pch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o kadar kötü mü magelerin halleri,mage kasiyordum birakicam sizin yüzünüzden =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Zevk alıyorsan elbette görmezden gelinebilecek bir fark ama ciddi raider bir guildde isen senle aynı item seviyesindeki bir sınıftan %20 fark yemeye hazır ol. Hele ulaşılacak max item seviyesinde işin içine hunter legendrysi girdiğinden beri bu fark %40'a falan çıktı. PvP'de uygun takımla gayet başarılı oldukları için kötü denemez. Ama 1v1'de baya bir class karşısında şansı olmamasıda insanı rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Druid'im vardı mage talentlarını incelerken hoşuma gitti, mage açtım 70ledim. He raid yaparken hıyar hıyar tipler "ehi olm damage done linkliyim mi?" diye takılıyodu etrafta ama sen istediğin classla istediğin şekilde elinden geleni yaparsan ister dpsde 1. ol ister 15. ol ne değişecek ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 qq lar çok epic olmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 qqqqQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq?qqqqQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 More q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar