tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ay arkadaşlar snoopy e hastayım bence süper bi çizgi film. bi de şimdi cnbc_e de haftasonu sabahları süper çizgi filmler oluo. nicolodeon kanalının çizgi filmlerini weriolarr. o kanalda eskiden clarissa wardı hiç unutmam hep izlerdim. bi de gizli tapınağın efsaneleri yarışması. bi de hey arnold=)) ama bi de hiç birinin yerini tutamayacaı bi çizgi film war ki... Tabiiki de The Simpsons diorm başka bişi demiorm=))süper yaa hayatımda bu kdr baalayıcı çizgi film isslemedm=)[signature][hline]by tourterelle
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Evet fena degıl o[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Rocko s modern ife i vermedikce bence yaramaz
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 rocko ve arnold süper ya o kanalda onları yayınlasalar kaçırmam herhal bi ara digiturk te ingilizce veriolardı izliodum yakaladıkça komik oluo[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 snoopy supeeer ortusunu bırakmayan cocugun ismi neydi ben onun yaptıklarına ve tiplerine hastayım...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 :) yaw beyler süpersiniz harbi koptum :)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 her ne kadar büyüsekte itiraf edin kimse çizgi filmlerden vazgeçemes=))[signature][hline]by tourterelle
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 itiraflik bişey yok 24x7 açik pcden anime indiriorum var mi otesi (japoncamı geliştirio :P ) edit notu : yine konudan sapmişim , snoopy'de en favori karakterim piyanolu kimseeyi iplemeyen çocuktu ... kiz geir sinirden piyanosunu kırardi , gider yan odadan yenisi ile gelirdi [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 10 February 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 battaniyesini bırakmayan çocuğun adı Linus.. (laynıs diye okuyo herhalde yazılışı da böle)
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: hired_gun, 10 February 2004 17:31 tarihinde demiş ki: itiraflik bişey yok 24x7 açik pcden anime indiriorum var mi otesi (japoncamı geliştirio :P ) edit notu : yine konudan sapmişim , snoopy'de en favori karakterim piyanolu kimseeyi iplemeyen çocuktu ... kiz geir sinirden piyanosunu kırardi , gider yan odadan yenisi ile gelirdi Kesinlikle :D I love snoopy bi de[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Charlie Brown du o eleman. Beyzbol takımında paso top çarpması süperdi...
Öne çıkan mesajlar