tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ay arkadaşlar snoopy e hastayım bence süper bi çizgi film. bi de şimdi cnbc_e de haftasonu sabahları süper çizgi filmler oluo. nicolodeon kanalının çizgi filmlerini weriolarr. o kanalda eskiden clarissa wardı hiç unutmam hep izlerdim. bi de gizli tapınağın efsaneleri yarışması. bi de hey arnold=)) ama bi de hiç birinin yerini tutamayacaı bi çizgi film war ki... Tabiiki de The Simpsons diorm başka bişi demiorm=))süper yaa hayatımda bu kdr baalayıcı çizgi film isslemedm=)[signature][hline]by tourterelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Evet fena degıl o[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Rocko s modern ife i vermedikce bence yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 rocko ve arnold süper ya o kanalda onları yayınlasalar kaçırmam herhal bi ara digiturk te ingilizce veriolardı izliodum yakaladıkça komik oluo[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 snoopy supeeer ortusunu bırakmayan cocugun ismi neydi ben onun yaptıklarına ve tiplerine hastayım...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 :) yaw beyler süpersiniz harbi koptum :)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 her ne kadar büyüsekte itiraf edin kimse çizgi filmlerden vazgeçemes=))[signature][hline]by tourterelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 itiraflik bişey yok 24x7 açik pcden anime indiriorum var mi otesi (japoncamı geliştirio :P ) edit notu : yine konudan sapmişim , snoopy'de en favori karakterim piyanolu kimseeyi iplemeyen çocuktu ... kiz geir sinirden piyanosunu kırardi , gider yan odadan yenisi ile gelirdi [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 February 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 battaniyesini bırakmayan çocuğun adı Linus.. (laynıs diye okuyo herhalde yazılışı da böle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: hired_gun, 10 February 2004 17:31 tarihinde demiş ki: itiraflik bişey yok 24x7 açik pcden anime indiriorum var mi otesi (japoncamı geliştirio :P ) edit notu : yine konudan sapmişim , snoopy'de en favori karakterim piyanolu kimseeyi iplemeyen çocuktu ... kiz geir sinirden piyanosunu kırardi , gider yan odadan yenisi ile gelirdi Kesinlikle :D I love snoopy bi de[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Charlie Brown du o eleman. Beyzbol takımında paso top çarpması süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar