Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 xieon said: Cuce said: da mesela adamı bı kez kesıp 10 parmağıda alıpr, 1er iki şer gün arayla "ak yine kestim" diye kakalarsın bountyi koyana Abi bir parmak düşer loot olarak olur biter yanlış mıyım? olaya fakrlı acılardan baktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 daha fazla bilgi icin fugitive sistemi guzel olcak gibi, item lootlamak falan iyi olur. pvp gear, rankler.. gelio guzel seyler +duel geliyormus. shewky bugun iddalı konusmustun bunu sana hatırlatıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nuwanda said: daha fazla bilgi icin fugitive sistemi guzel olcak gibi, item lootlamak falan iyi olur. pvp gear, rankler.. gelio guzel seyler +duel geliyormus. shewky bugun iddalı konusmustun bunu sana hatırlatıcam =) of of of, çok ama çok güzel şeyler bunlar.. Bu söyledikleri gelince bambaşka bir oyun olacak AoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Duel gelirse süper olur. Çok büyük eksiklik şu anda. İlla pvp sunucusunda mı oynamak zorundayız kardeşim? Elin gankerıyla dallamasıyla uğraşacağına canın istediğinde pvp yapar mısın ustam dicen yapıcan. En güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fugitive sistemini çok sevdim PK muhabbeti yapiolar resmen eheh back to uo days ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 said: Obtaining red status will be quite painful to you. This means that other players can kill you without rising in fugitive level, and if they manage to kill you while you have red fugitive you will actually drop one of your better items and gold that they can loot! Of course, turning red will be a double-edged sword. Sure, it will get you a lot of attention and many will probably see you as a danger to be avoided. But at the same time, people will hunt you down for your items and your gold so be very, very careful! sadece red statusu olan adamdan lootlama olayı var anladiğim kadarıyla sanırım bu biraz saçma olmuş.iki taraflı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mosquito said: said: Obtaining red status will be quite painful to you. This means that other players can kill you without rising in fugitive level, and if they manage to kill you while you have red fugitive you will actually drop one of your better items and gold that they can loot! Of course, turning red will be a double-edged sword. Sure, it will get you a lot of attention and many will probably see you as a danger to be avoided. But at the same time, people will hunt you down for your items and your gold so be very, very careful! sadece red statusu olan adamdan lootlama olayı var anladiğim kadarıyla sanırım bu biraz saçma olmuş.iki taraflı olması lazım. neyi sacma? kirmizi hale gelme, sorun yasama. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Redlerde digerlerini lotlayabilse (kendi leveli ve ustundekileri)super olurdu. Kendine guvenen red olur, tadindan yenmez, ultima gibin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Fugitive sistemi güzel olmamış, keşke herkes item düşürse ama PK'lık ekleseler bu şekilde sadece kimse low level kesmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yalnız burada red olma mantıgı uo'dakinden farklı... cunku cok pvp yaparak red olunmuyor, ya kendinden cok dusuk player keserek, ya da aynı player'ı farm'layarak red olunuyor, onun icin yolda red gorsem, kesebilir miyim diye dusunmem sahsen, allahın bebesi bu, dur bi kesiym derim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kfg said: yalnız burada red olma mantıgı uo'dakinden farklı... cunku cok pvp yaparak red olunmuyor, ya kendinden cok dusuk player keserek, ya da aynı player'ı farm'layarak red olunuyor, onun icin yolda red gorsem, kesebilir miyim diye dusunmem sahsen, allahın bebesi bu, dur bi kesiym derim yani... :) tam aklimdan bu geciyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu noktada lineage2 rulzz diyorum.. a b ve c var diyelim.. a gitti durduk yere b yi kesti, sonrada a kırmızı oldu(pk) ve belli bir karma puanı aldı, c geldi pk olan kırmızı a yı kesti, a nın karması düşükse 0 landı ve beyaz haline döndü, kesen c de düşme ihtimali çok düksek olan itemi kaptı.. diğer senaryo; b gitti c ye vurdu ama yatırmadı, b mor renk oldu, tam morken a geldi bunu kesti a da mor oldu ama kırmızı olmadı ve 10sn sonra morluk gitti.. diğer; a gitti b yi kesti pk oldu sonrada gitti kendisini öldürmeye çalışan item avcısı c yi kesti, karma ivmeli şekilde aştı kendini, a yetinmedi 1 kişi daha kesti, üstünede 1 kişi daha kesti.. yuh a artık adam olmaz 1 kere ölsede bişi olmadı sadece kırmızılığın rengi biraz açıldı, karma bayaa azaldı ama.. guild arkadaşları a nın yardımına koşup a yı kendileri keserek kımızı iken öldüğünde düşme ihtimali çok yüksek olan itemi a beyaz olduktan sonra geri verdiler.. yani; beyaz--> kimseya dokanmayan mor--> beyaz yada mor olana son 10sn içinde vurmuş olan kırmmızı--> beyaz olanı kesmiş olan çok mu karmaşık anlattım ne, bu pvp-pk sistemi çoğu kişi tarafından sevilmiş sayılmıştır, gerek L2de olsun gerek aoc forumlarında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Not tradable itemlar da drop oluyorsa bunun sonu item satımına kadar gidebilir. Misal A oyuncusunun çok güzel lootları vardır. B oyuncusunu çağırır, kendinden düşük C oyuncusunu keser. B oyuncusu da akabinde A'yı kesip not tradable itemı lootlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Alexi_Septimus said: fizban said: öldürdüğün adamın parmağını lootlasan bence daha güzel. kulak vardı diablo da Conan dünyasından bahsediyoruz, kazulet karakterlerimiz kız gibi kulak parmak alamaz. Kafayı çıplak elleriyle yırtarak koparmalı bence.LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 KalamarSevgisi said: Not tradable itemlar da drop oluyorsa bunun sonu item satımına kadar gidebilir. Misal A oyuncusunun çok güzel lootları vardır. B oyuncusunu çağırır, kendinden düşük C oyuncusunu keser. B oyuncusu da akabinde A'yı kesip not tradable itemı lootlar. random dusuyor onun dusucegi garanti degil + bu kadar emek veriyorsa helal olsun alsin itemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Demek istediğini anlamadım traderın yanına gidip bütün itemlarını tradera verip sadece düşecek olan itemı kendinde tutar. Düşük levellıyı indirir. Itemi satacağı kişiye de kendini öldürtür. düzeltme: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bazı arkadaşlar sistemin maksadını tamamen yanlış anlamış, yetim (düşük lvl ehe) hakkı yiyenlere dezavantaj olarak geliyor bu sistem. uo'daki sistemle kıyasın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tehlikeli bir sistem birçok şekilde abuse edilebilir. bu sistemi getirceklerse abuse u engellemek için iyi bir ek sistem yapmaları lazım. Örnekler: Lvl 80 biri dolaşıyor tek başına lvl 80e gri olan olan (artık kaçsa atıyorum 65) 5 kişi o zoneda dolanıyorlar ve bu lvl 80 e dalıyorlar. Lvl 80 elini kaldıramıyor adamlara neden fugitive olacak ? (Conan dünyası bu nası yani ?). Lvl 80 5 kişi dolaşıyorlar yine karşılarına 5 kişi çıkıyor. Bir tanesi level 80 diğerleri level 65 adamı healliyorlar öldürtmüyolar. Lvl 80 ler dokunamıyor bu 65 lere ? Lvl 80 ler group pvp yapıyorlar ortalık aoe damage kaynıyor. Level 20 bir adam giriyor bunların içine AoE den ölüyor ? Arkadaşlarıda onu keseni öldürüp itemını alıyor ? Tier 2 raid yapan bir guildin tankına tier 2 bir chest piece düşüyor. tier 1 chest piece e artık ihtiyacı kalmıyor ama yinede epic item. Fugitive olup guildde tier 1 chest piece olmayan birine kendini öldürtüyor ve no-trade itemı arkadaşına veriyor ? gibi gibi uzatılabilir. Napmaları lazım peki bu sisteme ek olarak. Aklıma ilk gelenler group içinde olan playerlar grouptaki en yüksek levellı şahıs kimse PvP de onun levelında sayılır. Yani 3 tane gri healer 1 tane 80 adamla takım yaptıklarında fugitive free olurlar. Bir diğer şey ise levelın kaç olursa olsun birine vurduğunda veya birinin dövmekte olan birine heal attığında flaglenmen ve seni öldürene fugitive kill gitmemesi. Tam detaylı bir açıklama yapmamışlar gerçi belki bu dediklerimi veya benzer yöntemleri entegre edip sunacaklar önümüze bu sistemi. Ama dediğim gibi abuse edilmesi çok geniş bir sistem bu. dodo off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ha birde ek olarak RP-PVP serverları için sakıncalı bir sistem kanımca. Düşünsene level 10 bir adam gelip emote yapıyor sana dalga geçiyor ama sen o adama dokunamıyorsun fugitive kill alıcan diye. Nerde bu işin RP si ? Conan dünyası bu adam chicken emoteu yaptıysa sana kellesini uçurman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 abi soylenen tum exploit'ler cok kolay cozulebilir... 1. ilk kucuk level dalarsa, buyuk level'da fugitive olmadan kesebilir mesela... 2. non tradable item'lar drop edilmez... ki bu simdi olmasa da ilerde kesin olacak yani... millet raid'den dusurdugu zırhını tke bi macta kaybederse, forumlar dolar, bi sonraki patch'de de duzeltilir... cok da dert degil yani... o aoe olayı da cins bi olay ama olur yani, necro'yla adama yardım etmek isteyip aoe ile oldurdugum cok oldu benim =)... rp server'ında oynayan adam da, yuksek level'a chicken emote'u yapmasın bi zahmet... karakterini canlandırıyosa adam gibi canlandırsın, esek gibi mighty birini gidip kızdırmazsın di mi gercek hayatta =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 raid instancelardan düşen itemların hep no-trade olduğunu düşünürsek no trade itemler drop olmadıktan sonra ne anladım ben bu işten ? pot mu düşürcek adam ölünce aklıma ilk gelenleri söyledim bu arada daha farklı yollarda bulunur abuse etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yok daha neler saçmalık bu kesinlikle bunu düzelteceklerine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Üstee denildigi gibi cok abuse edilebilinecek bir sistem hiç tutmadım. Mesela guild pvpsi yapıyorsunuz, alt level guildinizden ranger/barbar/assasinleri toplayıp hide ettirip aoelerin ortasına sokun; adam ölsün ölsün karşı taraf kızarsın sonra kesin adamların itemlarını alın =) Ya da low level bi ranger açın devalı kendinizden yüksek levelli adamları harraslayın. Adam hiçbişi yapamaz bu sistemden dolayı :) Powerpoint sistemi gibi bu da çok başarısız olmuş (onun için de zerg guildler kurulacak, yeni gelen oyuncunun şansı olmayacak falan). Düşünce güzel olabilir ama bu geçerli kılmaz bu sistemi, daha iyi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 abi tamamiyle aktif olabilecek bir sistem degil zaten, oyle olsaydı bastan koyarlardı oyuna... o aoe olayı dert... onun dısında sorun yok... raid item'ları dusmeyecek tabii ki, oyle bes adam kesip tier set tamamlayacagınızı mı sanıyorsunuz ? artık uo'daki gibi player loot olmamasının sebebi zaten item'ların cok daha zor kazanılması... en fazla pot duser, ne biliym adamın inventorysindeki resourcelardan biraz duser o kadar... o point geyigini ben de sevmedim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Evet herşeyin çaresi var, aoe'nin de bulunur illa ki ama ben funcom'un bunu becerebileceğine inanmıyorum. Adamlar 5 yıl çalışıp da temel konularda (grafik hataları,crashler,str/dex'in calısmaması vs vs o kadar cok sey var ki temelinde) bu kadar buglı oyun çıkarıyolarsa o sistemi de çıkardıklarında bug'lı olacaktır kesinlikle. Yahu, banka sistemi dediler sorunları halledip çıkarıcaz dediler bekelttiler 1 hafta çıktığı gün bug düzeltmek zorunda kaldılar. Yeteri kadar test yaptığına inanmıyorum ben bu adamların, QA departmanları koca bir yalan her patchde yeni buglar geliyor. O yüzden bu adamlar böyle bir sistem çıkarırlarsa ahanda burda yazdıgı gibi çıkacak, forumlar dolup taşacak sonra yavaş yavaş düzeltecekler o sırada kazın ayagı gidecek tabi. Umarım hatalarını farkederler de bu powerpoint sistemi ve pvp sistemiyle ilgili fikirleri değişir ve düzeltirler o ikisini. Bu iki sistem de oyuna bu haliyle gelirse oyun oynanmaz valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar