Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Beyler ben bundan 9 sene once 1999 da girmistim oss ye bu sene gene giricem Ben Fen matematik bolumundeydin Benim hangi sorulari cozmem lazim bu seneki ossde 8 bolum falan olucakmis Yardim ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1. bölüm + fen2 mat2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pardon 1. bolum dedigin nedir yane yaziyor mu bolum 1 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi vakti gelmeden konsepti araştırsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ya iste calisiyordum simdi ancak izin aldim da bir bakayim dedim yane aciklanmasi zor mu burda anlatilamayacak birsey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yazıyo ilk bölüm 2. bölüm diye sen ilk bölümdeki hepsini yapmak zorundasın(!) yani ilk bölümdeki tüm sorular sana en düşük yanlış hatırlamıyosam 0.5 ile çarpılıp puan olarak dönüyo 2. bölümden ise matematik ve fen yapman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi ben eski sistemde girdim öösye bilsem söylerim. kızmışsın hemen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok kardesim Lidriel sen beni yanlis anlamissin kizmadim niye kizayim ben orda anlatilamayacak kadar karisik mi anlaminda mi soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 adamin biri sen hepsini yapmak zorundasin bolum 1 in demissin yapmassam yane 40 tane yapsam ne olacak bolum 1 in ozelligi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Turkce I - 30 Soru Sosyal I - 30 Soru Mat I - 30 Soru Fen I - 30 Soru Mat II - 30 Soru Fen II - 30 Soru Yapmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mad_Wolf said: adamin biri sen hepsini yapmak zorundasin bolum 1 in demissin yapmassam yane 40 tane yapsam ne olacak bolum 1 in ozelligi ne 40 tane yapsan muhtemelen barajı geçemezsin :p geçsenede pek iyi bir puan yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1. bölümde mat1 , fen1, tr1, sos1 var. herkes bunlardan puan alıyor. sayısalsanız sos1 çok düşük veriyor falan tabi, alanınıza göre ağırlıkları. (yine de 7 sosyal 1 mat ediyordu yanlışım yoksa, boru değil) 2.bölümde mat2, fen2, ed-sos, sos2 var. sadece alanındakilerden puan alıyorsun, diğerlerini çözersen diğer puan türlerine katkısı oluyor sadece. bir de alan puanınızın hesaplanması için minimum 0.5 net mi ne çıkarmanız gerekiyordu her bölümden (2. bölümde alakanız olmayanlar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Türkçe 1 Sosyal Bilimler 1 Matematik 1 Fen Bilimleri 1 Matematik 2 Fen Bilimleri 2 çözeceksn sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 10 sene sonra neden tekrar giriyosun abi. sadece merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bizim dersanede bi abla vardı. 11 sene önce de bizim dersanedeymiş. kazanmış gitmiş okulunu bitirmiş bi güzel. tekrar sınava giriyor şimdi. insanlar baya sıkılıyor heralde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 benim yengem almanyadan giriyor, burdan kitap alıp oraya yolladık sdfsdf (yengem 45 yaşında falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bizim durum pek parlak degil mali acidan borc harc falan var askerligi erteletmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bol şans dileyeyim ben de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 cidden ya az kaldı bol şans dileyelim patilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 saolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar