dunno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 servetimden bahsedeniniz yok maasallah benim oglum tek basına takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Baluu said: abi volkan aynı şeyi GS FB maçında da yaptı. sinirli adam asabi adam. Lincolnu kovalamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 OLağan üstü bir maçtı, tebrikler bütün milli takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Televizyonun başından daha yeni kalkabildim, biraz geç kalmış olabilir ama; NE OYNADIK, NE MAÇTI BEA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Müthis bir mactı ya, heyecandan elim ayagım titredi. Tarih yazdık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Süperdi ya süperdi hayatımda böyle bir maç izlememiştim tüm futbolculara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Uefa.com : Turkey fight back for last-eight place !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 lincolnu kovalığında hazımsızlık yaptı dediydim de hazımsızlık falan değil 3-2 öndeyken yaptı. cidden bi psikologa falan gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tırlar bile konvoya katıldı ya efsane ahahaha... çeklerin "üçünbiri"ne doyduğu an! resmen 2 avans 3 te biter yaptık adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Volkan = embesillik abidesi O yaptığı iş miydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yawaş yavaş kendime geliyorum. Cidden inanılmaz bir maçtı. Her şeye rağmen kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ilk yarı sıkıntıdan gittim trt1 de film vardı onu izledim. ikinci yarı gazla çıkan takım hırslı futbolla kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 rüştü gibi 2. kaleci var neyseki, tolga falan geçseydi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ulan 15 dakkadan 2-0'lık maç mı çevrilir bee. Efsaneyiz ulaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sexdrugsrocknroll said: Uefa.com : Turkey fight back for last-eight place !!! yanlız özetin anca son iki satırı bizim ya... Bu nedir sanki yenildik... Fotolarda da bir tane bizim gölümüz yok abi(galeri dışında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Rüştü varken sırtımız yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tuncay kalede iyiydi. :P sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 AY OF DI TAYGIR MEN, AY OF DI TAYGIR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Silphatos said: rüştü gibi 2. kaleci var neyseki, tolga falan geçseydi gg defansı toparlıcak rüştü ciddi ciddi. iyi oldu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Örnek manşet: Çeke çeke değil, mike mike geldik çeyrek finale! sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 75 dakika oynarsınız, 15 dakikada gg. Çok şey var maçla ilgili söylenecek, tamamen Terim'in hataları ve doğru hamleleri üzerinden değerlendirilebilir bence bu maç, çeyrek finale çıkmış olsak da Terim'e çok güvenemiyorum işte ben. Bir de Galatasaray ekolü de var tabi, seyirciyi öldürüp öldürüp dirilterek maç/kupa/şampiyonluk kazanmak, Terim de bunun en büyük temsilcisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uefa.com resmen hayal kırıklığına uğradı haberi toplamaları daha 1 saatlerini alır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 rustu 2002 dunya kupasinin kahramaniydi resmen de 6 sene gecti aradan 40 yasina geldi neredeyse yaslandi ama tecrube kullanirsa belki idare eder kalede. ama volkan su an rustuden daha iyi malesef. gene de gorucez hirvatistan macinda. rustuyu gectim esas defans rezalet bizim bir care bulunmasi gerek. servetin yanina doru duzgun siritmicak adam lazim. iki emreden de cacik olmaz. gungor gene biraz iyi de asik cok dandun oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 said: Bir de Galatasaray ekolü de var tabi, seyirciyi öldürüp öldürüp dirilterek maç/kupa/şampiyonluk kazanmak, Terim de bunun en büyük temsilcisi. Zuahhaha harbi öyle yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Star Gazetesi; ÇEKtir git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar