dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bigu'dan c/p'ye devam ediyorum.. çocuklar doğayı korumayı öğrensin, doğaya zarar vermesin diye yapılmış muhteşem bir seri. özellikle standby da sinirlenen köpeği çok sevdim.. şu her şeyin ışık saçması geyiğine ve enerji tüketmesine ben de kılım :X!!! serileri işte şuradan izleyebilirsiniz http://www.animalssavetheplanet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 çok güzelmiş hepsi.Özellikle de o standby lara kızan köpek gerçekten ulta sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ahaha cok guzeller ya, gidip televizyoan baktım standby damı diye.. böle animasyonlar apmak istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi cidden inanılmaz güzel hazırlamışlar. Süper yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Afush said: çok güzelmiş hepsi.Özellikle de o standby lara kızan köpek gerçekten ulta sevimli. Ahah hakkaten ultra tatlı köpek... Gidip televizyonu kapıyım ben...dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bu arada o köpekli videoda eğer sesini yeterince açık izlerseniz o standbydaki zımbırtıların çıkardığı hafif zzzzzzzzzz sesini de duyabilirsiniz.O sesi duyunca aklıma direk salonda uyumak geliyo nedense =P Ne zaman birilerinde yatıya gidip salonda uyusam o zzz sesini duyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi her bir video ayrı ayrı çok güzel konulara değinmiş. Biz de türban videoları hazırlayalım çocuklar için sdkjghjdhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sondaki şişman hede de süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 save the cheerleader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Muhteşem yapmışlar bayıldım. Ama biri hatalı olmuş bana göre. Sondan ikinci,hani çitanın geyik avladığı. Şimdi ben çocuk olsam zavallı sevimli hayvancık çitalar tarafından yenilmesin diye geçtiğim ormanlık alanlara çöp atardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o değil de plastik poşet kullanmayın hödösü iyi devenin hörgücüne su falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 elektrik olayında boşa harcadıkları için kullancak elektrik kalmayınca bi balık gelip bunları yese iyi olurmuş sdfkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kadının aksan süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar