Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben çoğunluktan bahsediyorum hala siz 2-3 bir baltaya sap olabilmiş kürdün adamlığından bahsediyorsunuz. E hadi toplayın bakalım kürtleri kaçı dürüst kaçı...
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 susurlukta kiler türkmüydü? evet ceteler ve derin devlet benım ülkeme zarar veriyormu? evet o zaman benım bütün türklere kin duymaya hakkım varmı? evet.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kürt tanıdığım var çok iyi bir insan böyle şeyler düşündüğüde yok adamın. ailesininde yok
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Masteis said: ben çoğunluktan bahsediyorum hala siz 2-3 bir baltaya sap olabilmiş kürdün adamlığından bahsediyorsunuz. E hadi toplayın bakalım kürtleri kaçı dürüst kaçı... Türkiyede birçok başarılı iş adımı ve dev şirketlerin sahibi olan birçok kürt asıllı insan var. Kendilerini bunu tabi ben kürdüm kürdüm diye söyleyerek dolaşmazlar. Tabiki ben türküm derler ve kürt kökenli Türkler. Şu konuda benimde sinirlendiğim bi olay var. Eğer türk vatandaşlığın varsa bu topraklarda yaşayabiliyorsan ben Türküm diyebilmelisin. Kürt kökenli Türküm diyemeyen veya demek istemeyenlerin bu ülkeye bi garezleri kesin vardır.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konu 2 : Bireysel Ve Toplumsal İncelemeler... Şimdi 1 kürt karşına dikilip, bir gün sizden üstün olacağız dediği vakit, bireysel olarak ırkçılık yapmış oluyor, ki suçlu konumdadır. Yasalarımızca Irkçılık ne durumda bilmiyorum açıkcası, fakat Belçika yasalarınca yasaktır. ( [offtopic] İlginçtir Belçika'da 3-4 sene kadar kalmış olmama rağmen yasalarının ırkçılık konusunda hangi noktada olduğunu biliyorum, ancak 22 senedir vatandaşı olduğum, üzerinde yaşadığım ülke yasalarınca ne durumda olduğunu bilmiyorum. Yani kimin ülkesinde yaşayan insanlara ne kadar değer verdiği ortada sanırım ? [/offtopic] ] Fakat, sen şimdi gelip, PKK kürttür, tüm kürtler PKKlıdır. gibi bir tümevarım yaparsan, kürtün biri çıkar, kafana tokmaaa indirir. Ki kürt çıkmasa da ben gelir indiririm bir türk olarak. Pkk bu ülke'nin bir problemidir. Bir örgüttür. Bu ülke'nin bir çok problemi vardır, problemlerinden yalnızca biri PKK problemidir. Kürt Sorunu da her ne kadar kullanmak istemesem de bu terimi, vardır. Ancak bahsettiğiniz boyutlarda bir kürt sorunu değildir. Kürt sorunu, devletin onlara sunabildikleri, doğu illerinde yaşamsal problemler, elektirik yol, aile planlaması gibi sorunlardır. Yani Kürt Sorunundan anlaşılması gereken budur. Kürt Sorunu PKK Örgütü'nün ortaya çıkardığı sorunlar değildir.
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Çok klasik bi laf sokuşturma eylemi şuan yaptığınız. Ben pkkdan söz ediyorum siz itinden kopuğundan bahsediyorsunuz. Saygı duyuyorum ne diyim. Bi tarafta binlerce Türk vatandaşını nedensiz yere katleden bir toplum. diğer tarafta sizin konuştuklarınız. Çok mantıklı
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Masteis said: Çok klasik bi laf sokuşturma eylemi şuan yaptığınız. Ben pkkdan söz ediyorum siz itinden kopuğundan bahsediyorsunuz. Saygı duyuyorum ne diyim. Bi tarafta binlerce Türk vatandaşını nedensiz yere katleden bir toplum. diğer tarafta sizin konuştuklarınız. Çok mantıklı Şaka yaptığını söyler misin ? yok şaka yapmıyorsun. Vallahi kitlensin bu konu yeter yani suyunu çıkarttın. Resmen tüm kürtlere katliyam yapan bir toplum diyorsun. Lütfen mesaj yazma daha. Yada yörüngeye davet ediyorum.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cuce said: ha hiç kürt öldürmedi pkk? uLa zaten bizi katletmek için kürte gerek yok, biz birbirimize yeteriz. Bknz : her yıl trafik kazasında ölen insan sayısı.. offtopic. sinirlenmeye başlıyorum o yüzden böyle bir girişimde bulundum, olaylar yüzeysel incelenecek cinsten değil, saçmalamayı bırakın, tartışın. 1milyon kürt ölse ne olacak ? 1 milyon türk ölse ne olacak ? Değişecek mi sanıyorsunuz bugün kü durum ?
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ama siz hala anlamıyorsunuz benim anlatmaya çalıştığımı. Baştan özetliyeyim. Pkk'yı KÜRTLER kurdu. PKK üyelerinin %90'nın üstü Kürt. PKK'ya alınan üyelerin çoğu kürt çünkü en kolay alınabilitesi olan kürt. Adam zaten kürt, pkk ya çağıran kişide kürt. E haliyle girmesi daha kolay. Türkiye'nin doğu nüfusunun çoğu kürt. E bu durumda pkk nın çoğalması el verişli değil mi? PKK'nın barınması daha kolay değil mi? Hala neden konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz. PKK'dan kaçmaya çalışan ve pişman kürtlerde var doğru. Bütün kürtler kötüdür de demiyorum gene söylüyorum fakat ben KÜRTLERİ sevmiyorum diyorum. Bu benim düşüncemdir siz hala bunu anlamamazlıktan geliyorsunuz.
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 E sizde anlama sorunu olduğu sürece benim anlattığımdan bir anlam çıkarmanızı zaten bekleyemem ki.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kürtlerin abuk bir biçimde çoğalarak sayı olarak çoğunluğu ele geçirme niyetleri malesef ki gerçek. 10 çocuğı sınır olarak görüyorlar zaten. alt sınır.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 baluu sen benım yazdıklarımı okuyomusun? merak ettim cidden.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 DynamicK said: 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. Forumda başka ırkçılık yapanlar var ise lütfen logout olsunlar. Ek olarak belirteyim ciddi konular tartışıyor iken de kelimelerinizi özenle seçin. Yapacak durumda değil iseniz yapabileceğiniz yaşa geldiğinizde bu konularda tartışmaya çalışın. PKK örgütünün çoğunluğunu kürtlerin oluşturuyor olması Kürt toplumunu küçük düşürücek ve hor görücek üstüne komple terörist olarak lanse edicek hakkı size vermemektedir. Farklı bir konseptte Kürtler ile ilgili tartışma yapılabilir lakin bu konunun girişi ve ilerleyişi forum kurallarımıza tamamen aykırı olduğundan kitliyorum.
Öne çıkan mesajlar