nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 15 dakkada maç mı döner be maşallah bizim PES'te yaptıklarımız gerçekte yaptılar ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 son iki maçıdan son dk larda çeviriyoruz umarım hırvatistan karşısında şansımız döner ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nileppezdel said: 15 dakkada maç mı döner be maşallah bizim PES'te yaptıklarımız gerçekte yaptılar ha :D bizimkiler boş zamanında pes oynuyorlarmış : ) belkim işe yaramıştır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o değilde bi maça da biz gol atarak başlasak nolucak onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok öle bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 DeathLord said: o değilde bi maça da biz gol atarak başlasak nolucak onu merak ediyorum :) o zmn kaybederiz yenik başlıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yanlız ilk yarıyıda yenik kapamalıyız herşey o soyunma odasında terim ne yapıyorsa artık orda futbolculara adamlar kurtuşuş savaşı mucadelesi veriyorlar sahada valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 DeathLord said: o değilde bi maça da biz gol atarak başlasak nolucak onu merak ediyorum :) Orantısal olarak farka gitmemiz lazım :P O diil de cidden farka gidebiliriz yani, kapalı takımlara golü atabiliyorsak(bkz yunan, norveç, isviçre, çek), şeftali gibi yarılmış defanslara daha rahat atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Aahhhahaa peach Beckham diyorum başka bişey demiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ahuaheu 55 le 59. sayfalar arası bomba olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 0 çekicez diyen eleman gelmiş. hoşgelmiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o bi taktikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o gene iyi :P ben 0 gol 0 çekicez diyodum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 dün ahmet çakarı izlemediyseniz yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Lorrotar said: dün ahmet çakarı izlemediyseniz yazık ne dedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 are you 'çek'ındrılist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=8880 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 the sun tuncaya en fazla puanı vermiş, arda nihat 6, tuncay 7 hasdfuhasdfuhas. iyi ki premier ligde oynuyor. SUN RATINGS TURKEY: Demirel 5, Altintop 6, Gungor 6 (Asik 5), Cetin 5, Balta 6, Topal 6 (Kazim 6), Aurelio 6, Turan 6, Tuncay 7, Nihat 6, Senturk 6 (Sarioglu 6). CZECH REP: Cech 5, Grygera 7, Ujfalusi 6, Rozehnal 7, Jankulovski 6, Sionko 6 (Vlcek 5), Matejovsky 6 (Jarolim 6), Galasek 6, Polak 6, Plasil 7 (Kadlec 6), Koller 7. PREM WATCH TUNCAY (Middlesbrough): Looked lively early on but lacked ammunition as Turkish attack spluttered. Forced to go in goal after Volkan’s dramatic last-minute dismissal. PETR CECH (Chelsea): What a howler! Gifted Turks their equaliser by dropping a simple deep cross from the right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 fake dimi bu rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/euro_2008/article1293940.ece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 noob adamlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 O değilde hayatımda ben böyle bi maç kutlaması yapmadım.Stockholu yıktı türkler resmen.Trafiği kapattılar,gelen isveçlilerin arabalarını falan salladılar 30 kişi falan.Garibanlar türkler avrupayı kuşatmaya başladı galiba diye evlerine kaçıştı,korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar :D Bizim hayvanlar yetinmedi otobüs falan salladılar,inanılmazdı,azıcık bile ses kalmadı,bağırmaktan boğazım ağrıyo,ses diye bişey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Off gozumun onune getiriyorum da o sahneleri... Adamlar medeni tabii, anlamamislardir. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=7281447601289506476 RIDVAN ÖLDÜRDÜN BENİ GÜLMEKTEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar