Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sıfır Açılmamış Kutusunda 2 Adet 3. Nesil iPod Nano (4GB) (2 Yıl Bilkom Garantili)

sawyer

Öne çıkan mesajlar

Bir kampanyadan kazanmış olduğum iPod Nano'ları satıyorum. Daha öncede kazandığım için bu 2'si fazladandır. Kutuları hiç açılmamıştır ve ilk siz açacaksınız. 2 Yıl Bilkom Garantilidir. Fiyat birtanesi için 280 ytldir.

İletişim: sawyer.dominic[at]gmail[dot]com

Not: Msn olarak kullanmıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

site veya mağazaya neden söyleyeyim ki öyle bir şey? ucuz olanından alırım sonuçta hepsi aynı ama bu bir sıfır ürün olsa da 2. el konusu olduğu için daha ucuz bir yer varsa yazabilirim yani. çok 2. el elektronik eşya aldım ben dhdan, gittigidiyordan vs. baltalamak değildi amacım ama sıfırından daha yüksek bir fiyat isteniyorsa direkt çakarım asıl fiyatını ki bilmeyn varsa görsün. neyse kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bende diyorum git sitelerin müşteri hizmetlerinede mesaj at siz pahalıya satıyorsunuz diye... Sıfırından daha yüksek fiyat diye bir durum yok güzel kardeşim benim sattığım üründe sıfır ve 230 'a düştüm, 2. el konusu altında olması sende şüphe uyandırdı sanırım adafas xD buyur o zaman bende direkt çakayım fiyatı www.teknosa.com aaa bak benden daha pahalıya satanlarda varmış git şimdi onlarada bak paticikte sawyer 230 'a satıyor sizde niye pahalı de adafas xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...