nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ah Cech yataktan kalkarken başını falan çarpsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mendoza said: Portekiz karşısındaki çek bizi dağıtır. Ha bütün maç isviçre maçında 2. yardaki gibi oynarsak ve şansımız iyi giderse ve orta sahada basarsak ve volkan saçma bir gol yemezse ve emre aşığın başına yukardan tuğla düşerse ve yine terim, terim'i yenerse yenebiliriz belki. Bu ve ler böyle uzar gider. halamında t.... olsa amcam olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 emre iyileşmese neden çeyrek finalede gidemeyelim diyorum.ama iyileşirse unutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 1-0 öndeyken gol yeriz 1-1 biter maçı penaltılarda alırız maçta tek korkum cech onun dışında çekler pek form da değil ama yinede yandan gelen toplara dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sevilla- fenerbahçe : alves vurdu volkan escude volkan!! chelsea- manu : cech fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Volkana biri gaz versin, dünyayı kurtarır öyle bi adam. Ama işte lpgli volkan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Xobalt said: benim tolgam kedi mi ki ? sizinkinden panter :D servetimi gonuşanınız yoh bagıyorum, yavrum bir başına tahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 e o zaman çıhsın oynasın bi başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sexdrugsrocknroll said: chelsea- manu : cech fail.. bahsettiğin takım manu yalnız :P manu'nun kadrosu bizim milli takımın kadrosundan iyidir be. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kornerler çok sakat bu maçta. bizimde zaafımız var. ne olcak bilmiyorum.. umarım ayrı bir özen gösterirler. çok zor ama süper heycanlı bir maç olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 servet yer o hava toplarını bırakmaz kimseye. zaten defansta bi tek servet varmış gibi görünüyo iki maçtır. bu maç biraz hakan balta gözüktü, hatalar yapsa da mücadele etti. normalde hiç göze batmayan adam isviçre maçında kan revan oynadı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ilk 15 dk gol yemezsek son dakkalarda yer kaybederiz. keşke erken gol yiyip bi toplanabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 son dakikalarda gol olmaz mac berebere devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çekcez kulaklarını eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 erken gol atarsak rahat alırız gibi geliyor bana nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yahu konusuyorum işte herkes gibi. ne bilim, güzel oynayan kazanır. valla kaybetmeyiz inşallah demekden başka bi yorum napabilirim ki ? çekler gördüğüm kadarı ile iyiler. Türkler gördüğüm kadarı ile kötüler mi iyiler mi ? belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çekler bizden iyi değiller bence. ama bizim dogru kadro ile oynadıgımız zamanki durumdan bahsediyorum. isviçre maçında gol dışında posizyonları yoktu, isviçre domine etmişti o maçta. portekiz'den biz bile 2 gol yedik ki ikinci golü beraberliği ararken yemiştik, adamlar 3 yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 adamlar 1 gol de attı ve hani yedikleri gollerde, çok iyi aralara atılmış akıl dolu paslar ile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bi de ekleyeyim, son maçta kaç kere arkaya adam kaçırdık ve volkan efsane çıkardı ? dikkat edilmeli bence çeklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yahu niye emre güngör oynamıyor ? servet le iyi bir ikililerdi bence. hamit de arkaya çok top kaçırdı bu maçta. hakan da kaçırdı ama, hakan genel olarak hamit ten daha iyiydi. ortasahada aurelio-topal oynasa ya.. ne güzel oynadılar. topal ayağına hiç değmese dahi rakibe pas yaptıracak alan bırakmayan bi adam. forvette de semihle başlayınca uğursuzluk olur semih gol atamaz lol. lakin bence şöyle bi diziliş en uygunu olur. volkan hamit - emre güngör - servet - hakan balta aurelio - topal tuncay-nihat-arda semih yani aşağı yukarı 2. yarıdaki halimiz.. turnuvadaki tek güzel futbol oynayan halimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tabi dikkat etmeli. zaten turnuvaya katılan 16 takıma da dikkat etmeli bence. hiçbiri turnuvaya yazı tura ile gelmedi sonucta, ev sahiplerini bi kenara bırakırsak. cekler bizden iyi değiller. daha az hata yapıyorlar. ama bizim kadar hücümda etkili olacak oyuncuları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu arada koller oynasa da koller le servet mücadele etse. ne kadar zevkli olur izlemesi ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fizban'ın kadro iyi, bencede öyle çıkılmalı. kazanabileceğimizi düşünüyorum ya ben bu maçı, şu saatten sonra hata yapmaz fatih terim. çek cumhuriyeti'nden kesinlikle daha iyi takımız biz adam gibi oynarsak. mehmet topal ve aurelio ikilisi cuk oturdu orta sahaya çok şık oldu. semih ve arda'nın takımda kesinlikle olmaları gerektiğini gördük ve ikiside 11'de olacaktır diye düşünüyorum. en kötü ihtimalle penaltılara gideriz diye düşünüyorum ama ben direk kazanarız diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben pek zevkli olacağını düşünmüyorum, ya gol atarsa ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 servet koller'i harcar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar