Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
o değilde bi maça da biz gol atarak başlasak nolucak onu merak ediyorum :)

Orantısal olarak farka gitmemiz lazım :P

O diil de cidden farka gidebiliriz yani, kapalı takımlara golü atabiliyorsak(bkz yunan, norveç, isviçre, çek), şeftali gibi yarılmış defanslara daha rahat atarız.
Sosyal ağlarda paylaş

the sun tuncaya en fazla puanı vermiş, arda nihat 6, tuncay 7 hasdfuhasdfuhas. iyi ki premier ligde oynuyor.

SUN RATINGS

TURKEY: Demirel 5, Altintop 6, Gungor 6 (Asik 5), Cetin 5, Balta 6, Topal 6 (Kazim 6), Aurelio 6, Turan 6, Tuncay 7, Nihat 6, Senturk 6 (Sarioglu 6).

CZECH REP: Cech 5, Grygera 7, Ujfalusi 6, Rozehnal 7, Jankulovski 6, Sionko 6 (Vlcek 5), Matejovsky 6 (Jarolim 6), Galasek 6, Polak 6, Plasil 7 (Kadlec 6), Koller 7.

PREM WATCH

TUNCAY (Middlesbrough): Looked lively early on but lacked ammunition as Turkish attack spluttered. Forced to go in goal after Volkan’s dramatic last-minute dismissal.

PETR CECH (Chelsea): What a howler! Gifted Turks their equaliser by dropping a simple deep cross from the right.
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde hayatımda ben böyle bi maç kutlaması yapmadım.Stockholu yıktı türkler resmen.Trafiği kapattılar,gelen isveçlilerin arabalarını falan salladılar 30 kişi falan.Garibanlar türkler avrupayı kuşatmaya başladı galiba diye evlerine kaçıştı,korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar :D Bizim hayvanlar yetinmedi otobüs falan salladılar,inanılmazdı,azıcık bile ses kalmadı,bağırmaktan boğazım ağrıyo,ses diye bişey kalmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...