c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Arkadaşlar daktilo almak istiyorum.Yanlız öyle ofis tipi olanlardan değil.Hani şöyle küçük sayılabilcek,bir de kutusu olanlardan.İzmir ve Manisadan bulamadım.2. el falan hatta 3. bile olabilir.Tek koşul hala kullanılabiliyor olması=)Nerde bulabileceğimi bilen veya elinde olup satmak isteyen arkadaşlar bir zahmet ulaşsın bana.Fiyat konusu çok önemli değil. ps:Konu yeri konusunda emin olamadım.Hata varsa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 said: 2. el falan hatta 3. bile olabilir. konuyla alakalı değil de, şu üstteki alıntıya güldüm ve de belirtmek istedim heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Gittigidiyorda F ve Q olmak üzere 50-60ytl arası mevcut. Bana da 3 ay önce hediye geldi bi q, alman yapım. Gerçi ç ve ş harfleri yok bi de ı yok ama idare ediyor. Tadı değişilmez onun. Gene de gittigidiyora bak derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 2.el buro malzemeleri satan bitpazarı tarzı yerlerde bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 merak ettim. neden arıyorsun böyle bişeyi? dg hediyesi falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 @nutellayerim:O tip bir yere anca manisada ulaşabildim orda da yoktu. @oper:Kendim kullanacağım.Dg hediyesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aga peki bu devirde ne için kullanılır daktilo? cahil kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sürekli yazı yazıyorsan kullanırsın=)Şu anda kullanmakta olduğumu emekli etmenin vakti geldi.O yüzden yenisini arıyorum.Bir yerde zevk meselesi daktilo kullanmak.Aynı işi pc de veya elimde yazarak da yapabilirim ama dediğim gibi zevk meselesi.Bu yüzden işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 heaa ok o zaman :D kolay gele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sahte karne olmasın sakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 izmirde bit pazarına git kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bizde var bi tane, ne kadar verirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sen kaçtan satarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hiç bilmiyom ki kaç eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 40 etsin anlaşın bence sdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar