ihtiyacı yoktu. sanki soldan hiç iktidar partisi çıkmış da, haybeye chp nin de oyunu bölecek. gerçi o anca "solcuyum ama akp ye karşı olsun diye mhp ye oy verdim bu seçimde" über zihniyetindeki adamları kendine bağlar, bağlasın zaten, sonra denize atlasınlar hepbirlikte. aslında bu kadar yoruma da gerek yoktu, "Tuncay, montla sıç" demek yeterdi ona.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Dsp,İp bunlarıda kapatalım o zaman Chpnin oyunu bölmesin? Chpnin oyunu bölmemesi için yeni parti kurmaya karşı çıkmak nasıl bir zihniyettir ya. Ayrıca Tuncay Özkan ile Cem Uzan bağlantısını nasıl kurdun açıklar mısın?
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ne biçim zihniyette insanlarsınız ya?LOL Tuncay özkan olmasa , bu ülkede forumlarda car car konuşan kekler dışında akpnin karşısında kim olucak?Adam elinden geleni yapıyor,şu an ben ve benim gibi insanlarında tek güvenebileceği adam rolünde...Baykala mı guvenıcem??
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 RTE ye guven laiklik ona emanet kendisi dedi
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 canlı yayında izlemedim, ama dün tekrarı varmış (euro d) orda rastladım. Horizon'un alıntıladığı site de çok komik yazmış, horizon'un yorumu daha da komik. Tuncay Özkan Aydınlık dergisindeki sayfayı gösteriyor, Habertürk diyor ki: "Tuncay Özkan Haşim Kılıç'ın İBDA-C'li olduğunu söyledi" CHP ve hibe olayı da sanki hibe almış da, Tüncey Ozken ilk defa çıkmış bunun aksini söylemiş gibi. Notlar bir tuhaf... İzlemeden "Cem Yılmaz'a aday" diyebilecek bir babayiğit (!) ancak Horizon olabilirdi zaten, tebrik ediyorum. Yeni Şafak gazetesi gibi olayların aslını bilmeden ya da bilip de çarpıtarak yorum yapmak ne de karizma (!) bir olaydır... [hline] Program hakkında yorumlarım şunlar olacak. 1- Sol ve devrimi "aşırı komunist aşırı sol"dan ibaret gören ve diğer hiç birşeye sol demeyen, devrim demeyen gençlerden birisini koymuşlar. RED dergisinin bilmemnesiymiş, hiç okumadım ama demek bu tarzda bir dergiymiş. Bu tarzdan tuhaf bir sol ideolojiyi benimsemiş adamlar Millet teriminin karşısındadır, ulus ve devlet terimlerinin de karşısındadir. Sınırlarla ayrılmamış bir dünya düzeninde komunist işçilerden ibaret kurulu bir düzen hayal ederler. Atatürk'ten bu yüzden nefret ederler. Yobazların yanında yer alabilirler sırf devletleri yokedebilmek için. Komunizm zaten utopik bir sistemdir (kapitalizmden daha tutarlıdır, o ayrı), ama bunların savunduğu komunist sol ideolojisi daha da utopiktir. 2- Yeni Şafak'tan Horizon kafasında tuhaf bir eleman. Kendisini tanımıyorum ama yeni şafak kafasından birisinin ekstra bir şeye ihtiyacı yoktur. 3- Nazlı Ilıcak. Daha fazla birşey demeye bile gerek yok. 4- Bir de hiç bilmediğim birisi. Programda Bu 3 kişi paso Tuncay Özkan'ı harassladı. Tuncay Özkan'ın yerinde olmak istemezdim. O 3 kişiyi de (özellikle Nazlı Ilıcak) boğazlar katil olurdum orda herhalde. Bir Engin Ardıç eksik sanırım orda. Ya da Vakit'ten birisi gelse cuk olurmuş. Karşısındaki empati yapabilen bir tek şu 4. kişiymiş. Onun yerine başka bir kişi olsa (Vakit, Sabah, Zaman'dan birisi) kan çıkabilirmiş orda heheh. Yeni Şafak elemanı, Tuncay Özkan'ın dediği herşeyi çarpıtmaya çalışmakta. Nazlı Ilıcak hümanist geçinen ama her kelimesi ayrı bir çelişki içeren birisi zaten, paso Tuncay Özkan'ı eleştiriyordu. RED genci direk "çarşı herşeye karşı" zihniyetinde olduğu için, Tuncay Özkan ne derse ona itiraz ediyordu. İnsanı bunaltacak, deli edecek, hayattan bezdirecek bir trio, böyle üçlü çok az gelir sanırım. [hline] Gördüğüm kadarıyla, CHP ve hibe olayı halen bitmemiş. Kaç yıldır aynı mesele. Tuncay Özkan diyor ki, "bu belgeleri, faturaları, Maliye inceledi, ve hiç bir eksik veya yanlış olmadığını rapor etti." Ama Yeni Şafak'taki adam nasıl bir dolduruşla ve kinle yaşıyorsa, "hayır 2005'teki faturaları sen 2007'de yazmışsın, bunların hepsi sahte". E madem bunlar sahteyse Maliye o zaman neden bunları doğru diye belgeledi? Sen maliye'den daha iyi mi biliyorsun? Yok işte, aynı şeyleri Horizon'dan da duyuyoruz, Yeni Şafak elemanı da aynı şeyleri tutturup duruyor. Açıkçası Tuncay Özkan çok sevdiğim birisi değildir, Emin Çölaşan veya Cüneyt Arcayürek gibi beğenmem. Ancak Nazlı Ilıcak karşısında elbette Tuncay Özkan'ı savunurum. Çünkü Nazlı Ilıcak kendisini beğenmiş, egoist, egomanyak, herşeyi bildiğini zanneden ama aslında zerre bir bilgisi olmayan düşük zekalı bir kadın. Programda ettiği lafların her biri de bunların çok güzel ispatı olmuş durumda. Aklımda en çok yer eden lafı şu oldu. "Sen bu borç batağına girip kanalı kapatman iyi oldu sana. Bunun nedeni tek taraflı yayın yapmandı. Karagöz Hacivat gibi almışsın karşına birisini, gündem midir nedir paso konuşuyor kimseyi konuşturmuyordun" diye saçma sapan bişiyler dedi. Şimdi, birincisi Gündem dediği programın zaten olayı buydu. İki kişinin ortaklaşa konuştuğu ve haftayı değerlendirdiği bir yayın saati o. Nazlı Ilıcak'ı duyan da sanki başka hiç kimse böyle yayın yapmıyormuş sanacak. Al bir kaç örnek Nazli hanım kızımıza: 1- Ankara Rüzgarı /Avrasya TV, 2- Türk Kahvesi /Avrasya TV (Programın adını yanlış hatırlamadıysam), 3- Meksika Sınırı, Samanyolu TV ve Ülke TV, TGRT Haber'de de vardı böyle bişi ve ara sıra İ. Melih Gökçek'i şov yapsın diye çıkartıyorlardı. Başka bir ton böyle program vardır, ama benim rastladıklarım bunlar. İkincisi, büyük bilge Nazlı Ilıcak hanım kızımız, Tek taraflı yayın yaptığı için bu hale geldiğini iddia ediyor. Ama Gündem gibi ikili konuşma olmayan, farklı görüşten misafirlerin de gelebildiği programları da vardı. Bunun en açık örneği Ceviz Kabuğu idi. Hatta bazen konuklar yarım saat sonra konuştuktan sonra dincilerden biri arar ve telefonla 3 saat konuşurdu. Bunun en bariz örneğini gözümle de görmüş ve canlı canlı izleme imkanım olmuştu. İnsan Hakları derneği midir nedir öyle bir ada sahip olan ama paso Fetullahçılardan oluşan bir şirketin eski patronu ve yeni patronu aramış, uzun uzun konuşmuşlardı Hulki Cevizoğlu ile. Kendi "çoklu hukuk sistemi, isteyenin Türkiye Cumhuriyet'i kanunlarından öte şeriat kanunlarıyla yaşama hakkı" isteğini ballandıra ballandıra anlatmıştı. Konuklar neredeyse hiç konuşmamıştı. Böyle şeyler olurken, Nazlı Ilıcak'ın "tek taraflı konuk" yalanı zaten baştan çürütülmüş oluyor. Programda Yeni Şafak yobazının "kanalın kapatılması için çok üzüldüm, düşünce özgürlüğünü baltalayan bir olay olmuştur" demesini beklemezdim zaten. Her ne kadar kendilerine olan olaylarda en büyük demokrat, en büyük hümanist, en büyük insan hakları savunucusu olan bu insanlar, karşı taraftaki kişilere "oh olsun, iyi ki oldu, hakkettin" diyebiliyor. Bu da aslında Yeni Şafak veya Vakit zihniyetinin eline kalsak, TV'de canlı yayınlayarak bizi baltayla idam etmeye çok hevesli olduklarını gösteren örneklerden biri.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ayrıca Tuncay Özkan Başbakanı kaç kez programa çağırdı 'Hiç olmazsa 30 dakikalığına gel 29 dakika sen konuş 1 dakika ben konuşayım' diyordu.
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Cok gaz almıs bu t.ö . Yazık acıyorumda herıfe dogrusu
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 @bone Vallahi ben babayiğitsem sen ağayiğit gibi birşey oluyorsun sanırım. Ben cem yılmaza değil cem uzan'a benzettim. Asıl ben senin şarşırmana şaşırıyorum. Tuncay Özkan'ın şu zamana kadar yaptığı hareketleri söylemleri , radikal sataşmaları aynen Cem Uzan gibi. Gayette benziyor onun yolunda ilerliyor , belki cem uzan'a oy vreneleri ben toplarım diye. Ben haberle ilgili programı seyretmedim diye not düştüm zaten. Hangi yorumumum komik onu anlamadım ? Haberin içinden veya aldığım yerden esinlenerek nasıl bir yorum yapmışım lütfen bi açıkla da ben de güleyim kendime. Sırf laf atmak için mesaj yazmayın lütfen boş boş.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Horizon said: Sırf laf atmak için mesaj yazmayın lütfen boş boş. kendini ne güzel de tanımlıyorsun 8-)
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sakin olun tuncay ozkan hedefi belli olmayan kursun su an herkese gider saldirir
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 vakit ile yıllardır yaşıyoruz zaten olayı, bir tuncay fazla veya eksik farketmez :D
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tuncay Özkan'ın eleştirilmesini anlayabilirim, hak da veririm; kendim de bolca yapıyorum çünkü. Ama bu eleştirinin sebebi CHP'nin oylarını bölüyor gibi artık söylene söylene mide bulandırıcı bir tekerlemeyse, o zaman eleştiri sahibinin de kafası pek fazla çalışmıyor derim. Temel noktalarda CHP ve Tuncay Özkan'ın farkı ne söyler misiniz? İkisi de onurlu AB'ye girişi savunuyor, ikisi de serbest piyasacı, ikisi de Altı Ok'u babanelerinin duvardaki resmiyle eş tutuyorlar, ikisi de ABD'ye tek bri kötü söz söylemiyor vs. Tuncay Özkan, Aydınlık dergisini programda gösterip o gerçeği dillendirmekle doğru bir iş yapmıştır, onurlu her gazetecinin söylemesi gerekeni söylemiştir. Ama sapla samanı birbirine karıştırmayalım lütfen.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 turk siyasetinin ciler acisi ola ndurumunu yendien gozumuze sokmaktan abska bisey degil tuncay in partisi birbiriyle ideolojik olarak pek bir farki olmiyan irili ufakli 20 parti var belki hepsinin programi ayni cok andir kimisi daha develtci takiliyro kimisi daha solcu kimisi daha ulusalci ama getirdikleri cozumloerin hepsi kliseden ibaret ve bu partilerin tek ortak ozelligi hepsinin CHP tabanindan olup su veya bu sekilde kavga gurultuyle ayrilmis olmasi ldierlerin partileri kendi ufak kralliklari olarak goremesi ve hepsini nhedefinin tek basina iktidar olmasi liderlerin birbirinden tiksinmesi parti icinde muhalefet yapamiyan isimlerin gidip kendi partilerini kurmasi kavgaci siyasetten vazgecilememesi hizip hizip ve daha cok hizip turkiyenin problemi bu benim partimin gucu articaksa ben fedakarlik eder kenara cekilirim diyen lider yok piyasada koalisyonlarinda yurumemesinin nedeni o hep kisisel hirs hep kisisel menfaatleri on planda tutmak
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tuncay Ozkan'a Cem Uzan'a benzetenler dinledigini/okudugunu anlamayi ogrenip buraya mesaj atsin, insanlara blue screen verdirtmesin.
Öne çıkan mesajlar