Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wow ilk çıktıgında önünde kendisi gibi büyük bir örnek yoktu,fakat AoC çıktıgında kendisine emsal alacagı üç senelik wow oyunu var.Bu oyuna karsı bu kadar buglı,hatalı bir oyun cıkarmak bence mantıksız.Wotk dan önce ticari hamle yaptılar bence.Başka açıklaması olamaz.
Mesaj tarihi:
keldron said:
Wow ilk çıktıgında önünde kendisi gibi büyük bir örnek yoktu.

everquest 1, everquest 2 (hemen hemen aynı anda betaya gırdıler), DAOC, shadowbane, swg, anarchy online, asherons call etc. wow cıktıgı sırada bunlarda olmayıpta launch sırasında wow da olan bır yenılık gosterır mısın bana?

battleground dısında ben gosteremem. o da cok sonraları eklendı zaten oyuna. cıkıstan 1 sene sonra.
Mesaj tarihi:
conan oynuyorum su anda. conan da daoc, everquest 1, everquest 2 ve shadowbane ın bır kapta cırpılıp fırınlanmıs bır halı gibi. combat sıstemınde acık yerde saldır dısında bır yenılık yok acıkcası.

guzel mı? guzel. ben su anda eglenıyorum.
ama wow gıbı cıgır acamadı falan muhabbetı yapmayın. wow un kendısı de cıgır acmıs degıl zaten.

for dummıes kontrollerı sayesınde warcraft serısının warhammer dan araklanarak olusturulmus dunyasının populerıtesını arkasına alarak olusmus kocaman bır pazarlama fenomenı wow. cok basarılı. tarıhın en cok oynanmıs ve para kazandırmıs urunu. kullanıcı sayısında cıgır acmıs olabılır ama dızaynda pek bır cıgırı yok haberınız olsun.

2005 te basladım wow a, 2006 sonunda bıraktım. BC ıle gerı donup karakter levellayıp sonra gene bıraktım. oynamamıs ve konusuyor da degılım yanı. hıgh end de gordum, low endde.

dızaynda cıgır arıyorsanız swg pre-cu donemıne bakın. dızaynda cıgır oydu.
Mesaj tarihi:
Combat sistemini hiç beğenmedim.
ÇOK SÜPER OF İNTERAKTİF dediler o kadar sadece 1 tuş yerine 4 tuşa basıyoruz o yani.
Aktif defans olayı güzel de next gen combat olmaktan çok uzak bu haliyle.
Adamlara vurunca fışkıran kırmızı spreyi de gore diye yutturdular ona yanarım.
Ayrıca tortageda ilk tavern daki mavi gözlü ablayı da götüremedik hani adult content sdf
Mesaj tarihi:
bende conanı şamarlamak istiyorum ama yapamıyorum uyuz etti beni bi questti teslim edemedim bug sanırım. ayrıca thoth amona katılmak istiyorum ama yapamıyorum ıhh begenmedim ben bu oyunuX(

Not: pvp yi buna göre yapabilirlerdi mesela amon ve conan taraftarları pfft secim yapılabilir veya bölgeleri ayrılabilirdi falan filan
Mesaj tarihi:
Ne topic açmışım yahu 17 safya yazı var LOL.Sam ve Ekmek çok güzel yazmışlar.Bizimde derdimiz o zaten combat sistemi rezalet.4tuşa basıyorsun hayır zor deniyor o ne anlamadım zor olan?? Adam sana combonun nasıl yapılacağını bile gösteriyo önce yukarı bas sonra aşağı vs.Adamla kapışıyorsun karşılıklı tuşlara basıyorsun comboyu vuran kazanıyo.PvP de serbestlik?? yok,akıcılık? hiç yok.

Oyun ilk duyurulduğundan beri AOC efsane olcak aoc şöyle böyle olcak diye öven realdan yaklaşık bir 10 arkadaşım oyunu aldılar ve şu an EQ2,wow a döndüler kimiside eve online oynuyor.Ayrıca offical forumlar yıkılıyor yaw oyun akıcı değil pvp rezalet diye.Sanki sırf biz söylüyoruz ona çok gülüyorum..

WoW da Daocta yada UO da adam gibi pvp yapmış bir kişinin AOCta pvpde akıcılık var serbestlik var demesi imkansız.Şahsen 1997 Osi UO ve bugüne kadar full pvp olarak oynadım MMORPGleri pvp konusunda hertürlü bilgim olduğunu ve oyunlara objektif bakabildiğimi düşünüyorum. ''Benim oynadığım oyun en kral oyun!!Beğenmeyen noobtur'' mantığını bir kenara atarsanız çok daha mantıklı objektif ve doğru yorumlarda bulunabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...