Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

gellidus said:
Rikkie said:
Aral yeni parti geldi demiş, gidiyim alıyım diyodum oyunu, şimdi burayı görüp 9 sayfayı da okudum, iyi ki bakmışım, funcoma 75 ytl bağış yapmaktan son anda kurtuldum... Kimse alınmasın ama wotlk+warhammer çıkana kadar insanı oyalamaktan öteye gidemicek bir proje olmuş aoc. Tam bu ara 3141312 tane bugla hiç hazır olmadan çıkması, oyunun yapımcısının bile bizim rakibimiz wow ya da warhammer değil demesi-aoccu arkadaşların ilk sayfada söylediğine göre.. herşey bunu gösteriyor.

suna bayagi guldum ya bari bir alip oynasaydin be ondan sonra yorum yapsaydin :) Burdaki butun fikirleri surda yazilan 9 sayfaya goremi olustu cok kolay manipule edilebilir gordum seni :)

vllahi öyle birde şunu anlayamıyorum bilmem kaçtane bugla çıkmış ya allah aşkına wow pürpakmı çıktı ? efendim çok iyi hatırlıyorum ilk kaç ay boyunca kıtalardan bi tarafı habire crash yiyodu adını hatırlamıyorum şimdi, ben serverın tamm 3 saat geri attığınıda çok iyi hatırlıyorum. 3 saatlik geri atma 10bin buga bedel birşey hadi onuda geçtim siz bide swg oynayın nerdeyse 6 yıl oldu çıktığı günden beri milyonlarca bugı ve halen bir düzeltirken 10 bozarak devam ediyorlarmış. Ben henüz aocde beni rahatsız eden lan allah sizi kahretsin dedirten hiçbir buga rastlamadım bug varmı elbette var ama bana bu cümleyi kurdurtmuyorsa problem yok demektir. Ve çatır çatırda düzeltiyorlar.

Gelelim keyif meselesine elbette tüm insanoğluna keyif verecek bir mmo yok biri sever biri sevmez tartışılacak birşey bile değil. Stil uymaz bu olmaz. Ama stili size uymuyor diye bu nasıl bi combat bu nasıl bişe şu nasıl gibi bir yorum yapılamaz. Bana göre en akılcı combat sistemi olmuş belki daha iyisi yapılabilirmiydi evet ama şuan için bu gayet iyi, wowda 3 tuş olmasada ben zamanında lvl 60 human warrior full pvp set ile 2 shaman + 1 warrioru tam 4 tuşla kesmiştim. keyiflimiydi elbette çok keyifli ama combatta biraz daha el becerisi isteyen işler bana daha hoş geliyor BKZ: Ultima Online...

Sonuç itibariyle sevene gabacuk sevmeyene kapu açuk demiş eski topraklar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek sevmediysen konuşma?
İstediği yorumu yapma hakkına sahip herkes kaldı ki yapılan yorumların buglar hakkındaki kısmı tamamen doğru. PvPsinden zevk alma kısmı kişiye göre değişir ama kendi forumlarına dahi bakarsan herkes PvPnin sıkıntılı ağır olduğunu yazmışken çıkıp yok yok süper akıcı demek tamamen senin şahsi fikrindir. Yani sana akıcı gelen PvP diğerlerine hatta burda oyuncuları büyük kısmına diyebiliyoruz akıcı gelmemişki herkes halihazırdaki PvP bugları, sisteminden ve dengesizliklerden şikayetci. İlla düzelecek bunlar ama çıkıpda yok yok herşey toz pembe demek saçma oluyor biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de herşeyi ow ile kıyaslama mantığını anlarım da "wow çıktığında bi sürü bug vardı , aoc buglı çıktı diye şikayet etmeyin" mantığı çok saçma.

herkes buglı oyun çıkarsın o zaman , wow buglı çıktı nasıl olsa.

ayrıca bug bi yere kadar anlaşılır , ama aoc çıktığından beri inanılmaz teknik detaylar değişiyor.

mount hızını , demo ve necromancerın güçsüzlüğünü oyun çıkmadan önce farkedememek ne demektir? bug programlama hatasıdır , gözden kaçmıştır 2 satır yazarsın düzelir , ama mount hızını farketmek için 1 ay geçmesi mi gerekti?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
bölümün adı "aoc'a methiyeler" değil. eleştiriler de olacak. böyle başlık açacak 1-2 babayiğit çıksaydı beta ve early access'de oynamış, 50$'ımız cebimizde kalırdı. o özveriyi başkaları gösteriyor şimdi, bari ona gölge etmeyin.

Bak eleştirdiğim nokta oyunun eksikliklerinin belirtilmesi veya ve hatta WoW'da olan şeylerin burda da istenmesi değil. Bilakis bunalr faydalı olur tartışılınca.

Ama bak bu konu 11 sayfa olmuş, yarısında wow aoc karşılaştırması var amaçsızca.

WoW süper oyun, daha iyisi görünürde yok şu anda. Ama AoC da güzel olma yolunda ilerliyor.

Ne Blizzard ne Funcom babamın oğlu. Hangisi güzel ve keyif aldığım oyunu yaparsa onu oynayacağım.

Yeter ki amaçsız, saçma kıyaslamalar yapmayalım.

Tabi sadece burada değil, resmi sitede de var aynı muhabbet ve ben hergün 20şer konu içinde 2 tane dişe dokunur mesaj okuyacağım diye elli sayfayı karıştırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü yapılan kıyaslamaların bir getirisi olmayacak. Ne blizzard ne funcom çalışanı var bu forumlarda.

Ya anlamadığım instance sistemi yüzünden bile oyunlar karşılaştırılıyor. Yav hepsi aynı mı olacak bu oyunların? Senin neden kaşın sarı renk gibi birşey.

Neyse tartışma devam etsin madem öyleyse, ki ediyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow'un headstartına AoC'dan iyi diyen insana benim tek diyebilcegim wowa cıktıktan 3 ay sonra başlamış olup ilk acıldıgı zaman başladı diye hatırlıyor olması. İlk cıktığının 4. gününde 1.7milyon gold hesabında para olan elemanın banını hatırlayanlar bilirler demek istediğimi.

Şu anda oynayan arkadaşlarımla raid dahil end game i görüp düşüncemiz Aoc şu anki en iyi mmorpg wow contentiyle yanına bile yaklaşamaz. Bunun aksini diyenlerde büyük ihtimalle oyunu bizim görebildigimiz şekilde göremedi henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

callawey said:
gellidus said:
Rikkie said:
Aral yeni parti geldi demiş, gidiyim alıyım diyodum oyunu, şimdi burayı görüp 9 sayfayı da okudum, iyi ki bakmışım, funcoma 75 ytl bağış yapmaktan son anda kurtuldum... Kimse alınmasın ama wotlk+warhammer çıkana kadar insanı oyalamaktan öteye gidemicek bir proje olmuş aoc. Tam bu ara 3141312 tane bugla hiç hazır olmadan çıkması, oyunun yapımcısının bile bizim rakibimiz wow ya da warhammer değil demesi-aoccu arkadaşların ilk sayfada söylediğine göre.. herşey bunu gösteriyor.

suna bayagi guldum ya bari bir alip oynasaydin be ondan sonra yorum yapsaydin :) Burdaki butun fikirleri surda yazilan 9 sayfaya goremi olustu cok kolay manipule edilebilir gordum seni :)

vllahi öyle birde şunu anlayamıyorum bilmem kaçtane bugla çıkmış ya allah aşkına wow pürpakmı çıktı ? efendim çok iyi hatırlıyorum ilk kaç ay boyunca kıtalardan bi tarafı habire crash yiyodu adını hatırlamıyorum şimdi, ben serverın tamm 3 saat geri attığınıda çok iyi hatırlıyorum. 3 saatlik geri atma 10bin buga bedel birşey hadi onuda geçtim siz bide swg oynayın nerdeyse 6 yıl oldu çıktığı günden beri milyonlarca bugı ve halen bir düzeltirken 10 bozarak devam ediyorlarmış. Ben henüz aocde beni rahatsız eden lan allah sizi kahretsin dedirten hiçbir buga rastlamadım bug varmı elbette var ama bana bu cümleyi kurdurtmuyorsa problem yok demektir. Ve çatır çatırda düzeltiyorlar.

Gelelim keyif meselesine elbette tüm insanoğluna keyif verecek bir mmo yok biri sever biri sevmez tartışılacak birşey bile değil. Stil uymaz bu olmaz. Ama stili size uymuyor diye bu nasıl bi combat bu nasıl bişe şu nasıl gibi bir yorum yapılamaz. Bana göre en akılcı combat sistemi olmuş belki daha iyisi yapılabilirmiydi evet ama şuan için bu gayet iyi, wowda 3 tuş olmasada ben zamanında lvl 60 human warrior full pvp set ile 2 shaman + 1 warrioru tam 4 tuşla kesmiştim. keyiflimiydi elbette çok keyifli ama combatta biraz daha el becerisi isteyen işler bana daha hoş geliyor BKZ: Ultima Online...

Sonuç itibariyle sevene gabacuk sevmeyene kapu açuk demiş eski topraklar :)

Oyunu oynadım merak etme. Yine de çok güldüm sana :) Çok fanboy gördüm seni :) Funcomda mı çalışıyorsun :) :) :) :) :)

Abi birşey demiyorum, ben düşündüğümü söyledim, oynayın, oynattırın. Bana göre kötüdür, size göre güzeldir, zevk-renk. Ama aoc wowu öldürdü, warhammer rakip bile değil, artık devir aoc devri tarzı yorumlara kendiniz bile inanıyor musunuz? İki bin tane online oyun var piyasada, isteyen istediğini oynasın.

erkanbuyuk007 said:
KAVGA CIKTI KACIN HULENYYY X(

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon bana end content neleri gördün anlatır mısın?
ŞEhir savaşını anlat, PvP world kaça kaç yağtınız onu anlat, 25 man raid bossu nasıl kestiniz onnu anlat craft skillerden hangisini fulledin onu anlat. Bunların hangisinde bug yok onu anlat, hangisi yapılabiliyor onu anlat. Kaç instance boss kestiniz LvL 80 olarak WoW endgame mantığı bosslardan?
DALtanyan said:

Şu anda oynayan arkadaşlarımla raid dahil end game i görüp düşüncemiz Aoc şu anki en iyi mmorpg wow contentiyle yanına bile yaklaşamaz. Bunun aksini diyenlerde büyük ihtimalle oyunu bizim görebildigimiz şekilde göremedi henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yhakmar ve Black Citadel ilk bosslarını karma raid ile beraberinde kestik. Bunun hariçinde Mimarimiz Tier2 seviyede şehir craftlıyor gayet keyif alarak. PvP ye gelince zoneların cogu acık degil gelicek contentle beraber acilicak ama mevcutlarda premade olarak gayet zevk aliyoruz. Kale savaşları için Tier3 şehir gerektiğinden henuz 1-2 aylık bir sürec konusu. Fakat insan gördüğü şeylerden kafasında diğerlerinin nasil olabilicegini cok iyi biliyor. Birçok oyunun headstartını gördüm spike lag vs. 1 ay boyunca adam gibi oyun oynanmadıgını biliyorum bazılarında(wow) bana göre ve guildimdeki herkese göre cok başarılı gidiyor aoc bugun ve 3 gün önceki patchtede bunun en güzel adımlarını attı.
Sosyal ağlarda paylaş

DALtanyan said:

tamam taraf tutmuyorum ama 1 aylık oyunun high end contenti ile wow' un kini karşılaştırmak biraz haksızlık olmuş gibi geldi bana. loot düşürmeyen raid bossları, şu an süsten başka işe yaramayan guild binaları, 70-80 arası büyük guildler tarafından camp edilmiş spotlarda grind etmeye çalışma derdi, mantıksız bir crafting vs.vs...

lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes fikirlerini belirtiyor arkadaşlar benim ve beraber oyun oynadıgım arkadaşlarımın fikrine göre biz aoc u cok sevdik ve inanılmaz keyif aliyoruzki wow bcden sonra asla bu keyifi veremedi ve bir şekilde yeni başlıycak arkadaşlara burdaki bu kadar olumsuz posttan tam olarak etkilenmemeleri gerektiğinide gösterdiğimizi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DALtanyan said:
Yhakmar ve Black Citadel ilk bosslarını karma raid ile beraberinde kestik. Bunun hariçinde Mimarimiz Tier2 seviyede şehir craftlıyor gayet keyif alarak. PvP ye gelince zoneların cogu acık degil gelicek contentle beraber acilicak ama mevcutlarda premade olarak gayet zevk aliyoruz. Kale savaşları için Tier3 şehir gerektiğinden henuz 1-2 aylık bir sürec konusu. Fakat insan gördüğü şeylerden kafasında diğerlerinin nasil olabilicegini cok iyi biliyor. Birçok oyunun headstartını gördüm spike lag vs. 1 ay boyunca adam gibi oyun oynanmadıgını biliyorum bazılarında(wow) bana göre ve guildimdeki herkese göre cok başarılı gidiyor aoc bugun ve 3 gün önceki patchtede bunun en güzel adımlarını attı.

Daha gelecek content ile birazcık bişiler gorucez diyorsun yani :)
WoW oynadığına emin misin sen? Yani WoWdaki UBRS seviyesi bir instance falan olacak herhalde content gördüm dediğin şu an ki yerler :)
Lütfen karşılaştırma yaparken neyle neyini karşılaştırdığınıza dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
DALtanyan said:

Daha gelecek content ile birazcık bişiler gorucez diyorsun yani :)
WoW oynadığına emin misin sen? Yani WoWdaki UBRS seviyesi bir instance falan olacak herhalde content gördüm dediğin şu an ki yerler :)
Lütfen karşılaştırma yaparken neyle neyini karşılaştırdığınıza dikkat edin.

gördüm dediği yerlerden biri onyxia muadili öbürüde bwl ayarında ve bu yerler gerçekten zor yakhmar betada report ettiğimiz bir bug yüzünden halen kolay olsada black wing 1 in trash i bile wow un birçok bossundan zor ve daha 3 tane raid zone mevcut wow çıktığında raid diye kakalanan tek mekanın ubrs olduğunu bir kez daha hatırlatırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...