Burax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 abi altıma yapcam o ne ya sanki volkanın babası, volkan da okul turnuvasında :F nasıl kızıyor öyle :F ahhahaha dellendi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 VOLKAN YAPMAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 benden farklı bir tepki vermemiş rıdvan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 oha iteleyince yapıştırmış herifi yere,ben o an bağrınmaktan ve tanımadığım bi gurbetciyle OLEEEEAAAY diye zıplamaktan kaçırmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok adam kendini fırlattı ya yüzünü tutarak gayet iyi rol yaptı sanmıyorum o kadar sert ittirdiğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aynı hareketi bobo yapınca 4 maç ceza aldı minimum 3 maç yiyecek volkan. ama rüştü var volkan olmasa kaç yazar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya orası öylede yinede gereksizdi yani o olay.bide hakem habire düt düt düt,sinir asap kalmadı saymadığım küfür kalmadı.Bigün önce isveç-ispanya maçını izledim,bütün maç boyunca 1 yada 2 tane sarı kart çıktı,hakem hep avantaja falan bıraktı. Bu isveçliler böyle(hakem isveçliydi),bi hatan oldumu avantaja falan bırakmaz,zart diye çizittiriverir,illa prosedür illa prosedür yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aushausha rıdvan süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kamyoncu arda bknz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 biraz daha kilolu olsa tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hakem çok kötüydü zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 AHAHHAU RIDVAN. YEMİN EDİYORUM GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ. DOLDUUUUUUUUUUUUUU.:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 YAPMAĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 VOLKAN YAPMAĞĞĞĞ. ÖYLE Bİ ATIOKİ KENDİNİ ZATEN YEREEE. OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ HAKKIMIZ DA DOLDUUUUUUUUUUU. OYUNCU DŞKKAD ( DİLİ DOLANIR) DOLDUUUUUUUUUUU. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Rıdvan süpersin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 haklı ama adam. 70 milyonun sesini duyurdu insanlara o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 70 milyon o an küfür ediyodu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 melih şendilde doldu doldu diyor sakince. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya işte rıdvanda içinden ediyo ordaki DASŞŞDSA efektleri küfürleri içinde tutmaya çalışması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 rıdvannnn :D:D:D: huauhausaudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 off ben bir an küfredecek sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hahaha ridvan cok iyimis sahiden ya o ne ahaha, yapma volkan volkan yapma ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 benden cok daha sakin karsilamis adam. iyi de toparlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 YAPMAAAA, rıdvan efsane ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Rıdvan küfür etmemek için adam uzattıkça uzattı kelimeleri. +oyuncu deiştirme hakkımız dolduuuuuğğğğğğğğğğğ -doldu hocam. +Dolduuuğğğğğ Rıdvan süper bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar