pch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o kadar kötü mü magelerin halleri,mage kasiyordum birakicam sizin yüzünüzden =(.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Zevk alıyorsan elbette görmezden gelinebilecek bir fark ama ciddi raider bir guildde isen senle aynı item seviyesindeki bir sınıftan %20 fark yemeye hazır ol. Hele ulaşılacak max item seviyesinde işin içine hunter legendrysi girdiğinden beri bu fark %40'a falan çıktı. PvP'de uygun takımla gayet başarılı oldukları için kötü denemez. Ama 1v1'de baya bir class karşısında şansı olmamasıda insanı rahatsız ediyor.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Druid'im vardı mage talentlarını incelerken hoşuma gitti, mage açtım 70ledim. He raid yaparken hıyar hıyar tipler "ehi olm damage done linkliyim mi?" diye takılıyodu etrafta ama sen istediğin classla istediğin şekilde elinden geleni yaparsan ister dpsde 1. ol ister 15. ol ne değişecek ki? :)
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 qqqqQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq?qqqqQQQQQQQQQQQQQQQQ
Öne çıkan mesajlar