Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
us betasından nisan ayının 20 sine kadar wow oynadım şu serbestlik hadisesini bende çözemedim wow un neresi serbest pvpsinin neresi serbest

bu serbest arkadaşlar druidle resto değilde feral olarak arena takımı arasınlarda bulsunlar bakalım ne oluyor protection warriorlar hadi onu geçtim furryle bile bulamazlar çünkü arena warrior u arms olur hadi buldun diyelim bunlarla belirli rating in üstünü görmen hayal olur çünkü oyun izin vermiyor (kimse benim halamın oğlunun kuzeninin amcasının oğlunun pembe sakallı teyzesinin emmoğlunda bir şu var bak kaç rating yapmış diye gelmesin komik olmasın)

herşeyi bıraktım wow gibi bütün pvp nin itema baktığı itemın kadar adam olduğun bir oyunun pvpsini savunurken insanın biraz yüzü kızarır.Aoc'nın pvp si iyidir kötüdür bozuktur değildir öyledir böyledir şöyledir herkesin kendi fikri saygı duyarım ama herşeyin bir sınırı var kimse wow un pvpsini savunmasın hele hala herkesin tek tip armor tek tip talente iten bir sistemi varken biraz insaf

not:şu melee classlar başlığındaki videolar comboları boşa sallayan arkadaşlara belki biraz yardımcı olur
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Olay wow un iyi olması değil.
Aoc un çok kötü olması.

tamam yahu pvp'yi iyi yapamayanlar oynamasın, boşu boşuna da bok atmasın şu oyuna. vallahi sıkıldım yahu.

wow'daki tek düze olaya alışmışınız, combatın uzun sürmesine alışmışınız, 2 comboda ölünce bu ne diyorsunuz. herşey wow değil.

asıl tekdüze olan, oyuncu kabiliyetine bakmayan, class gücü ve itemlara göre kazananın belirlendiği yer wow...
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Of fanboi.
Ben wow pvp sini sevmem, zaten toplamda 4 ay felan oynamışımdır wow.
Yabancı forumlardan ezberlediklerinizle gelmeyin arguman diye.

aynen bende 4 ay felan oynadım benıde pek sarmadı pwpsı wow un
Mesaj tarihi:
Yetenek tabanlı diye dayamışlar saçma sapan bir combo sistemi, tek farkı 1 yerine 4 tuşa basmak. (ha gelişme geriliği olan 6-9 yaş aralığındaki biri için yetenek sayılabilir tabi)
Zaten tek özel yanı fos combat sisteminin daha nasıl bir sebep bekliyosun anlamadım.
edit: ha mmo diye çıkardıkları oyunun interaktif bekleme lobisi olan bir rpg oyunu olduğunu söylemeden de geçemiycem :/
Mesaj tarihi:
Sen anlayabiliyor olsaydın aynı şeyi 5 kere sormazdın.
Zaten beğenmememin tek sebebi pvp eziliyor olmam olabilir.
Oyun gerçekten kötü olamaz. Çünkü oyunu annem zannediyorum.
Mesaj tarihi:
sadece kötü deyip açıklama yapmıyorsun sonra bi de laf ediyorsun etrafına, süper ya :D

kötü de nesi kötü, kombolarda 3 tuşa basıyosun eee bu mu kötü yapıyormuş pvp'yi. 2 komboda ölmen mi kötü yapıyormuş. class eşitsizliği ise beğenmediğin şey, daha hala wow bile uğraşıyor eşitlemek için. daha yeni çıkan oyun tabii ki böle olacak.

sen açıklama nesini beğenmediğini, başkaları da "akıcı değil" diye birşey uydursun.

sonra biz tepki gösterince, uuuu fanboy. ahaha iyi ya :D

neyse bence oynamayın zaten madem bu kadar sevmediniz. ama sevmediğin ve oynamadığın oyunun da forumunda niye bu kadar takılırsın tabi o da var...
Mesaj tarihi:
Sebeplerini açıkladım.
Sadece tuş kalabalığı var oyunda bu da kontrolü azaltıyor. Kalkan sistemi yeterince kullanışlı değil ve oyunda doğru düzgün reactionary ve counter olayı yok. (en azından benim hoşuma giden karakterlerde görmedim böyle bişey.)
combatın hızlı olmasıyla bir derdim yok zira 5 yıl kadar daoc oynadım sen gelmişsin bana takmışsınız wow a felan diyosun komik duruma düşüyosun. Karşıt bir fikir gelince direk pvp de yenilmekle wow fanboy luğuyla suçlarsanız aynı tepkiyi alırsınız kusura bakmayın.
Ayrıca oyunun combatını beğenmemek için dolu dolu arguman sunmama niye gerek var onu anlamadım.
Oyun eğlenceli değilse kötüdür arkadaşım bu kadar. Wow la da ben karşılaştırmadım yani, zaten wow la kıyas vardı ben üstüne yazdım.

Kişisel atışmalarınız için msn botuma başvurabilirsiniz. Zira artık ciddiye alınmayacaksınız.
Mesaj tarihi:
JungleRRx said:
bana combatlar çok bodos geldi. hani skill falan değil olay. combonun sana gösterdiği tuşlara sıra ile basıyosun. skill dediğiniz olay tuş kalabalığı yaratmakla olmuyor :(

nasıl olacak abi? Senin aklındaki skill olayi nedir? Yani wii misali elimize nun-chuck midir nedir onu alıp mi dövüşelim? Yanlış anlama merakimdan soruyorum.
  • Yeni Oluştur...