elaidi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben mesela şuna benzer oyunlar istiyorum. Sayayım tavsiye edin. Sonra başkası birşey isterse ona benzer şeyler tavsiye edilsin falan. 1) Lord of The Rings - böle dövmeceli savaşmacalı olanı 2) KOTOR 3) Age of Empires, Cossacks 4) GTA 5) Assasin's Creed 6) Ateş etmeli oyunlar ama böle aksiyon yani. 7) Hitman (sadece ilkini oynadım) 8) Thief 9) Sims Bu tarz oyunlar arıyorum özetle.. Ve bunları söledikten sonra da bunları rahat rahat bana oynatabilecek bir laptop'un bana ne kadar patlayacağını tahmini olarak söylerseniz sevinirim. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o lotr un baya benzeri olarak demon stone var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kotora benzeyen nwn2 var. İlk çıktığında baya kötüydü kontrolleri falan ama motb ek pakedi ve patchlerle adam olmuş. Işın kılıcı yerine vorpal kılıç falan seviyorsan çok kastırmayan güzel bi rpg. Laptop da tahminen 1500lük bi sistem çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Scarface oyna GTA gibi. Hitman'in diğer oyunlarını mutlaka oyna aşmış oyunlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 elaidi said: 6) Ateş etmeli oyunlar ama böle aksiyon yani. ooo ilerlemeli oyun güzeldir :D sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet evet öylelerinden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Öhm kendim için uplayayım konuyu. Malum ÖSS bitti ben de oynayacak zevkli, güzel senaryolu, uzun soluklu oyunlar arıyorum. Tavsiye ederseniz sevinirim. RPG yada oldschool tarzda yapılmış neşeli, espri dolu point&click adventure olabilir. Değişik tarzda aksiyon oyunu da olur, düz fps istemem ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Hala oynamamış olma ihtimalin yoktur herhalde ama hani belki bir ihtimal Giants - Citizen Kabuto, Sacrifice, Armed and Dangerous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bana önerdiysen üçünü de oynamadım biraz tarzlarını anlatırsan bi fikrim olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 1. ve 3. sü third person action komedi 2. si third person strategy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Third Person Strategy nasıl oluyor yahu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 onları bulan banada versin.. cok guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Giants'ı ign'de biraz inceledim de multi oyun mu bu 1-10 diyor yani single olunca adada botlarla mı oynuyorsun? Senaryo yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Multiplayer komedi ? hönk ? Giants'ın gayet güzel ve inanılmaz komik single player campaigni var, 3 ırkın da. İki kere düşünme git bul oyna. Armed and Dangerous tek campaign ama o da aynısının tıpkısı. Third person strategy = oyunu gökyüzündeki metal el olarak değilde savaş alanındaki üniteler gibi avatarınla oynadığın türe deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Zaten armed and dangerous ssed edilmiyordu giantsa kaldım her türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 giants süper oyundur çok geyiktir mutlaka oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 cabuk git bir mass effect edin oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 xbox 360 alinca oynarim onu bu bilgisayar kaldirmaz heralde. MDK indirdim bu arada nostalji oldu sunun eline su dokecek aksiyon oyunu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Kaede said: Multiplayer komedi ? hönk ? Giants'ın gayet güzel ve inanılmaz komik single player campaigni var, 3 ırkın da. İki kere düşünme git bul oyna. Armed and Dangerous tek campaign ama o da aynısının tıpkısı. Third person strategy = oyunu gökyüzündeki metal el olarak değilde savaş alanındaki üniteler gibi avatarınla oynadığın türe deniyor Mantık olarak tersi olması gerekmiyomu :P Third person yukardaki el fist person olunca aşşaıdaki ünite olursun ne biliim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Nerden indirdin mdk'yı ben de indireyim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Pardon yanlış oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 elaidi said: Ben mesela şuna benzer oyunlar istiyorum. Sayayım tavsiye edin. Sonra başkası birşey isterse ona benzer şeyler tavsiye edilsin falan. 1) Lord of The Rings - böle dövmeceli savaşmacalı olanı 2) KOTOR 3) Age of Empires, Cossacks 4) GTA 5) Assasin's Creed 6) Ateş etmeli oyunlar ama böle aksiyon yani. 7) Hitman (sadece ilkini oynadım) 8) Thief 9) Sims Bu tarz oyunlar arıyorum özetle.. Ve bunları söledikten sonra da bunları rahat rahat bana oynatabilecek bir laptop'un bana ne kadar patlayacağını tahmini olarak söylerseniz sevinirim. Tşk. 1)NWN2 hoşuna gidebilir. 3)Rise of Nations. 4)Godfather: The Game. 5)Prince of Persia: Warrior Within eğer oynamadıysan. Playstation varsa God of War'ı yazmıyorum bile :P 6)Crysis, bioshock 5-7-8)Splinter Cell. Evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 -Dark_Angel- said: Kaede said: Multiplayer komedi ? hönk ? Giants'ın gayet güzel ve inanılmaz komik single player campaigni var, 3 ırkın da. İki kere düşünme git bul oyna. Armed and Dangerous tek campaign ama o da aynısının tıpkısı. Third person strategy = oyunu gökyüzündeki metal el olarak değilde savaş alanındaki üniteler gibi avatarınla oynadığın türe deniyor Mantık olarak tersi olması gerekmiyomu :P Third person yukardaki el fist person olunca aşşaıdaki ünite olursun ne biliim xD Sacrifice'ı güzel yapan da o işte. Kaynak topla ünite bas olayını savaş alanından yapıyorsun. Herşey büyüyle yapılıyor, üniteleri "summon"lıyorsun. Gereken iki kaynak ruh ve mana. Mana kendi kendini dolduruyor (haritadaki ele geçirdiğin mana kaynakları bunu arttırıyor), ruhlari ise ya turbaşı neturallardan topluyorsun yada rakibin ruhlarını toplayıp kendi tarafına convertliyorsun vs. Direk normal direct dmg büyüleri veya devasa AoE büyüleriyle savaşa girebiliyorsun ama savaş alanında temsil edildiğinden aynı zamanda açık hedefte oluyorsun. Bu rakip için de geçerli. Oyunu zevkli yapan kısmıda bu. Hem türünün ilk örneği hemde en güzel örneği. Gidin metacritic puanına falan bakın anlıycaksınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar