sawyer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bir kampanyadan kazanmış olduğum iPod Nano'ları satıyorum. Daha öncede kazandığım için bu 2'si fazladandır. Kutuları hiç açılmamıştır ve ilk siz açacaksınız. 2 Yıl Bilkom Garantilidir. Fiyat birtanesi için 280 ytldir. İletişim: sawyer.dominic[at]gmail[dot]com Not: Msn olarak kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sawyer said: Fiyat birtanesi için 280 ytldir. hangisi 280ytl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesajım gayet açık aslında, elimde 2 adet açılmamış kutusunda mevcut bir tanesinin fiyatı 280 ytldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Piyasa fiyatından aşşağı satıyor. Ne güsel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Up Satışa devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi nesin sen kaç tane kazandın? dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 3 Adet kazandım 1 tanesini kız arkadaşıma verdim o kullanıyor 2 tanesini satıyorum, tatil paramı toparlamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 nerden kazandın yav =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 MusicMaster yarışmasından kazanmıştım ama artık sona erdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Fiyat 270 olmuştur... Yok mu alan ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 260 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 silp baltacı gördüm seni.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Evet Havale indirimi ile Exa fiyatı söylediğindir. Peki ben 240 a vereyim asdf xD Edit: Birkaç güne kadar yurtdışına çıkmayı planlıyorum o yüzden almayı düşünen arkadaşlar varsa son bir güzellik yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 200e ver alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 230 'dan aşağı olmaz dostum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yarışmaya bende girseymişim keşke :D seneye tekrar olurmu?:P bide o 240 milyon olan ipod hoperlörümü yoksa ipodmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PrudenT said: 200e ver alayım 200 'e ? Bide üstüne domalayım mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 240'dan aşşağı inme bence.Milletede bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ses said: 240'dan aşşağı inme bence.Milletede bakma İyilik yaramıyor millete ne yaparsın... 1-2 güne kadar biri çıkıp 230'uda baltalar şurda şu kadar diye, alacağından değilya işte cinslik olsun... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 En son 230 dedim, daha uygununu buluyosan git ordan al bende fiyat bu beğenmiyorsan beğendiğin yerden alıcaksın hangi sitenin müşteri hizmetlerine mesaj attın sen sizde fiyat yüksek bakın şu sitede sizden daha ucuza satıyorlar ordan alıcam diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 site veya mağazaya neden söyleyeyim ki öyle bir şey? ucuz olanından alırım sonuçta hepsi aynı ama bu bir sıfır ürün olsa da 2. el konusu olduğu için daha ucuz bir yer varsa yazabilirim yani. çok 2. el elektronik eşya aldım ben dhdan, gittigidiyordan vs. baltalamak değildi amacım ama sıfırından daha yüksek bir fiyat isteniyorsa direkt çakarım asıl fiyatını ki bilmeyn varsa görsün. neyse kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İşte bende diyorum git sitelerin müşteri hizmetlerinede mesaj at siz pahalıya satıyorsunuz diye... Sıfırından daha yüksek fiyat diye bir durum yok güzel kardeşim benim sattığım üründe sıfır ve 230 'a düştüm, 2. el konusu altında olması sende şüphe uyandırdı sanırım adafas xD buyur o zaman bende direkt çakayım fiyatı www.teknosa.com aaa bak benden daha pahalıya satanlarda varmış git şimdi onlarada bak paticikte sawyer 230 'a satıyor sizde niye pahalı de adafas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yukarda da yazdım ürün açılmamış olsa bile firma falan olmadığın içni 2. eldir senin sattığın, istersen fabrikadan yeni çıkmış olsun. onun için herhangi bir mağazada satılanla aynı parayı vermez aklı olan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Tamam uzat elini sana 230 ve naylon fatura söz asdafas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar