sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 [signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dibime girseymiş? :p[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ayy ne şirin şeyy. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kedi milleti die bi video vardi orda vardi boole seeler[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Şu paticikteki kedi sewdası nedir yaw? =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 telefonun kamerasının deliğine baksın diye az kasmadım heuh ama baktı mı da tam baktı ha. içine düşüyodu deliğin =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 solonor ukalalik yapmadan edemedim imzadaki "yurt'ta" da kesme isareti olmicak yurtta seklinde yazilicak neyse bole seylerle ugrastigima gore benim uyku saatim gelmis[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aha bu da, padişah duruşu ve "hadi çekiceksen çabuk çek" bakışı[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pataklarım ben bunu o ne bakış öle be[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hangı telefon bu ya ? Kalıtesı ıyımıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kedilerden nefret ederim.. ama yazık ya sanırım burnunu çarpmış bşr yere.. umarım kendi doğal rengidir.[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 telefon siemens sx1 burnunun sağ tarafını diyorsun heralde? doğal rengi çarpmadı bi yere. allah korusun.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kedi sux nefret ederim...[signature][hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kedıler muthıs hayvanlardır. Baya bır akıllı hayvan. Kopekten bıle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 zekilerse bile zekalarını göstermedikleri için hiçbir işe yaramazlar.. kapıya hırsız mı geldi, postacı mı geldi, yoksa anne mi geldi ayırtedebiliyor bizim ayk.. bir kedi ayırt edemez, kapı patlasa bile şöminenin karşısında oturur sıcakta durur.. e ben buna zeka diyemem.. neyse polemiğe girmeyelim iş kedi-köpek kavgasına dönmesin[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 butun hayvanlara taparim (ozellikle kedilere) ama kedilerden nefret ediyorum!!! cekin $u resmi onumden ya :([signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Bonecrusher, 13 February 2004 03:46 tarihinde demiş ki: zekilerse bile zekalarını göstermedikleri için hiçbir işe yaramazlar.. kapıya hırsız mı geldi, postacı mı geldi, yoksa anne mi geldi ayırtedebiliyor bizim ayk.. bir kedi ayırt edemez, kapı patlasa bile şöminenin karşısında oturur sıcakta durur.. e ben buna zeka diyemem.. valla kediler hakkında açıkçası pek bilgin yok. mesela bu resmini koyduğum kedim asansör sesini duyduğu anda kapının önüne geliyo. gelen karşı komşuya ise daha kapı sesini bile duymadan geri gidiyo. gelen bizim evden biri ise sokak kapısı açıldığı an yatıyo kendini sevdiriyo falan[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bızım kedıde aynı sekılde. Asansor sesınde hemen kapıda. Tabı sımdı kedı-kopek kıyaslaması yapmıcam. Malum kopeklerın yaptıkları ortada. Ama bılıyorum kı kedıler daha zekı. Ha gosteremıyorlar demeyelımde, gostermıyorlar orası ayrı. Bakımı daha kolay ve cok daha temızler dıye tercıhım kedı olmustu. Apartmanda kopek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şimdiye kadar hiçbir köpek severken elimi ısırmadı. ne zaman bir kedi sevsem direk elimi tırmaladı. kedilerde tek gördüğüm bencillik. köpeklerde ise sevgi ve koruma içgüdüsü. Kediler hakkında hiç bir bilgim yok. Çünkü nerde bir kedi görsem aptal aptal hareketler yapıyordu. Bu yüzden kedim olmadı. Bu yüzden kediler hakkında bilgim yok.. Ama köpeklerin, özellikle Alman Çoban Köpeğinin (halk diliyle - kurt) kedilerden kat kat zeki olduğundan eminim..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 neyse konu ilk sayfadaki resimler heuh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Köpeklerin ailesine bakış açısı: Bu insanlar beni çok seviyor, çok iyi bakıyorlar ve çok ilgileniyorlar; bunlar tanrı mı? Pisilerin ailesine bakış açısı: Bu insanlar beni çok seviyor, çok iyi bakıyorlar ve çok ilgileniyorlar; ben tanrı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 February 2004 03:46 tarihinde demiş ki: zekilerse bile zekalarını göstermedikleri için hiçbir işe yaramazlar.. kapıya hırsız mı geldi, postacı mı geldi, yoksa anne mi geldi ayırtedebiliyor bizim ayk.. bir kedi ayırt edemez, kapı patlasa bile şöminenin karşısında oturur sıcakta durur.. e ben buna zeka diyemem.. neyse polemiğe girmeyelim iş kedi-köpek kavgasına dönmesin mudur sen evcil hayvan degil kapiya koycak dragon ariyosun demek ki[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Bonecrusher, 13 February 2004 03:58 tarihinde demiş ki: şimdiye kadar hiçbir köpek severken elimi ısırmadı. ne zaman bir kedi sevsem direk elimi tırmaladı. kedilerde tek gördüğüm bencillik. köpeklerde ise sevgi ve koruma içgüdüsü. Kediler hakkında hiç bir bilgim yok. Çünkü nerde bir kedi görsem aptal aptal hareketler yapıyordu. Bu yüzden kedim olmadı. Bu yüzden kediler hakkında bilgim yok.. Ama köpeklerin, özellikle Alman Çoban Köpeğinin (halk diliyle - kurt) kedilerden kat kat zeki olduğundan eminim.. ehehehe sevmeden isiran kopekler de var kosup gelip. kedilerin bir follofos limiti vardir. eger fazla sevmissen ya da senden once biri fazla sevmisse hoslasmazlar elden ayaktan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Dmx, 13 February 2004 03:48 tarihinde demiş ki: butun hayvanlara taparim (ozellikle kedilere) ama kedilerden nefret ediyorum!!! cekin $u resmi onumden ya :( ben kedi resimlerini geçtimde şu mesajdaki çelişkiler bulmacasında kayboldum :) Bu nedemek? Hangi dilde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 kedisi olmus heralde sonrada delirmis[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar