Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esmer,sarışın,kumral

De-Jeavu

Öne çıkan mesajlar

said:
melun, 14 February 2004 03:54 tarihinde demiş ki:
kız diye sınırlandırılmamış konu. dolayısiylen ben de erkekler konusunda fikrimi beyan ediyim:

efem açık tenli olduğu sürece kumralmış sarışınmış farketmez. hatta açık tenli siyah saçlıları pek beğenirim. fakat bakarsın bigün karşıma insanüstü bi esmer çıkar. aman karaktersiz olmasın da...

Asdadsdsad beni tarif ettin...ASL Pls :) ( Age,Sex,Location)
Bu arada benim saçlar kapkara değil daha açık kahve gibi...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO

[Bu mesaj FRP_Master tarafından 14 February 2004 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheheheh hepisi olsun hatta 3 ünü karıştırıp dördüncü özel bir tür yapın
osmaniye iljandarma komutanlığını yollayın
sonra ben ve 300 SAP arkadaşım ona bir hoş geldin partisi verelim sonra size geri yolayalım yanlız 1000 parça kadar olacaktır iyi puzzle cılar bir araya getirsin :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
sanssizsansli said:

Masakari said:

Saç,ten ve göz renkleri uyumlu olacak pastel renkleri tercih ederim. Mor saçlı, pembe kaşlı, turkuaz göz renkli süt beyaz tenli dolgun gögüslü bir hatuna direk nikahı basarım

şöyle birşey istiyosun yani

Emeğine yüreğine sağlık klavyen mouse un dert görmesi more MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEE öm bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...