Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dun gece windows patladı ve format atmak zorunda kaldım oyunu yuklemedim tekrardan dx9 yukledim ve oyun calısıyor ancak giris ekranında ve birkac yerde yazılanlar okunmuyor :) wingbilmemne vardı yazı karakteri olarak o sekilde yazılar dolu her yer kimi zaman isimi gormemi de engelliyor :( nasıl duzelecegi konusunda bilgisi olan var mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 parmak sal gecer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sus densiz birsey bilenlerin onunu tıkama bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oyunu yüklemeden copy paste yaparsanız çıkar tabi böle sorunlar.. sil baştan başlamak gerek bazen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Oyunu kur (ama patchleri indirmene gerek yok) daha sonra eski folderı toptan yeni folderın üstüne C/P yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok oyuna birsey yapmadım o d de duruyordu oylece sadece formattan sonra dx9 yukledim ve calıstı ancak su yazı sorununu halledemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 c/p den oluyor oyunu kur sonra c/p yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya bende hem xp, hem vista64 ultimate var. xpde format sonrası sorunsuzca c/p yapıp oynuyorum. ama vistada direk c/p yapınca AOC zaten çalışıyor şeklinde bi hata veriyor.acaba bu yamaları kurmadan oyunu kurup üstüne c/p olayı vistadada işe yarıormu deneyen varmı? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar