Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Forme said:
bu tip oyunlar oynamaya wow ile başlayan kişiler özellikle , bu oyunu sevmeyebilir. zira pvp mantigi pve mantiği wow kadar basit değil

ROFL

AoC'de ne PvE gördünüz de, "WoW kadar basit değil" diyorsunuz onu anlamadım?
3 tane ayı kesmeyi, bir tane dungeon yapmayı mı PvE sanıyorsunuz siz?
Kil'Jaeden mi farmlıyorsunuz şu anda? PvE basit dediğinize göre.

Sonra PvP konusuna gelince, WoW PvP'si sizin BG'lerde gördüğünüz, outdoor PvP'de gördüğünüz adam gankleme değil.
200.000$ ödüllü turnuvaları var, hadi ödülü geçtim, özel Arena Realmleri var, onu da geçtim, WoW'daki PvP'yi hardcore olarak denediniz mi hiç? Denemediyseniz konuşmayın lütfen.

Rica ediyorum karşılaştırma yaparken, düzgün mantıklı şeyler konuşun.
Madem WoW ile karşılaştıracaksınız, madem rakip olarak WoW'u görüyorsunuz, daha dengeli örnekler verin.

AoC'yi seviyorsunuz, tabi ki doğal savunmanız. Ama körü körüne yapmayın.

İnsanlar almış bu oyunu ve üstüne dile getiriyorlar şikayetlerini. Görmediğiniz, emin olmadığınız şeyleri sunuyorsunuz savunma olarak:

1. Content eklenecek
2. Buglar çözülecek
3. Denge sağlancak
vs.vs.

Ama şu anda yok, featler çalışmıyor, statlar çalışmıyor, önemli, hatta çok önemli sorunlar bunlar.

WoW'da mesela, talentler çalışmasaydı, çıkacak kargaşayı düşünebiliyor musunuz?

zaten snein bu yaptiğin yorum benim söylediğimde ne kadar haklı olduğumu gösteriyor, biz zevkli bir frp oyunu oynama derdindeyiz sen 200.000 dolar ödüllü yarışmalardan bahsediyorsun.

sadece guild şehri kurmak, guildler arası savaşların olması, her class in ciddi bir tecrübe ve yetenek gerektirmesi ( wow daki gibi 2-3 tuşa spam edip adam kesememe gibi), mekanların inanılmaz büyüklüğü ve güzelliği , bunlar bile aoc oynamak için yeterli neden. oyunda yapıcak o kadar fazla iş varki eğer sağlam bir guild oyuncusu isen, asla sıkılmazsın. wow gibi sürekli upgrade edilmiş yeni itemlar vererek item müptelasi yaptiğin çocuklarla devam edicek bir oyun değil.

çıktığı gündne beri wow oynadım aoc çıkınca birkaip aoc ye geçtim çünkü zaten bekliyordum, ve asla wow a geri dönmem, aoc den sonra çocuk oyunu gibi geliyor.

wow oynayanlar kendinize şu soruyu sorun son 1 senedir sürekli ne muhabbeti dönüyor wow da ve ne için uğraşıyorsunuz?

1. yeni pvp itemlaır ne zaman gleicek ve nasıl alabiliriz, arena team satın alsakmı yaa birileri bize arena boost yaparmı, o itemları mutlaka almamız lazım. ve bu item muhabbeti 3-4 ayda bir düzenli olarak tekrarlar.

2. falancalar şu boss u kesmiş admaın elindeki itema bak bende almalıyım onu, mutlaka kesmeliyiz vs vs derken o boss kesilir itemlar alınır setler yapilir oyun da amaç kalmaz oldugunda bir bakarsın yeni bir patch yeni bir dungeon yeni göz kamaştıran itemlar. ve tekrar item için boss kesme çabaları.

3. şimdi yeni bir expension çıkıcak 10 lvl daha yüksek olucaz çok acayip classlar itemlar varmış vs vs. 3 senedir oynayıp kastıgım herşeyde çöp olucakmış. en yakın arkadaşımla item için kavga ettim ama şimdi çöp kadar değeri yok. olsun yeni itemlar için gece gündüz çalışırım.

bunların üstüne hala wow u seven savunan bir adam zaten aoc gibi bir oyuna hiç gelmesin sevemez. hatta mumkunse o single player oyun alıp frp, şifreler yazip god modda oynasin oyunları yada full epic itemları cheat kod girerek anında alsın oynasın.

aoc şu hali ile hala bitmemiş sorunlu bir oyun, en az 3 ay herşeyin yoluna gireceğinide sanmıyorum, haftada 2 patch çıkıyor sürekli birşeyler yapiliyor.

ama bu haliyle bile aoc yi birkip asla wow a dönmem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Combat Sistemi mantığı güzel tabiki, double tap olayı, her ne kadar yeni olmasa da, eğlenceli bir varlık getiriyor tabiki oyuna ama şuna karşıyım:

Çok tuşa basmak =/= PvP'nin zor olması

Spell attığında double tap AA/DD yapmak ile, defensive stance'e geçip, shield reflect çıkarmak arasında fark yok. Farklı oyunların sunduğu, farklı özellikler bunlar.

Aynı şey, double tap WW yapıp knockback ile, benzeri bir stun/silence ile eşleştirilebilir.

PvP'nin zor olması bence şu an için söz konusu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

«dodo» said:
Bence insanların oyunun PvP si beğenmemesinin en büyük nedeni PvP nin zor olması. Senelerdir oynamadığım MMO kalmadı diyebilirim. UO dan sonra en komplike (oyuncunun etkisinin en fazla olduğu) combat sistemi AoC da gördüğüm.

Daha herkes level kasma derdinde combatı tam olarak çözmüş insanlar çok az. O yüzden bayık geliyor. Mesela geçen gün ToS um ve arkadaşımla 2vs4 pvp yaptık. 2 defa üst üste kestik adamları vazgeçip gittiler. Combatta basmanız gereken o kadar tuş varki sadece combolardan ibaret değil bu. Diğer classların combolarını öğrendikçe zaman içinde dahada farklı boyutlara ulaşacak oyun.

Hiç pvp yaparken adamın canı 30% lara indiğinde double tap WW yapıp healer olarak adama melee olarak vurup knockback ettinizmi ? Veya bir ranger crossbow ile o P le başlayan üçlü combosunu tam vuracağı anda CTRL+22 yapıp Defensive shieldlerin hepsini ileri alıp komik bir damage yedinizmi ? Veya casterin biri size büyü atarken double tap AA veya DD yaptınızmı ? Veya bir guardian tam size knockback combosunu atarken double tap SS yapıp comboyu evade ettinizmi ? Yapacak o kadar şey var ki şu oyunda ilerde dahada zevkli hale gelecek.

sonuna kadar katılıyorum daha insanlar npclerin kendilerine uyguladığı savunma kalkanı yönlerini değiştirme muhabbetini bile yapmıyorken rakibin etrafında dönmeden wowdaki gibi sabit durup sırayla kombo yapıyorken oyunun pvpsi dandik diyorlar,arkadaşlar biraz tarzı değiştirin inanın çok seveceksiniz şu wowu da unutun şu oyunu oynarken... wow wow yeter abi baymadınız mı ya,daha geçen gün OOC de dirge muhabbeti açmaya kalktılar server ayağa kalktı adamı banlatıcaklardı neredeyse :P

ben oyunu inanılmaz sevdim 58 conqueror ile oynuyorum hayatımda en son SWG de bu kadar eğlendiğimi hatırlıyorum..wow da da eğlenmiştim kalecgosu kesmiştik guildimle en son ama yeter 4 sene oynadım wowu artık bitmiştir charıda sattım kurtuldum zaten... eskidi wow herşeyden önce grafikleriyle ki benim için görsellik çok önemlidir, tabi zevkler ve renkler olayı biraz...şu oyunun atmosferini de başka hiçbir mmorpg de görmedim zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:

wow oynayanlar kendinize şu soruyu sorun son 1 senedir sürekli ne muhabbeti dönüyor wow da ve ne için uğraşıyorsunuz?

1. yeni pvp itemlaır ne zaman gleicek ve nasıl alabiliriz, arena team satın alsakmı yaa birileri bize arena boost yaparmı, o itemları mutlaka almamız lazım. ve bu item muhabbeti 3-4 ayda bir düzenli olarak tekrarlar.

2. falancalar şu boss u kesmiş admaın elindeki itema bak bende almalıyım onu, mutlaka kesmeliyiz vs vs derken o boss kesilir itemlar alınır setler yapilir oyun da amaç kalmaz oldugunda bir bakarsın yeni bir patch yeni bir dungeon yeni göz kamaştıran itemlar. ve tekrar item için boss kesme çabaları.

3. şimdi yeni bir expension çıkıcak 10 lvl daha yüksek olucaz çok acayip classlar itemlar varmış vs vs. 3 senedir oynayıp kastıgım herşeyde çöp olucakmış. en yakın arkadaşımla item için kavga ettim ama şimdi çöp kadar değeri yok. olsun yeni itemlar için gece gündüz çalışırım.

Bu dediklerini AoC yapmaz ise zaten batar :)
Hiç mi online oyun oyanamadın daha önce hehe. Müşteriyue yenilik vermessen adam gider bu kadar.
Halal üzerimde LvL10 zırhlar ve lvl 35 oldum. Bir yerden sonra canı sıkılıyor insanın kendi lvlın bopssu kesiyorun içinden LvL1 itemla aynı özellikli item düşüyor. Bu ne ya diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda arkadaşlar söylemiş daha önceki topiklerdede defalarca tartısıldı konsuldu,
1- wow a bugsız diyen arkadaşlar bana zorla accountu actırıp bana verdıklerı beles gunlerı copy paste yaptırmayın payment historyden ,blız bunları bana kara kaşım kara gozum ıcın vermedı,
2- pve raid dungeon diyorsunuz dogru dıyorsunuz inanılmaz zevk aldım wow da ama her gun aynı scriptlerı tekrarlıyan dungeonlarda wow loreuna göre neredeyse oldurelemıyecek adamları kesıp durmak bır sure sonra sıkıyor,ha bu arada bir şey daha ekliyim o muhtesem pve contentı, add on suz oynıyabılen varmı aranızda??
3- bu en onemlı madde (bence) benım oyunum senın oyununu dövere cevırmenın bır anlamı yok ve manasız ,ınsalar keyıf aldıkları seyı yaparlar , aoc beğenmeyen nedenını soyler eyvallah denir konu kapanır,
4 aoc da buglar mevcut bazı klass lar ıcın hatta oynanabılırlıgı sıfıra ındırıyor bu durum gercekten cok sıkıcı hatta bunlardan bırıne de ben maruz kaldım,necromancer durumu gerçekten cok vahım ,ama oyunda 11 class daha var 1 class broken diye butun oyunu flame lemenın hemde daha 1 aynı tamamlamamıs bır oyunu sılmek yanlıs,ha silenler olabilir onun kişisel tercihidir ,derki ; Kardeşim ben oyunu aldımmmı herşeyi tam olacak bugsız olacak full content olacak 1 aylık oyunun chatında alemler donecek hatta oyunu oynamayı bırakıp lak lak yapcaz maıl adreslerı alıcaz verıcez alttab yapıp facebook a eklıyecez falan dıye dusunuyorsanız şuan için yok her kez full speed lvl atlamaya oyunu çözmeye yeni yerler kesfetmeye çalışıyor ayrıca pve serverları bilmem ama uzun soluklu sohbetler bol alt-tab yapmalar PVP serverda mümkün değil pek çunkü sizi hareketsız goren kımse boş bırakmaz siz msn adresi eklerken indiriverir sizi

son söz: wow çok güzel bir oyun oynamayanlarınız varsa kesinlikle oynanmalı, ama benım gibi oynamıs zevkını almıs olan ınsanlara verebileceği hiç bir sey kalmadı çünkü artık baydıı daha ilerisi yok yeni content yeni binekler +10 lvl..
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:

son söz: wow çok güzel bir oyun oynamayanlarınız varsa kesinlikle oynanmalı, ama benım gibi oynamıs zevkını almıs olan ınsanlara verebileceği hiç bir sey kalmadı çünkü artık baydıı daha ilerisi yok yeni content yeni binekler +10 lvl..

Günü yorumu budur bence de. Kesinlikle katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

conan pve üstüne değil pvp üstüne olacağını, guild vs guild savaşlarının, siege'lerin olacağını duyurdu ilk olarak. burada pve bazlı oyunu neden pvp için aldınız ki falan denmiş de, durum o diil yani...

ha world pvp şu anda tabii ki sorunlu, dengesizlikler var, gank var (sanki wow'da yoktu, aoc'de en azından instance değiştirebiliyorsunuz)... düzelecek dengesizlikler yavaş yavaş. adamlar haftada 2 patchliyorlar oyunu. en azından bir çaba sarfediyorlar.

ayrıca pvp, wow'a göre çok eğlenceli. ilk postu atan arkadaş wow gibi akıcı değil komboya basıyosun sonra sana ne tuş verirse ona basıyosun demiş de... eh yani wow'da napıyorsunuz Allah aşkına. 2-3-6 ah canım azaldı 5'e basiim heal oliim, tamam 2-3-6 oh adam öldü... burada shield olayı, knockback, 3(5) yerden vurma vs gibi olaylar var değişik olarak, bunların üstüne spellweaving var ve en önemlisi :D kafa koparma var daha ne olsun. ha ayrıca mesela w-a-s-d'ye double tap olayını unutmuşum

ha evet belki faction olayı horde-alliance gibin bişe yok. evet olsa daha şevkle pvp yapardık ama conan'ın dünyası da her şeyiyle sayko bir dünya. her gördüğünü öldürmek çok normal.

mesela arkadaşla bi yerde mob kesiyoduk, adamın biri geldi knockback yaptı 2mize de. arkadaşla kalktık conan dünyasında şaka olmaz diye, herifi 200 metre falan kovalayıp öldürdük, kafasını kestim kombo ile. daha ne olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Forme said:

Bu dediklerini AoC yapmaz ise zaten batar :)
Hiç mi online oyun oyanamadın daha önce hehe. Müşteriyue yenilik vermessen adam gider bu kadar.
Halal üzerimde LvL10 zırhlar ve lvl 35 oldum. Bir yerden sonra canı sıkılıyor insanın kendi lvlın bopssu kesiyorun içinden LvL1 itemla aynı özellikli item düşüyor. Bu ne ya diyorsun.

50 lvl da arena questlerini yapıp epic item alıyorsun daha ne olsun
:)

quest rewardları bence çok güzel ve yeterli oyunun, kazandiğin itemdan zevk almak yerine yaptiğin pvp lerden, şehir işlerinden zevk almak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu wow daki pvp sistemi heleki bu bahsettiginiz ödüllü turnuvalar falan bence oyunu rezil eden bir olaydır. oyunda pvp oyunun hikayesine uygun ve amacı olduktan sora güzel olur. yarısıcak olsam gider baska konularda baska yerde yarısırım.

uber item olayınada siddetle karsıyım ama tabiki oyuna hakkını veren adamında biraz ayrıcalıgı olucak mesela ne? bence bunun en güzel örnegi Daoc idi. ırklar arasındaki savaslar, rank atladıkca alabilecegin yeni skiller*.bu durumda lvl cape ulaşmış birisi oyundan baymıyordu gidip pvp de kale kusatıp savasıp yeni skiller için ugrasıyorlardı. itemler ön planda degildi craft degerliydi. herkes bir armor veya silahı alıp gem takıp kendi istegi dogrultusunda sekilendiriyordu. oyun bir iş degil eglence olarak kalıyordu. sahsi fikrim bunu daoc yılar önce en güzel tutturan oyun oldu. daha sonra onlarda artifact falan derken bozdular olayı o ayrı.

Aoc yi bilmiyorum su an end game nedir ne degildir ama bence war bunu tutturacak bir oyun. wow? benim gözümde rezil bir oyun. her ne kadar atmosferi cok hosuma gitsede ilk senesinden sonra daha tahammul edemedim tarzına. neden cünkü deli gibi raid yapmak zorundasın itemleri toplamak zorundasın yapmazsan fazlasıyla ezik kalırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancalagan said:

Ben uzun süre wow oynadım ve tiksiniyorum artık wowdan. Saatlerimi aptal raidlerde harcıyacak değilim.5 metre kalınlığında ayak bilekleri ve boyunlar görmek istemiyorum göz zevkimi bozuyor. Yaşasın age of conan!.Funcom a güveniyorum düzelticekler bugları inşallah ek bölgeleride çabuk çıkarırlar.Öyleyse AOC na
hail hail hail !

Eee ne güzel işte, aradığın zevki AoC'ta bulduysan ben çok sevinirim şahsen. Benim derdim AoC değil emin ol. Evet WoW'u çok seviyorum, yıllarcada oynarım eminim.

Hatta AoC hesabımı dondurdum 1 sene sonra tekrar açıp oynayacam çünkü gerçekten insanlık değil şu hali ile oynamak. Ama 1 sene sonra ciddi zevkle oynayacağıma eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:

zaten snein bu yaptiğin yorum benim söylediğimde ne kadar haklı olduğumu gösteriyor, biz zevkli bir frp oyunu oynama derdindeyiz sen 200.000 dolar ödüllü yarışmalardan bahsediyorsun.

sadece guild şehri kurmak, guildler arası savaşların olması, her class in ciddi bir tecrübe ve yetenek gerektirmesi [1] ( wow daki gibi 2-3 tuşa spam edip adam kesememe gibi)[2], mekanların inanılmaz büyüklüğü ve güzelliği ,[3] bunlar bile aoc oynamak için yeterli neden. oyunda yapıcak o kadar fazla iş varki eğer sağlam bir guild oyuncusu isen, asla sıkılmazsın. wow gibi sürekli upgrade edilmiş yeni itemlar vererek item müptelasi yaptiğin çocuklarla devam edicek bir oyun değil.[4]

çıktığı gündne beri wow oynadım aoc çıkınca birkaip aoc ye geçtim çünkü zaten bekliyordum, ve asla wow a geri dönmem, aoc den sonra çocuk oyunu gibi geliyor.[5]

wow oynayanlar kendinize şu soruyu sorun son 1 senedir sürekli ne muhabbeti dönüyor wow da ve ne için uğraşıyorsunuz?[6]

2. falancalar şu boss u kesmiş admaın elindeki itema bak bende almalıyım onu, mutlaka kesmeliyiz vs vs derken o boss kesilir itemlar alınır setler yapilir oyun da amaç kalmaz oldugunda bir bakarsın yeni bir patch yeni bir dungeon yeni göz kamaştıran itemlar. ve tekrar item için boss kesme çabaları.[7]

3. şimdi yeni bir expension çıkıcak 10 lvl daha yüksek olucaz çok acayip classlar itemlar varmış vs vs. 3 senedir oynayıp kastıgım herşeyde çöp olucakmış. en yakın arkadaşımla item için kavga ettim ama şimdi çöp kadar değeri yok. olsun yeni itemlar için gece gündüz çalışırım.[8]

bunların üstüne hala wow u seven savunan bir adam zaten aoc gibi bir oyuna hiç gelmesin sevemez. hatta mumkunse o single player oyun alıp frp, şifreler yazip god modda oynasin oyunları yada full epic itemları cheat kod girerek anında alsın oynasın.[9]

aoc şu hali ile hala bitmemiş sorunlu bir oyun, en az 3 ay herşeyin yoluna gireceğinide sanmıyorum, haftada 2 patch çıkıyor sürekli birşeyler yapiliyor.

ama bu haliyle bile aoc yi birkip asla wow a dönmem :)

Evet, usta bir WoW oyuncusunun incelemeleri..

1. Şu yetenekleri bir söylesene bana. Neymiş o yetenek dediğin. Yani ne yapıyorsun sen AoC oynarken?

2. Buna yorum yapmicam, 3 tuşla adam öldürülüyor mantığı giden bir kişi ile, bu konuyu tartışmak gereksiz. [Bir örnek versene, 3 tuşla herhangi bir sınıf için nasıl adam öldürülür? Aa bu arada adam AFK olmayacak]

3. AoC landmassi kaç? WoW landmassi kaç? Roffèl, sen galiba WoW'u Shattrah'tan ibaret sayıyosun?

4. AoC'de farklı olan nedir? Çıplak mı savaşacaksınız? Item olmayacak mı elinizde? Onları daha iyileri ile değiştirmeyecek misin? Level 50 iken hala Level 5'te aldığın Destiny quest silahını mı kullanıyorsun? Yoksa şu süper yetenek ve tecrübe gerektirdiğini söylediğin şey, itemsiz adam öldürmek mi?

5. Aa tabi AoC'deki, kan - vahşet - çıplak kadın görme sonrası WoW çocuk oyunu gibi geliyor, haklısın..

6. AoC çıktıktan 3 sene sonra, en son ek paket ve güncelleştirmenin 2 - 3 ay sonrasında, yeni expansion (eğer çıkarabilirlerse) gelmesine takribi 5 ay kala, sen ne yapacaksın? Kale mi kuracaksın? Dikkat et kumdan olmasın.

7. Merak ediyorum sen (siz) ne yapacaksınız? Her raid bossu (o seviyeye gelebileceğini umut ediyorum - sonuçta bilmemkaç sene WoW oynamışsın) bir kere kesip bırakacakmısınız? Yoksa yoksa, AoC'de süper bir yenilik olacak ve her guild bir bossu kestiğinde, bütün oyuncular baştan aşağı itemle mi donanacak?
he he he

8. Yine umutla AoC'ye ek paket geldiğini varsayalım, sen ne yapacaksın? Max level 90 - 100 olduğunda, yeni itemleri kullanmayacak mısın? Aa tabi, üstün yetenek ve tecrübe sahibi olarak L80 itemiyle, bir kere öldüreceğin raidbossa veya siege game'e katılırsın. Sonuçta AoC'de item farmlama olmayacak.

9. Sen öyle yaptın anladığım kadarıyla? Zaten AoC'nin şu anda en şaşalı bölgesi olan Tortage'da süper bir interaktiflik var, sürekli başka insanlar ile grup yapıosun, questler tek kişi yapılmıyor - lol - hatta o kadar ileri götürmüş ki olayı AoC, Destiny quest diye birşey yaratmış, bir MMO olarak aldığın oyunun bir kısmını single player olarak oynuyorsun. rofl

Geçiniz efendim, geçiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Türkler ne yazıkki bu fanatikliğimiz yüzünden hiçbir konuda anlaşamıyoruz ve en ufak bir tartışmada ortam kızışıyor.Ben daoc-wow ve uo ile kıyasladım aocu.Ayrıca insanların wow ile kıyaslaması gayet normal rekabetten kalite doğar arkadaşlar.Aoc pvpsi zor diyen arkadaşlara tavsiyem Daoc oynamaları ve ''zor pvp''nin ne olduğunu öğrenmeleri.Hala anlamamış bazı arkadaşlar ''akıcı pvp''ile ne kast ettiğimi neyse uzatmayacağım...

Wowda 3 tane lvl 70 kastım kendime soruyorum aocta kasarmıydım?1 karakteri zor kasıyorum.Ben oyuna sizden çok daha hevesli ve severek başladım görüşlerimi oyuna başlamamış arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşıyorum.Wowdan alacağım herşeyi aldım zaten kesinlikle geri dönmek istemiyorum.

Oyunun fanatikliğini yapıp herkeze karşı savunmaktansa oyunu eleştirmek oyunun kalitesinin yükselmesi açısından çok daha yararlıdır.Nasılsa onu yaparlar nasılsa bunu yaparlar diyerek offical forumlarda kimse oyunu eleştirmese Funcom-Blizzard gibi firmalar ''player oyundan memnun demekki hiçbir şekilde eleştirmiyorlar'' der ve oyun gelişmez.WoW bugünkü halini aldıysa bunun en önemli faktörü oyunu yıllarca faydalı şekilde eleştiren playerlarıdır...Bu oyuna sizde para veriyorsunuz bizde.Peki neden oyunun daha iyi olması konusundaki eleştirilere katlanamıyorsunuz?Oyun daha iyi olsa daha çok zevk almazmısınız?Yoksa ne olursa olsun biz genede oynarız Yaşasın Fanatizm mi diyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

valla lockla 3 tusa basamama gerek kalmıyordu gerçi fear ı nerfledırlar daha yenı 6 ay falan oldu ,allah allah 5 yıllık oyunda hala nerf var demmekki , expansion cıkmıs bır oyunla yenı cıkmıs bır oyunun landmass ını karsılastırman garip olmus,
valla lvl 50 ıken hala detıny quest ıtemları kullanan varsa bence oyun oynama seklını gozden gecırsın kesınlıkle yanlıs yolda,en nefret ettıgım sey grınd yapmaktır bende bıle sadece quesltlerden full blue 3-5 yesıl ıtem var hepsıde lvl40 üstü ki bu itemların hepsını solo questlerden aldım grup olayına pek gırmedım(lvl 53 karaterımde)
aoc pvp için oynuyorum boss a gerek yok ben kale savasları istıyorum umarım ılerdede istediğim seye sahıp olucam

bu arada http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/

hanı hatasız oyun wow ana patchler bunlar ,son patch e goz gezdırdım calısmayan buyuler calsıyor artık gıbısınden bır kac cumle okudum ;)

ve wow u aoc u warhammer vsvs yerın dıbıne batıran arkadaslar bişi diyimmi ; içtenlikle söyluyorum yazdıklarınızın hiç bir etkisi olmuyor neden mi her ıkısınde oynadım her ıkısındende zevk aldım , benım sahsı fıkrımce wow un devrı kapanmıstır yeni şeyler arıyordum aoc cıktı ona basladım ve memnunum
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:
Ancak serbestlik derken ne anlatmak istediğini anlayamadım? Hangi oyunda aoc gibi esnek pvp var? Saldırı stilini kendin belirliyorsun, rakibin hangi yönünü korumaya almışsa diğer yönden kombolar yaparak saldıryorsun ki bu gayet hoş bir şey. Eğer kılıcını kalkanını kendi istediğin gibi sallamak istiyorsan nintendo wii alıp, zelda falan oynamanı tavsiye ederim.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Satır satır anlayarak okuduğuna eminsin değil mi?

Kimse "WoW bugsızdır, hatasızdır" demedi, başka yerlerinizden anlamayın.

AoC'de insanların karşılaştığı bugların çok fazla olduğunu ve oyunun gidişatını etkileyen buglardan bahsettiklerini söylediler.

PS: Azeroth her haliyle Hyboria'dan büyük.
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen SWG oynamış biri olarak görüyorum ki yine SWG'den tanıdığım arkadaşlarım buglardan falan pek şikayetçi değiller elbetteki düzelecektir. Fakat buraya gelip fanboylar gibi 3 senelik oyunu daha yeni çıkmış bir oyunla karşılaştırmaya çalışmak bence... Herneyse oyunda hayal kırıklığına mı uğradın? Kapa accountunu bekle biraz sonra istiyorsan tekrar gel bir bak ne değişmiş ne aynı kalmış diye beğenmezsen yine kapatirsin. Herkesin zevkleri ve renkleri farklıdır burada birçok insan AoC oynadığı için memnun. Nuraya gelip (bu sözüm topici açan kişiye değildir) de yok WoW böyle yok şu şöyle diye ağlamanın mantığı yok. Oyun daha en başlarında elbetteki gelişecektir bazi şeyler değişecektir o yüzden o güzel fikirlerinizi kendinize saklayın. Oyunu oynuyanlar buglari, hataları ve eksikleri yeteri kadar eleştiriyor zaten ama OFFICAL CONAN FORUMU PATICIK de değil... Sizin eleştirileriniz burada maalesef bir işe yaramıyor gerçekten bazı şeyleri değiştirmek istiyorsanız offical forumlara yazarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...