Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Noktalama işaretleri (dersi fizban versin lütfen)

Anodhen

Öne çıkan mesajlar

Anodhen said:
PrudenT said:
Anodhen said:
PrudenT said:
ahahahu çok eğlencelisin ama gelmicem
özür de dilemiyorum
fatal error ver hadi

işte tam bi klavye delikanlısına yakışan hareket olm erkek olun lafınızın arkasında durun madem belayı seviyosun bulaşacak adam arıyosun durduk yere bütün iyi niyetimi bana bulaşarak kullanıyosun biraz delikanlıysan GELİRSİN!

adres istiyosun veriyoruz gelmiyosun, senin için niye kentkart'ımdan 58ykr eksilteyim ben

ya bırak bu boş lafları bana bak ciddi olduğumun belki biraz farkına varmışsındır yiyemeyeceğin lokmayı bidaha azına alma sana laf bile etmeyen insanlara durduk yere bulaşma karşındaki insanı tanımadan tamammı! burası insanların adam gibi konuşcağı bi yer eğer artislik yaparsan gerçek hayattada bazı şeyleri göze almışsın demektir! çoluk çocukla uğraştık gece gece!

adam başlıkta ilk defa noktalama kullanmış, alıntılamam gerekiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdiğin cümlelerin sonuna nokta koy(bak böyle).ondan sonra,virgül öyle görünmese ve diğer noktalama işaretleri yanında dikkat çekmese bile çok yararlı bir noktalama işaretimizdir.

virgülü birden fazla eylemli cümlelerde yan cümleciklerden sonra,bir ismi birden fazla sıfatla nitelerken,birbiriyle aynı görevli sözcükleri sıralarken ve aklıma gelmese bile daha birçok yerde,önemli görevlerde kullanabilirsin.

eğer daha fazla örnek istersen seve seve yardımcı olabilirim.

hehe sanki türkçem çok iyi de ders veriyorum
ayrıca bunu 18 sayfa geyikten sonra yapıyorum negzel
Sosyal ağlarda paylaş

Oha 18 sayfa olmuş O_o

offtopic/ birayla uyku hapı aldım kafam çok güzel /offtopic

Okumadım da hala burada durmasına, garbıça gitmemesine şaşırdım.

noktalama işaretleri önemlidir, kullanılmalıdır. Noktalama işareti kullanmadan yazı yazmak kötüdür. Şinasi'ye selamlar zira noktalama işaretlerini kullanan ilk Türk edebiyatrçıdır kendileri.

Öss'de bunu sorsalar pazar kral olur.

Saygılar efendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...