TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ohoo =) 4.55 mi neydi benim diploma notum. Lise zamanında elbet eğleniceksiniz, okuldan kaçıcaksınız sıkılcaksınız yani böm böm oturup ders çalışmak sıkıcak elbet fakat. Gerçekten dersi derste dinlerseniz emin olun başarılı olursunuz. Ben hiç eve gidip kitap açıp çalıştığımı hatırlamıyorum. Ödev verirlerdi, adam gibi oturup oyalanmadan ödev yapsanız 1 saatinizi almaz. Bana şimdi demeyin bizim ödevler çok veriliyor diye emin olun bize verilenler size verilmiyordur =) Sadece dersi derste dinleyin en aşağı teşekkür alırsınız. Bu arada ayıptır söylemesi Takdir, Onur ve başarı belgesi almıştım lisedeyken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet bu dönem tek yaptığım dinlemekti sdfjshgf tamam azcık geometri çalıştım itiraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Diploma notum 3.00 idi. Nasıl oldu bilmiyorum 3 dersten kalmıştım. 2 sini büt.ledim. Bioloji den bütdede çakmıştım. Sonra gidip müdüre dilekçe yazmıştım. Oda beni geçirmişti saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 73.11 ORTALAMA BABAYI ALDIM AMA FELSEFE 1 GELDİ ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bende 3 zayıf var ortalamayla gectm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 TribalChillOut said: Ohoo =) 4.55 mi neydi benim diploma notum. Lise zamanında elbet eğleniceksiniz, okuldan kaçıcaksınız sıkılcaksınız yani böm böm oturup ders çalışmak sıkıcak elbet fakat. Gerçekten dersi derste dinlerseniz emin olun başarılı olursunuz. Ben hiç eve gidip kitap açıp çalıştığımı hatırlamıyorum. Ödev verirlerdi, adam gibi oturup oyalanmadan ödev yapsanız 1 saatinizi almaz. Bana şimdi demeyin bizim ödevler çok veriliyor diye emin olun bize verilenler size verilmiyordur =) Sadece dersi derste dinleyin en aşağı teşekkür alırsınız. Bu arada ayıptır söylemesi Takdir, Onur ve başarı belgesi almıştım lisedeyken =) artık takdir öyle kolay değil, geçen sene ortalamam 4.52 mi neydi bu sene 4.55 mi ne, iki senedir teşekkürle geçiyorum. not ortalaması önemli yani. 81buçuk not ortalamam var karne ortalaması 4.50 den yüksek olduğu halde teşekkür... neyse teşekkür aldım oley =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet puan olarak ortalama alıyorlar artık, 85 olması lazım takdir için, teşekkür 70. benim 78 mesela puan olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben 69 almısım. Onur belgeside vermedi ipneler.Devamsızlıkta fazla deil. (o kadar gitmediğim halde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 benim devamsızlık 19,5 özürsüz 16 özürlü toplam 35,5 :d çok devamlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sen asisin ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ikinci dönem gitmedim nerdeyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oha resmen asi bu adam asdasdasdasdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 BENIM 4.92 ^^343 üniversiteye gelince ilk dönem 2.4 ikinci dönem 0.4 gibi abuk şeyler oldu ama, o da ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sandiviç said: hll bu sistemde kalsaydın sana sanayii yolları gözükürdü. eahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar