sakaryali Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Merhaba arkadaşlar warhammer pre order yaptim fakat şimdi ne yapacam registerda oldum ama bana verilen bu numaralari nereye yazicam herkse diyor orda cdkey yazma yeri var oraya yazican ben belki bir sürü acc aldim ama hic birinde goremedim bu yeri acaba bu oyun daha clased betami open beta olmadimi daha ben göremiyorum sitede yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mendoza said: Gidip DNR dan kutu alıyorsun 20ytl galiba. Sonra içinden kod çıkıyor. Onu tutuyorsun. Beta açılınca WAR sitesinde bir yer olucak. Onu oraya giricen ve open beta da accountun olucak. Sonra yaldır yaldır oynıcan. okumaya inanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yandık ki ne yandık, aoc çıkmadan önceki topic rush burda da yaşanacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Öyle gözüküyo valla. Birazcık bakınmaya bile gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar