2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 seve seve yapmıyorsa böle ..... yapartırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ben de diyorum ki çalıntı olarak gördüğün sürece çalıntı kalacaktır. Tecavüz kaçınılmazsa zevk almanın yollarını ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Çalıyorlar ama yai bu da bir gerçek. Zorla yaptırılan hiçbir şeyi sevmem. Bunu da sevmiyorum dolayısıyla. Hele insan öldürmeyi öğretmeleri ayrı bir ayıp. Altını dövmeler falan ego tatminleri bence çok yanlış şeyler bunlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Allah kimseyi askeri cezaevine, diskoya düşürmesin.. neyse konuşmiyim beni de alırlar içeri şimdi, askerlikten soğutuyon insanları diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 2pacAmaruShakur said: seve seve yapmıyorsa böle ..... yapartırırlar Bu mu senin mantığın ama? Ben askerliğe karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bir insana bu tür şeylerin ..... yaptırılması son derece yanlış bir olay. Amerika'ya bak mesela, savaş zamanı bile vatandaşlar askeri hizmet karşılığında bir takım isteklerde bulunma hakkına sahipler. Mesela üniversiteye gidicek ama parası yok, diyor ki sen git Irak'a, 1 yıl orda görev yap, devlet senin okul masraflarını ödeyecek. Bizde hele bir gitme, vatan hainisin resmen. Zorla hayatından bir sürenin çalınmasını istemeyen vatandaşa vatan haini diyene kadar İstiklal Caddesi'nde "Cumhuriyetin Sonu" diye pankart açanlara uğrasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nileppezdel said: Çalıyorlar ama yai bu da bir gerçek. Zorla yaptırılan hiçbir şeyi sevmem. Bunu da sevmiyorum dolayısıyla. Hele insan öldürmeyi öğretmeleri ayrı bir ayıp. Altını dövmeler falan ego tatminleri bence çok yanlış şeyler bunlar ya.. kaç yapmak istemiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sen devrimcisin zaten olm, bende o cesaret yok ülkemi de özlerim. en basitinden seni özlerim mesela. PS:Kardeşim gibidir lan gay falan demeyin sakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çürük raporu al o zaman :D patlarsa çok pis oluyo ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 http://www.bianet.org/bianet/kategori/bianet/107612/kronoloji-vicdani-retci-mehmet-balin-5-gunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 savas ve zorunlu askerlik bu dunyanin bir gercegi bununla yasamaya alisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 savaşı bilmem de zorunlu askerlik daha çok geri kalmışların bir gerçeği gibi görünüyor. bi de düşük nüfusluların :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 zorunlu askerlik = ucuncu dunya ulkelerinin sozde savunma metodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Viktorun Mapin Lajandı Yeşil No armed forces Mavi No conscription Turuncu Plan to abolish conscription within 3 years Kırmızı Conscription Gri No information BonePART said: zorunlu askerlik = ucuncu dunya ulkelerinin sozde savunma metodu Haritaya bakarsanız gelişmiş ülkelerin mavi oldugunu goreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 elestirip durmak yerine ben hayatimda ansil faydali olsamda benden sonraki kusakalr bu sorunalri cekmek zorunda kalmasin diye dusunmek lazim ancak turk milelti kendinden sonrasini dusunmez bugunu yasar bugun soylenir askere gide rgelir bugun savundugu dusucneyi askere gidip geldigi icin unutur biryere kaldirir hatta sirf kendi gitti aci cekti kendinden sonrakilerde bunu ceksin vicdani rahatalsin diye askerden ocne zorunlu askerlik karsiti olup askerden sonra gelsierek degisen cok adam taniyorum edit:ha o haritada durumu bziden cok cok iyi olup zorunlu askerlik uyguliyan ulkelerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ben öyle olmam belki önyargı neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Zorunlu askerliğe opsiyon olarak sosyal hizmet sunulmalı. Ben mühendissem eminim ki elimde tüfek ağaç beklemekten çok daha yararlı bi iş yapabilirim bu ulkeye. Onu geçtim sırtında taş taşısan gene daha yararlı iş yapmışl olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne diyim, mahmut mu diyim? ha mahmut'a mahmut demek de suçsa ne demeli.. susmalı mı? susmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Askerde dayak geyiği vardır. Ama dayak yoktur. Hakedene 1 tokat atarlar, bu durumda da tokatı atan ya beni şikayet ederlerse diye 3.5 atar. Fakat sokakta adam sana ana avrat düz gittiği gibi askerde de yapan olsa değil general, amiral dinlemez dalarsınız ki onlar küfretmeyeceğine göre dangalak bir er-erbaş küfredebilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Üniversite çart curtla beraber askere gitmeme 8-9 sene var. Askerlik kalkarsa Türkiyedeyim. Ama yok kalkmazsa diyede seneden itibaren her sene green card basvurumu yapicam. Kusruma bakmasın gittikçe arap ülkelerine benzeyen bir üçüncü dünya ülkesi için hayatımın 6 ayını filan harcayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Askerlik hayatı boyunca dayak manyağı olmuş tandıığım var. Kendi eşşekliğinden gerçi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 astsubaylar cok kotu girisir agiz burun birakmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konumuz askerde dayak değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Askerlik yapmak istemeyen adam, ayni sure kamu hizmetinde calisicak yani. Ornegin Isvec'te bu sekilde olay, askere gitmeyebilirsin ama kamu hizmeti var karsiliginda, ve herkes askere gidiyor. Cunku askerlik yapmayana kari diyolarmis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Biz orada olsak demezler, Türk halkı tipten kurtarır orda direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sen kurtaramazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar