Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oss hakkinda ufak bir yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben bundan 9 sene once 1999 da girmistim oss ye
bu sene gene giricem
Ben Fen matematik bolumundeydin

Benim hangi sorulari cozmem lazim bu seneki ossde 8 bolum falan olucakmis

Yardim ederseniz sevinirim
Mesaj tarihi:
yazıyo ilk bölüm 2. bölüm diye
sen ilk bölümdeki hepsini yapmak zorundasın(!) yani ilk bölümdeki tüm sorular sana en düşük yanlış hatırlamıyosam 0.5 ile çarpılıp puan olarak dönüyo 2. bölümden ise matematik ve fen yapman gerekiyo.
Mesaj tarihi:
Mad_Wolf said:
adamin biri sen hepsini yapmak zorundasin bolum 1 in demissin yapmassam yane 40 tane yapsam ne olacak
bolum 1 in ozelligi ne

40 tane yapsan muhtemelen barajı geçemezsin :p geçsenede pek iyi bir puan yapamazsın
Mesaj tarihi:
1. bölümde
mat1 , fen1, tr1, sos1 var. herkes bunlardan puan alıyor. sayısalsanız sos1 çok düşük veriyor falan tabi, alanınıza göre ağırlıkları. (yine de 7 sosyal 1 mat ediyordu yanlışım yoksa, boru değil)

2.bölümde
mat2, fen2, ed-sos, sos2 var. sadece alanındakilerden puan alıyorsun, diğerlerini çözersen diğer puan türlerine katkısı oluyor sadece.

bir de alan puanınızın hesaplanması için minimum 0.5 net mi ne çıkarmanız gerekiyordu her bölümden (2. bölümde alakanız olmayanlar hariç)
Mesaj tarihi:
bizim dersanede bi abla vardı. 11 sene önce de bizim dersanedeymiş. kazanmış gitmiş okulunu bitirmiş bi güzel. tekrar sınava giriyor şimdi. insanlar baya sıkılıyor heralde
sdfg
  • Yeni Oluştur...