Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

• Admin
uefa koymuş haberi de şeye dikkat ettim bizim türkçe karakterler kullanılmıyo yazılarında da çeklerin isimler kendi dillerindeki gibi yazılmış uygun karakterler ile :)

mesela altıntop a altintop yazmıslar, ama "Čech's" diyor :)

Neyse türkçe karakterleri de öğretiriz zamanla oda olcak eskiden isimleri de yanlış yazıyorlardı tamamen
Sosyal ağlarda paylaş

tuncay yurekten oynuyor zaten, fenerbahcedeyken de o yuzden korkardim her macta tuncaydan, yani bisi beceremese bile cabaliyor ediyor. birakmiyor maci. o bayragi alip kosmasi da ztn bunun gostergesi, espn yorumculari da cok takildilar o olaya zaten ondan da biraz sempati yaratti tuncay herhalde onlarda da
Sosyal ağlarda paylaş

Türk basın manşetlerinin şöyle olmasını umuyorum.

"ÇEKtik çıktı, portatifmiş." ehehe yiğit özgürün kulakları çınlasın. :)

Maç için söylenecek bir şey yok. Son zamanlardaki en büyük heyecanı yaşadım.

Volkan için diyeceğim şudur ki, yaptığını akıllı insan evladı yapmaz. Orada anana bile sövseler eyvallah diyeceksin tabiri caizse. Fatih Terim'in ibret olsun diye yedek kulübesinde kemiklerini kırması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

nihat bence maçın yıldızı değildi ama. tamam 2.golü çok kraldı ama ilk golü şansaydı. hadi golleri geçtim, kötü oynadı yani. arda takımı yönetti, ayağa kaldırdı 2-1 yaptı gazladı toparladı takımı yani. neyse gören görür zaten nasıl oynadığını. :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya Cech'e gerçekten üzüldüm,Julio Cesar'dan sonra benim favori kalecimdir.2. goldeki hatasında benim içim o kadar burkuldu ki Cech'in ne durumda olduğunu hayal bile edemiyorum,nitekim Nihat'in 3. goldeki efsanesi kariyerinin darbesini koydu Cech'e,

Şunu da ciddi ciddi söyleyebilirim ki Libor Sionko'nun oyundan çıkarılmasından ve Hamit'in ileri alınmasından sonra oyun tamamen değişti.Sionko'nun çıkarılması maçı bitiren teknik bir hatadır resmen,çok teşekkür edelim teknik direktörlerine :)

Şu ülkedeki tüm spor yorumcuları,halktan herkes,futboldan anlamayanlar bile Hamit'in ileride oynamasının gerekliliğini belirtirken kendisinin futbol efsanesi olduğunu sanan Fatih Terim,herşeyi tek kendisi bilir ya,kafasının dengine gidiyor.Ne zaman bizim görüpte kendi göremediği şeyleri gerçekleştiriyor,o zaman takımın seyri değişiyor.

Yani çok mu zordu Sabri geride Hamit ilerde oynatmak?Hayatında bek oynamamış adamı oraya kitlemek.

Nihat,kelimeler yetersiz kalır seni anlatmak için,ilk futbol efsanem benim ya,idolum :) Nihat'in BJK forması duruyor hala birde Villareal alacağım bu gidişle hehe.

Arda'da fiyatını katladı,kupadan sonra eminim teklifler gelecektir GS'ye.Kendisinden bekleneninde üstünde bir performans gösterdi.

Son olarak Fatih Terim'e küfür ve bela serimi devam ettirerek şunları söylüyorum:Fatih Terim allah belanı versin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...