SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Helal olsun be tarih yazdı milliler Çekomastik güle güle..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kingpin said: of selçuk manav tam ısmarlama bi tipsin ya öldürdün beni. "en buyuk basbakan bizim başbakan mı dediler?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 macin kahramani hamit idi benim icin. yerinde oynayinca macin gidisati degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fincanı taştan oyarlar askjdgkdshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uefa koymuş haberi de şeye dikkat ettim bizim türkçe karakterler kullanılmıyo yazılarında da çeklerin isimler kendi dillerindeki gibi yazılmış uygun karakterler ile :) mesela altıntop a altintop yazmıslar, ama "Čech's" diyor :) Neyse türkçe karakterleri de öğretiriz zamanla oda olcak eskiden isimleri de yanlış yazıyorlardı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahaha uefa gerçekten sıçtı kaç kişi görebildi bilemiyorumda turkey 2 czech 3 falan yazdılar bi ara dsfsdgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tuncay yurekten oynuyor zaten, fenerbahcedeyken de o yuzden korkardim her macta tuncaydan, yani bisi beceremese bile cabaliyor ediyor. birakmiyor maci. o bayragi alip kosmasi da ztn bunun gostergesi, espn yorumculari da cok takildilar o olaya zaten ondan da biraz sempati yaratti tuncay herhalde onlarda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uefa nihatı maçın adamı seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 İnanılmaz abi başka kelime bulamıyorum.. İNANILMAZ! Mehmet iyiki cezalı duruma düştü Hamit ortasahada oynar. Hırvatistan çeklerden kötü takım bence sadece bu turnuada kendilerini aştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Maedhros said: ahaha uefa gerçekten sıçtı kaç kişi görebildi bilemiyorumda turkey 2 czech 3 falan yazdılar bi ara dsfsdgfdsg evet onu daha yeni düzelttiler asdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Silphatos said: http://forum.comeonboro.com/index.php?topic=26359.msg253261#msg253261 ahhhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 arkadaslar volkan oynacak mı kesın bılgısı olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uefa'nın haberde sevinen koller ve arkadaşları var hala uhasdhfs edit: düzeldi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Luinir said: uefa nihatı maçın adamı seçmiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Türk basın manşetlerinin şöyle olmasını umuyorum. "ÇEKtik çıktı, portatifmiş." ehehe yiğit özgürün kulakları çınlasın. :) Maç için söylenecek bir şey yok. Son zamanlardaki en büyük heyecanı yaşadım. Volkan için diyeceğim şudur ki, yaptığını akıllı insan evladı yapmaz. Orada anana bile sövseler eyvallah diyeceksin tabiri caizse. Fatih Terim'in ibret olsun diye yedek kulübesinde kemiklerini kırması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Türkiye: Maçtan bir gün önce; http://ydyo.uludag.edu.tr/images/6daysbeforethefinalexam.gif Maçın ilk yarısı; Devre arası, soyunma odası; SON 15 DAKİKA; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mehmet yok o çok kötü oldu ama olsun bu gazla Hırvatlar vız gelir tırıs gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan ne oldu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nihat bence maçın yıldızı değildi ama. tamam 2.golü çok kraldı ama ilk golü şansaydı. hadi golleri geçtim, kötü oynadı yani. arda takımı yönetti, ayağa kaldırdı 2-1 yaptı gazladı toparladı takımı yani. neyse gören görür zaten nasıl oynadığını. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Fistan said: Luinir said: uefa nihatı maçın adamı seçmiş. (tu) Maçın adamı Arda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Cech leri evlerine gönderdik de yazabilirler. Çek bi Kahve 3 şekerli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya Cech'e gerçekten üzüldüm,Julio Cesar'dan sonra benim favori kalecimdir.2. goldeki hatasında benim içim o kadar burkuldu ki Cech'in ne durumda olduğunu hayal bile edemiyorum,nitekim Nihat'in 3. goldeki efsanesi kariyerinin darbesini koydu Cech'e, Şunu da ciddi ciddi söyleyebilirim ki Libor Sionko'nun oyundan çıkarılmasından ve Hamit'in ileri alınmasından sonra oyun tamamen değişti.Sionko'nun çıkarılması maçı bitiren teknik bir hatadır resmen,çok teşekkür edelim teknik direktörlerine :) Şu ülkedeki tüm spor yorumcuları,halktan herkes,futboldan anlamayanlar bile Hamit'in ileride oynamasının gerekliliğini belirtirken kendisinin futbol efsanesi olduğunu sanan Fatih Terim,herşeyi tek kendisi bilir ya,kafasının dengine gidiyor.Ne zaman bizim görüpte kendi göremediği şeyleri gerçekleştiriyor,o zaman takımın seyri değişiyor. Yani çok mu zordu Sabri geride Hamit ilerde oynatmak?Hayatında bek oynamamış adamı oraya kitlemek. Nihat,kelimeler yetersiz kalır seni anlatmak için,ilk futbol efsanem benim ya,idolum :) Nihat'in BJK forması duruyor hala birde Villareal alacağım bu gidişle hehe. Arda'da fiyatını katladı,kupadan sonra eminim teklifler gelecektir GS'ye.Kendisinden bekleneninde üstünde bir performans gösterdi. Son olarak Fatih Terim'e küfür ve bela serimi devam ettirerek şunları söylüyorum:Fatih Terim allah belanı versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 türkiyede ne kadar yorumcu varsa hepsi kupada yaa ulan adamlar beleşe takılıyorlar haaa yaptıkları bişeyde yok bende yorumcu olcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ueafada mehmete be suspended yazıoda volkana bşi yazmıyo anlamadım 2 sarı üst üste olursa ard arda iki maçta suspended okey kırmızıda? takıldım cevabını göremedimde uefada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkani temiz bi dovmeleri lazim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar