Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İlk mesajı deşifre aşamasında bıraktım ben. Nedir konunun özeti şimdi ?
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 karpuz said: said: beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu programa çıktık burası saçma olmuş sadece. Programa çıktık deyince sanki konuk olarak katılmış da programa bir katkısı olmuş gibi. Kenarda izlemek, çıkmak anlamına gelmiyor.. şimdi bay ayarcı eğer öyle bi hava katmak istesem konuklar kısmını yazmazdım artık sen dışında herkes seyirci olarak katıldığımızı anlamış.sen çekil kenara şimdi. ayar vermeye çalışan diğer arkadaşlar için televizyona çıkma havası ayrı bi konu daha öncede çıktım yani HOAHIAE TEVEYE ÇIKTIM ÜNLÜ OLCAM diye topic açmadım gordüğünüz gibi gelip konu dışında konuklardan,akıştan,esradan bahsettim.ayrıca hava da atarım kime ne yani?pencereme taş atıldı,sıkıldım,osurdum,yatıyorm,sarhoşum gibi saçma sapan topicler açmamışım hiç olmassa. ayar vermek isteyenler devam edebilir. hadi eyv
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu arada taş hatunumuzun oynadığı bir kısa filmi kişiselde gördüm dumur oldum [www.alkislarlayasiyorum.com] genç bayan rolündeki hanfendi kendisi sdf
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Ben de küçükken çıkmıştım çok süper bir programdı TRT'de çocuk programı canlı yayınlanıyordu. Adam çok güzel güldüğüm için (kızlara selam ederim) beni çıkarmıştı saçma sapan şeyler söylemiştim, sonra muz adam çizgi filmini göstermişlerdi, adam nasıl beğendin mi dediğinde "çok adi olmuş" demişim çok hatırlamıyorum. Sonra adam basit demek istedin herhalde demiş ben de hayır adiydi demişim. Ondan sonra TRT logosunu falan değiştirdi yenilendi. Okan Bayülgen bu canlı yayın ayarından etkilenerek programa başladı falan.
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 said: nijeryadaki dayısına kadar ahaha
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Killer said: karpuz said: said: beyazıt öztürkün kel bi adamla sunduğu programa çıktık burası saçma olmuş sadece. Programa çıktık deyince sanki konuk olarak katılmış da programa bir katkısı olmuş gibi. Kenarda izlemek, çıkmak anlamına gelmiyor.. şimdi bay ayarcı eğer öyle bi hava katmak istesem konuklar kısmını yazmazdım artık sen dışında herkes seyirci olarak katıldığımızı anlamış.sen çekil kenara şimdi. ayarcı arkadaşım, ayarcı olmayan arkadaşıma katılıyorum. ben seyirci olarak katıldığını anlamamıştım, anlayan olduysa nirvana başarı ödülü madalyası hediye ederim. "programa çıktık" diyince "programa çıkarsın". Yani konuk olarak katılırsın. Dediklerinde düşündüm ki, bir üniversiteden öss amacıyla seçilmiş bir gruptan birisin de, o şekilde konuk olarak katıldın. Ama meğersem seyirci olarak gitmişsin. Gitmekle çıkmak arasında biraz fark var.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 klavyesi sürtçmüştür. o farkı bildiğine eminim.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Killer said: bu arada taş hatunumuzun oynadığı bir kısa filmi kişiselde gördüm dumur oldum [www.alkislarlayasiyorum.com] genç bayan rolündeki hanfendi kendisi sdf linki vermemişsin de, şu videoyu mu diyorsun? http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=e408d89ae85c9a0b6deaeeec2a3cf7eb0cf9c5fd
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 siz gercekten normal degilsiniz abi
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dynun said: klavyesi sürtçmüştür. o farkı bildiğine eminim. :)
Öne çıkan mesajlar