Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta oynıyım desem ne lazım?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Dün DnRlardan dalan WH beta account alınabilyior gibi birşeyler okudum. Ve şu anda acaba sticklerde yazıyormuydu diyede düşünüyorum ama genede sorayım.
Beta açıldığında oynamak denemek için geç mi kaldım yoksa bir çözüm yolu var mı?
Varsa detaylı bir anlatım yapanın LvLları tez gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Satış Noktaları şu şekilde

• D&R
• Electroworld Capacıty
• Bimeks Teknoport
• Bimeks Erenköy
• Nezih Kadıköy
• Nezih Akmerkez
• Mavi Cevahir
• Mediamarkt Ümraniye
• Megavizyon Nautilus

Nautilus Megavizyon'da bir çok sayıda vardı. Ne olduğunu anlamadım araştırıp alıyım demiştim. Almaya karar verdim sonunda Mediamarkt'a gittim orası daha satmaya başlamamış. belli değilmiş ne zaman koyacakları. gıcık oldum :) mediamarkt'tan almayı düşünen varsa haberi ola..
Sosyal ağlarda paylaş

Kapalı serverlar demek istedim evet. Bu arada Beta daha önce MMOrpg oynamamış yada ilk başından hiç başlamamışlar için de birşey söylim. Open betaya girmek oyun içindeki progress de inanılmaz avantaj sağlıyor. O yüzden siz siz olun kıyın paranıza alın open beta acc. (Hardcore oynayacaksanız tabi)
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:
Satış Noktaları şu şekilde

• D&R
• Electroworld Capacıty
• Bimeks Teknoport
• Bimeks Erenköy
• Nezih Kadıköy
• Nezih Akmerkez
• Mavi Cevahir
• Mediamarkt Ümraniye
• Megavizyon Nautilus

Nautilus Megavizyon'da bir çok sayıda vardı. Ne olduğunu anlamadım araştırıp alıyım demiştim. Almaya karar verdim sonunda Mediamarkt'a gittim orası daha satmaya başlamamış. belli değilmiş ne zaman koyacakları. gıcık oldum :) mediamarkt'tan almayı düşünen varsa haberi ola..

Ankarada bulabilceğimiz bir yer yok mu :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...