Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

sardius said:
1 yıl sonra oyun ömrünü bitirir be heh

Hocam bunu inanarak yazdıysan hiç vakit kaybetme bırak oyunu valla. 1 yıl sonra bu oyun ancak oturmuş olur. O zamana kadar dayanamaması demek, betasını oynadınız başarılı olamadı oyun piyasaya çıkmadı demek gibi bişey olur.

Üzgünüm ama hardcore bir oyuncu değilim, oyunlara ayırabildiğim zaman kısıtlı ve bu zamanı beta oynayarak geçiremem.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
sardius said:
1 yıl sonra oyun ömrünü bitirir be heh

Hocam bunu inanarak yazdıysan hiç vakit kaybetme bırak oyunu valla. 1 yıl sonra bu oyun ancak oturmuş olur. O zamana kadar dayanamaması demek, betasını oynadınız başarılı olamadı oyun piyasaya çıkmadı demek gibi bişey olur.

Üzgünüm ama hardcore bir oyuncu değilim, oyunlara ayırabildiğim zaman kısıtlı ve bu zamanı beta oynayarak geçiremem.

anlamadıgım oyunda 1 yıl senin için bişi ifade etmiyosa benden niye bırakmamı istiyorsun? ne ilgi? ben sizin gibi bu böyle şu şöyle diye dertlerim yok. hatalı matalı oynuyorum. oyun cıkar başlarım 1 yıl sonrada genellkile dibine vurmuş olurum ve bırakırım. o nedenle senin yazmış oldugun 1 yıl olayının benim için ne anlama geldigini ifade etmek istemiştim.

sonra niye üzülüyorsun ki? ister şimdi oyna ister 5 yıl sonra? yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bir MMO^yu 1 yılda yiyip bitiriyorsan söyliyecek başka bişeyim yok. UO'dan WoW'a kadar çıkan hiçbir oyun 1-2 yıldan önce oturmadı, AoC'da oturmayacak. Eğer sen bu oyunların hepsini ilk 1 yıllarında yalayıp yutup, sonra rafa kaldırdı ise yazık etmişsin hepsine.

Yani 2005 ocak-aralık arasında WoW oynayan ve bırakan biri sadece kendini WoW oynadı sanmıştır. Aynı şey AoC içinde olacak. Oyunu 1 yıl oynayaıp bırakacaksan, o 1 yıl için doğru zaman değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi paratoner vazifesi görücem gibi ama X(

Çoğu serverda aoc'a geçen adamlar daha hala vashj kael öldürememiş, attunementlar kalkınca hyjala gezmeye gitmiş, hala aranda wipe yiyen karazhan falan yapan guildlerin adamları.
Bana ilk günden beri wowun ezik, loser tayfası birşey yapamayınca aoca geçiyor gibi geliyor.

Kıvılcımı yeniden ateşledim. Evet. Haydin. :P
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/185781

ufak bi çeviri özeti yapmak gerekirse linkte ki yazı için..

En son gelen patch ile Tier 3 guild binaları yapabilme imkanı geldi. Ve en önemlisi Battlekeep yapabilme özelliği geldi oyuna. Bilmeyenler için belirtim; Battlekeep oyunun pvp ile ilgili olan en önemli binası. Sizin sınır bölgelerinde guild bazında pvp yapabilmeniz için olmazsa olmaz bir bina.

Şimdi durum şu; her server a sadece 9 adet bk(battlekeep) dikebiliyosunuz. Yani 9 ayrı guild bu bkleri kontrol edecek anladığım kadarı ile. Ama saçmalık şurda.. Funcomun sistemine göre eğer bi bk sahibi iseniz başka bir bk ye saldıramıyosunuz. Yani bir bk dikerseniz tek yaptığınız şey sadece defans yapıp bir gün başka bir guildin bu bk yi almasını beklemek gibi bi şey..

Şu aralar AoC oynamak isteyen az sayıda hardcore oyuncunun suratında patlayan en son tokat bu...
Sosyal ağlarda paylaş

wowda belki zaman gerekiyor felan ama boss la ilk karşılaştığında hiç bir yeteneği bilinmezken felan çok zor oluyor.
ayrıca mesela binlerce nerflerden önce gruul un adı gruul the guildkiller dı. ki o zaman bile nihilum 15 kişi kesmişti.vs vs
kel thuzadı wow oynayanların sadece %1 i gördü pre tbc ondan önceki son 2 boss un hayvani zorluğu yüzünden, bu yüzdende şu an ki raid content gerçekten acayip basit, buna rağmen kiljaden i yine çok az bir yüzde görecek wotlk gelmeden önce
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar bari rakip battlekeeplere dalma imkanı getirselerdi. Hani almamız gerekmiyodu ikinci battlekeep'i ama elinde battlekeep tutan bir guild baska bi tanesini yıkmışsa bonuslar vs kazanabilmeli loot alabilmeliydi. Güzel olurdu rakip battlekeep'i yıkıp da yıkıntıların içinden lootları toplayıp geri dönmek.

E tabi riski de olurdu, rakip battlekeep'e dalarken sizikisi boş kalabilir o sırada dalıp alabilirler. Şimdi en sağlam guildlerin battlekeeplerini almak imkansız olacak çünkü adamlar defansta hep bekliyor olacaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:
autopilot la dolaşıyorsan zaten eve online da 1 aylık emeğinin çöpe gitmesi son derece normal. empire da bile autopilot duruma göre riskli. Cüce ninde dediği gibi bukadar pve den nefret ediyorsan eve online bulabileceğin en iyi hardcore pvp. ha ama dersen ben pvp yaparım bide hiç bir şey kaybetmeden birşeyler kazanmak hoşuma gider öyle bir oyun yok daha.

oynamak isteyen oynasın, işim olmaz diyorum. üç ay oynadım, bana göre değil. öldüğünde adresini tecavüzcü çoşkun'a postalayan oyun istemiyorum. zevk alana da lafım yok zira bdsm de tercih meselesi.

ve ayrıca "var öyle oyun". ismilazımdeğil bir mmo. pvp'de zevk deyince mücadele edilen, mücadele etmekten kaçınmak için sebep vermeyen, dengeli combat olan bir oyun arıyorum. bu kritere göre ne eve ne de aoc bana hitap ediyor.

gangren'in dediği gibi, "haftada 100 saat pve raid yap yoksa pvp'de tokadı yersin" oyunlarıyla da işim olmaz. iki yıl yaptım onu, yeter.

odiflame said:
enteresan başlık olmuş.aynı başlıkta warhammer, dark age of camelot, wow, eve online, ölmeden pvp yapacağım, pve den bıktım ama pvpde ölmemem lazım gibi konular 27 sayfa tartışılmış.sonuç olarak nereye vardık.age of conanı bırakıyormuyuz?

pvp'de ölmek iyi hoş da ölünce anal muamele görülen oyunlardan zevk almıyorum. ama dediğim gibi, zevk meselesi. ondan da hoşlanan var elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

Son haberler:

AOC oyuncularının her gün onbiner onbiner hesap kapattıkları belirtiliyor.

Eski oyunculardan son yorumlar:

Hüsnü Cıvacı, 42, Adıyaman
"Böyle bir amatörlük görmedim, biraz Blizzard'ı örnek alsınlar. Blizzard Rullaz!"

Ayşegül Bakire, 18, İzmir
"Oyun ilk sinyallerini göğüslerin durup duruken 70 ölçüsüne inmesiyle vermeye başlamıştı."

Osman Pavırpıleyır, 32, Konya
"Yaşanan siege hezimetinden sonra aboneliğimi derhal sonlandırdım. Bu oyun böyle giderse 1 sene bile dayanamaz."

Yorumlar böyle. Açıkçası ben de dayanamadım ve kapattım. 1 ay bile dolmamıştı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

evet misal aldıgımız featlerin bir kısmı çalışmıyor. özellikle dmg/shield gibi şeyleri güçlendiren featler.

bende oyuna ılımlı bakanlardandım ama artık o çalışmıyor, bu çalışmıyor bu bug lı, şu skill çalışmıyor gibi şeylerden daraldım.

quest bossları kestiginde ölen adamların uptade alamaması cok saçma bişey. bu demek oluyor ki keseceksin ve herkes sağlam olacak. geçende bi bossu kesiyoruz ama 2 kişi mutlaka ölüyor bi türlü beceremedik kimse ölmeden kesmeyi. sacmasapan bi olay.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
evet misal aldıgımız featlerin bir kısmı çalışmıyor. özellikle dmg/shield gibi şeyleri güçlendiren featler.

bende oyuna ılımlı bakanlardandım ama artık o çalışmıyor, bu çalışmıyor bu bug lı, şu skill çalışmıyor gibi şeylerden daraldım.

quest bossları kestiginde ölen adamların uptade alamaması cok saçma bişey. bu demek oluyor ki keseceksin ve herkes sağlam olacak. geçende bi bossu kesiyoruz ama 2 kişi mutlaka ölüyor bi türlü beceremedik kimse ölmeden kesmeyi. sacmasapan bi olay.

White Hand Officers'dan bahsediyorsun değil mi?! Benim de canımı çok sıkmıştı o olay. Her boss'u 3 kez falan kestik herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...