Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Mendoza said:
Portekiz karşısındaki çek bizi dağıtır. Ha bütün maç isviçre maçında 2. yardaki gibi oynarsak ve şansımız iyi giderse ve orta sahada basarsak ve volkan saçma bir gol yemezse ve emre aşığın başına yukardan tuğla düşerse ve yine terim, terim'i yenerse yenebiliriz belki. Bu ve ler böyle uzar gider.

halamında t.... olsa amcam olurdu :D
Sosyal ağlarda paylaş

yahu niye emre güngör oynamıyor ? servet le iyi bir ikililerdi bence. hamit de arkaya çok top kaçırdı bu maçta. hakan da kaçırdı ama, hakan genel olarak hamit ten daha iyiydi. ortasahada aurelio-topal oynasa ya.. ne güzel oynadılar. topal ayağına hiç değmese dahi rakibe pas yaptıracak alan bırakmayan bi adam.

forvette de semihle başlayınca uğursuzluk olur semih gol atamaz lol. lakin bence şöyle bi diziliş en uygunu olur.
volkan
hamit - emre güngör - servet - hakan balta
aurelio - topal
tuncay-nihat-arda
semih

yani aşağı yukarı 2. yarıdaki halimiz.. turnuvadaki tek güzel futbol oynayan halimiz..
Sosyal ağlarda paylaş

fizban'ın kadro iyi, bencede öyle çıkılmalı. kazanabileceğimizi düşünüyorum ya ben bu maçı, şu saatten sonra hata yapmaz fatih terim. çek cumhuriyeti'nden kesinlikle daha iyi takımız biz adam gibi oynarsak. mehmet topal ve aurelio ikilisi cuk oturdu orta sahaya çok şık oldu. semih ve arda'nın takımda kesinlikle olmaları gerektiğini gördük ve ikiside 11'de olacaktır diye düşünüyorum. en kötü ihtimalle penaltılara gideriz diye düşünüyorum ama ben direk kazanarız diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...