arian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Başlıktata belirttiğim gibi WoW'u bilgisayarınıza yüklediniz ve oyuna giriceksiniz karekter ekranı açılınca neleri seçiceksiniz?.. Bu anketi şu yüzden yapıyorum türkiyedeki WoW oynayıcakların neleri seçiceğini merak etmem...Ve ona göre belki bazıları yeni projeler geliştirir... Not:Bunun hakkında bir çok anket oldu ama çoğu karışık oldu bende bunu daha düzenli olması için bir websitenin anketini kullandım aşağıdaki linke tıklayıp oy verebilirsiniz.WoW oynıyacak herkez lütfen 1 defa oy versin. Oy vermek için tıklayınız[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 28 December 2003 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Kimse oy kullanmadı mı?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Anketi yeniledim oy kullanmışsanız tekrar kullanırsanız sevinirim...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Oy kullanıyoruz ama yorumda bulunmuyoruz cunku daha once sıddetlı Alliance - Horde tartısmaları gecmıstı kım kımdendır nedır bılınıyor yanı :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Seciceginiz Irklar ve classlar demissin ama class yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 çok az kişi dwarf'a oy vermiş,olsun,warhammer'ımı yakından tanıyınca dwarflar hakkındaki düşünceleriniz ister istemez değişir zzaten,hrrrrrrrrrrrrrrrr[hline]benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ya anketi güncelledim ve class bölümünü kapattım ama ırklarda hep bekledim sonuçlar çıktı...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben elf ranger.human paladin.orc shaman.undead blackwizard. tauren warrior. bunlardan hepsini acarim :D Simdilik gozumde Elf Ranger veya Rogue vede Human Paladin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 valla ben Night Elf Hunter vya priest olabılırım olmassa ya human paladın yada cuce grıfon bınıcısı ıdare eder benı :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bırı gnome demıs looool kım o yureklı ınsan ses versın lutfen :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Gnoll secebılıyormuyuz Overseer fılan[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şöyle Dişi olanindan NightElf Ranger...ama bu 3. karakterim olacam ilk olarak Dwarf digeri Orc ve Tauren...3. N.Elf (Ranger) 4. alarak ta ally için Paladin olacaktir...N.Elf dişinda pek classlari düşünmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Orc Fighter düşünüyordum ancak şu son okuduğum şeylerden sonra Orc Rogue olabilirim, ilerde daha fazla şey belli olunca karar vereceğim[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dwarf olabilir[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ben valla undead rush ını ii kullandıım ıcın onu favorim olarak goruom :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Human-Paladin yada Tauren-Warrior[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Eger DAoC sistemi benzeri bir sey olacaksa ki eger HvA varsa ve eger herkes casuslardan sakinmak istiyorsa bir serverda sadece horde veya alliance acabiliyor olabiliriz... Tabii ki bu bir tahmin... Nasil olursa olsun ben Orc birsey acarim. Orc warrior, rouge vs. vs. ama Orc Saygilar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Human paladin ya da knight gibi birşey. Kısacası zırhlı olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 orc shaman vede dwarf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Anketin adresini değiştirmek zorunda kaldım kusura bakmayın yeni adres için tıklayın.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 25 January 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Dwarf=> Warrior Human=>Warrior Gnome=>(ilüzyonist rp'si ile) mage[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Orf, 20 January 2004 22:36 tarihinde demiş ki: Eger DAoC sistemi benzeri bir sey olacaksa ki eger HvA varsa ve eger herkes casuslardan sakinmak istiyorsa bir serverda sadece horde veya alliance acabiliyor olabiliriz... Tabii ki bu bir tahmin... Nasil olursa olsun ben Orc birsey acarim. Orc warrior, rouge vs. vs. ama Orc Saygilar. Yok okudum ben onu resmi forumlarda öle bişi olmickmış aynı accdan farklı taraflardan açabiliomuşsun. Zaten DAOC'da realmlerin kendi aralarında savaşları olmadığı için casusluğun anlamı oluodu bide o satış taktiği adamlar kaç tane fazladan acc sattı o yöntemle. Karakterinin durmasını isteyip diğer realmleri de denemek isteyen herkes gitti extra acc aldı adamlar coştu valla hll olsun güzel taktik :-P Bu arada ben de Night Elf Druid açmayı düşünüodum ama bi yerde adam yerden yere vurmuş Druidi. Hepsinden biraz ama hiçbiri değil demiş yani savaşçı olabiliyor ama savaşçı kadar güçlü olamıyor. Healer olabiliyor ama Priest kadar heal edemiyor. Büyü yapabiliyor ama büyücü kadar dmg veremiyor demiş. Ama bana sadece Shapeshifting yeter valla..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 elf hunter derim[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Male Nightelf Druid veya Human Mage Male veya Human Paladin Male olurum ama kesinlikle Nightelf oynuyacağım. :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Human Paladin ya da dwarf warior[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar