Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hız daha adsl'de artmaz.gelen teknoloji vdsl ile geliyo,adsl ile değil,modemi farklı + adsl'de maksimum download hızı 8 mbit. yaparlarsa ucuzluk yaparlar diye düşünüyorum.ah şu quicknet bi yaygınlaşsa iyicede rakip olsa.böyle şirketlere daha çok ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 benim modemim vdsl için hazır airties rt-211 - G++ ile 125 Mbps hızında kablosuz erişim - Mesh teknolojisi - ADSL2+ (24Mbps / 4 Mbps) - 4 Ethernet portu - SPI Firewall - Internet erişimini IP ve MAC adresi bazında kısıtlama imkanı - ADSL Sayacı - Splitter vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 KillerLord said: aranızda 130 ytl verip 16mbit alacak olan var mı ? para şu an benim cebimden çıkmadığı için ikna etmem zor. Ancak evlenip kendi düzenimi kurduğumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 emin ol evlendiğin zaman bunu yapman çok daha zor :) evlenmeden önce bekar evini yaptığında olabilir :) Xobalt said: KillerLord said: aranızda 130 ytl verip 16mbit alacak olan var mı ? para şu an benim cebimden çıkmadığı için ikna etmem zor. Ancak evlenip kendi düzenimi kurduğumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ozamana kadar 100mbit gelir her eve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 neyse 1 mbit olayı saçma gibi görünse de amaç paylaşım vs şeyleri engellemek, kişisel bilgisayarların sunucu olarak kullanılmasını engellemekmiş herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sanırsam sebep o,çünkü burada da hiç bi şirket 10 mbit üzerinde upload oranı vermiyo.Fiberlan bağlantıların hepsi 100/10 mbit.Max 10mbit upload veriyolar,gerçi oda baya bi yetiyo ama,yinede 100mbit gibi değil.Ağdan farkı kalmıyo bağlantının.heleki ülke içinde ve aynı şehir içinde pinglerde iyi olduğu için,aynı santralden/merkezden falan olunca acaip verim alınıyo.Arkadaşla arşiv paylaşımı falan yapıyoruz hfs ile bilgisayarları netten açıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 32 alıcam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hiç değmez bence o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kıbrısa kaç yılda gelir bu olay? bizim okul kaç asırda almayı akıl eder bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Lexius said: 32 alıcam sanırsam bencede santrale yakın degilsen degmez diye dusunuyorum okadar kayıp varsa.bence bi bekle gelsin,32 alanların yorumlarını bi dinle,sora al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ben de uzaklığa göre alabilceğim en yüksek hızı almayı dusunuyorum 400-500 metre civarı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu uzaklık ne uzaklığı yav? şu beyaz kutular var içlerinde bi sürü kart vs.. onlara olan uzaklık mı? eğer öyleyse bizim ev 20 meter kadar uzakta. telefon direğine de 5 metre :D evin dibinde elektrik direği de mevcut gerekince kaçak çekiyoruz sdfg her taraf kablo lan sokakta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 santrale uzaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 santral evet,1000 metreye kadar neysede,1000 metreden sonra verim acaip düşüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bu kablonet batıcakmı ne ya? ses soluk cıkmıo ılla ttnet bısı yapıo ardından herıfler ona benzer bisi yapıo hey gidi kablonet hala cok kralsın ne bi dl kaybı ne bi ul kaybı ama hadi yap artık bisiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya saka maka hakkaten ha.herifler aldı 2 tarife yaptılar simdide ekmeğini yiyolar.ne adamakıllı yeni biyere çektiler,ne baska bisey.Bizim ankaradaki evin orda 20 metre ilerdeki caddede kablonet vardı,bizim apartmana çekmiyolardı.Yarısı isteyecek yoksa olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Telekom geçen ağustosda yeni tarifeye geçti, kablo ise ha şöyle ha böyle diyip ocağa kadar oyaladı. Buraya Tellcom gelmiş ben ona geçeceğim sanırım. Sonrada telefon açıp kablo net ve TV lerini münasip bir taraflarına monte etmelerini rica edeceğim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Darksun said: Telekom geçen ağustosda yeni tarifeye geçti, kablo ise ha şöyle ha böyle diyip ocağa kadar oyaladı. Buraya Tellcom gelmiş ben ona geçeceğim sanırım. Sonrada telefon açıp kablo net ve TV lerini münasip bir taraflarına monte etmelerini rica edeceğim =P Gel gel de internet neymiş gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ya bu ne kadar saçma birşey,yine tüketici kazıklama politikası Allahından bulsun tüm Telekom. Vdsl illa en az 16 mı olmak zorunda? 100 lira mı vermem lazım illa hızlı internet için? 30-40 liraya(ki bu bile fazla) düzgün internetim olamayacak mı benim yahu? Şuan kotasız 1024 adsl'e 48 lira veriyorum. Madem öyle adsl'in fiyatını düşürmeleri lazım. Yada insan gibi makul fiyata hızlı internet versinler. Bu kadar da olmaz ya çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bende kablonetten adsle gecmeyi dusunuyorumda bu tellcom iyimidir ? 10 mbit anlasmali aylik 69 ytl diyolar ama bide anlasmayi yaptiktan sonra zirt pirt sorun cikarirsa patlamasin elimde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adsl de gelecek var 5 senedir yinelenen cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tellcom (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Disappear said: bende kablonetten adsle gecmeyi dusunuyorumda bu tellcom iyimidir ? 10 mbit anlasmali aylik 69 ytl diyolar ama bide anlasmayi yaptiktan sonra zirt pirt sorun cikarirsa patlamasin elimde ? abi kablonette kal gözünü seveyim cinnet geçirirsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kablonet'in adsl'den bi farkı olsa içim yanmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar