Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Dün DnRlardan dalan WH beta account alınabilyior gibi birşeyler okudum. Ve şu anda acaba sticklerde yazıyormuydu diyede düşünüyorum ama genede sorayım. Beta açıldığında oynamak denemek için geç mi kaldım yoksa bir çözüm yolu var mı? Varsa detaylı bir anlatım yapanın LvLları tez gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Gidip DNR dan kutu alıyorsun 20ytl galiba. Sonra içinden kod çıkıyor. Onu tutuyorsun. Beta açılınca WAR sitesinde bir yer olucak. Onu oraya giricen ve open beta da accountun olucak. Sonra yaldır yaldır oynıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 O kutudan ayrıca Bonus-Ingame-Item kodu ile, Live HeadStart kodu çıkıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yani para ile alırsam garanti olarak betaya giriyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Parayla değil sırayla. ay aman yok parayla parayla. Sen bas parayı gerisine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şimdiki betaya giremiyormuyuz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Satış Noktaları şu şekilde • D&R • Electroworld Capacıty • Bimeks Teknoport • Bimeks Erenköy • Nezih Kadıköy • Nezih Akmerkez • Mavi Cevahir • Mediamarkt Ümraniye • Megavizyon Nautilus Nautilus Megavizyon'da bir çok sayıda vardı. Ne olduğunu anlamadım araştırıp alıyım demiştim. Almaya karar verdim sonunda Mediamarkt'a gittim orası daha satmaya başlamamış. belli değilmiş ne zaman koyacakları. gıcık oldum :) mediamarkt'tan almayı düşünen varsa haberi ola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yok şuanki betaya girilmiyor. Ki sanırım closed beta acc sahipleri de giremiyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Close beta acc sahipleri, close beta ya mı giremiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kapalı demek istedi herhalde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Kapalı serverlar demek istedim evet. Bu arada Beta daha önce MMOrpg oynamamış yada ilk başından hiç başlamamışlar için de birşey söylim. Open betaya girmek oyun içindeki progress de inanılmaz avantaj sağlıyor. O yüzden siz siz olun kıyın paranıza alın open beta acc. (Hardcore oynayacaksanız tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şimdi biz bu pre order'ı yaptırdığımızda şuanki closed beta serverlarında oynaya biliyormuyuz ? yoksa çıkıcak open beta serverlarında mı oynayabileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yahu hiç mi okumuyorsunuz yazılanları, bu kadar mı zor? Alınan Pre Order Pack ile Open Beta'ya hak kazanılıyor sadece, Closed Beta'ya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 open betada oynayabiliyorsun pre order packteki kodla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Accık araştırmacı olun, herşeyi devletten beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ermynorac said: Satış Noktaları şu şekilde • D&R • Electroworld Capacıty • Bimeks Teknoport • Bimeks Erenköy • Nezih Kadıköy • Nezih Akmerkez • Mavi Cevahir • Mediamarkt Ümraniye • Megavizyon Nautilus Nautilus Megavizyon'da bir çok sayıda vardı. Ne olduğunu anlamadım araştırıp alıyım demiştim. Almaya karar verdim sonunda Mediamarkt'a gittim orası daha satmaya başlamamış. belli değilmiş ne zaman koyacakları. gıcık oldum :) mediamarkt'tan almayı düşünen varsa haberi ola.. Ankarada bulabilceğimiz bir yer yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Tunalı D&R da yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 20 ytl ? :P ce felan ne oldu? 20 kağıda betamı oynatıyorlar şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 işte 140 daha verince de ce yi alıyorsun çıktığında (160'dan kesiyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 D&R nin ankara hiç bir mağazasında kalmamıştı sanırsam geçen arayıp sormuştum. dreagloth said: Tunalı D&R da yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hadi be : istanbuldayken alsaydım keşke pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 open beta ne zaman başlıyor peki yaklaşık olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 80. defa sorulan soruyo yine aynı yanıt verilmişti: -Oyunun çıkmasına az kalınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Tunalı D&Rda 12 tane vardı 1ni ben aldım geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Dün Altunizade ve capitol de raflarda fazlaca gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar