Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İsyana bak ya.rahmi koçun torunu oldugunu varsayıyorum. bence senin için hayatın en acı gerçeği 18 yaşına gelip bi kızla opusememiş olmak olsa gerek :).18 yaş ufak bi yaş değil.sen yaşını daha kaldıramıosun herhalde. devlet daireleri hergun gidilcek yerler değil.işin düşer halledersin bi daha ne zaman gidersin kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Olsun ya, bakın alman neler yapmış. 4 kişi ya. Bizdeki adam kayırma mevzusu yok mu? Sinir. Aslında Çin sistemi bizde uygulanacak 1 çocuk yapacak durumu olmayanlar. Anadolu'nun bağrından kopup gelen 10 kardeşler öyle öyle bize zaman, devlete para kauybettiriyorlar. Bakılacak, okutulacak kadar çocuk yapılsın vasıflı eleman olsun memlekette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ulan gördüm başlığı dedim kim bilir neler geldi başına da böyle bi konu açtı diye de bu mu senin acı gerçek kavramın ilerde çok çekersin gibi geliyo alışmazsan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bizim memlekette koltuğun varsa işin hemen halloluyor. biyerin müdürünün oğlu olsan bile bi telefonda iş halledebiliyosun. sen işini hallederken sıradakilerde sövüyor haklı olarak (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sen amerikada ehliyet almak motorlu tasitlar dairesinde cekilenleri okusan opup basina koyarsin turkiyeyi nileppezdel said: Bence ülkenin acı gerçeği. Avrupa'da öyle getiriyorlar zannetmiyorum tabii ki de gereksiz git gel yaptırmıyorlardır heralde. En güzeli ABD sosyal güvenlik numaranla herşeyi hallediyorsun direk. Yahu tamam hani anladım ehliyet için aldığın yazılmalı da o kadına söylesek yazamıyor mu neden ayrı bir kağıda yazıp yollaması için başka bi adama gidiyoruz? Kadına söyleriz yazar derdi ehliyet yazmaksa yani. Anlamsız bekletmeler işte. bu çok ufak birşey farkındayım da yine de hayatın acı bir gerçeği. Başlık da esprili zaten hayatta bundan çok daha acı şeyler olduğunun farkındayım. Fanusta yaşamıyorum ama ilk defa bir devlet dairesine gittim evet. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 @Illuvatar: Abi başlıkta :P var işte o kadar da büyük bir şey değil ama bence yine de acı bir durum. E o zaman Almanya'da tanrılar yaşıyo olmalı adamların dairesinde 4-5 kişi çalışıyor bir tanesi her işi halledebiliyor falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Büyük geçmiş olsun, arkandayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Amma dalga geçtiniz be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sen de iyi post kasmışın bu başlıkta, çaktırma sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Euro 2008 varken burada neden post kasayım yahu hergün iki maç varken, hele Türkiye'nin maçı günde 50-60 post garanti :D Bence futbol bölümü postları sayılmasın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Amma dalga geçtiniz be :D hahah şöölee bir baktım da harbi sağlam dalga geçilmiş sdfg. ama olabilir normal yani. devlet daireleri korkutucu oluyor. benim adliye önünde geçirdiğim zamanlar aklıma geldi de. haklı yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Euro 2008 varken burada neden post kasayım yahu hergün iki maç varken, hele Türkiye'nin maçı günde 50-60 post garanti :D Bence futbol bölümü postları sayılmasın zaten :) iyi fikir, orda grşrz ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sabıka kaydı istiyorum dediğin zaman "Ne için" diye soru soruyorlar. Neden? demişsin de. Ben de geçende alırken Ehliyet için dedim. Arkamdaki adam MEB'e yollamak üzre istiyorum dedi. Ona farklı bir kağıt verildi. Yani farkediyor. :) Ben sağlık ocağına gittim. Kan grubu için parmağımdan kan aldılar. O çok koydu bana. Deli acıdı parmak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya işte o da saçma sonuçta işlediğin suçlarının çıktısını alacaksın nedir ki? MEB'in suç kabul ettiği şeyler farklı mı? Yasalar değişkenlik mi gösteriyor. Hatta tablo olsun mebin altında suçsa + olsun falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 işin içinde tükürük yoksa gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Taktın tükürüğe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben hiç adliyeye gitmedim daha. ama sana kolay gelsin. hayatın en acı gerçeği değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 allah yardımcın olsun,çok zor durumlarla karşılaşmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 karnımı acıktırdın be sandiviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 dalga geçmek gibi algılama ama,ülkede hala saçmasapan sistemler olduğu için,bazen sadece 1 sıradan daha çok beklediğin oluyo.Mesela ben geçenlerde diplomama ve transkriptime apostil yaptırırken sabah saat 8den akşam 6ya kadar uğraştım. Nedenmi?Apostil için valiliğe gidiliyor.Valiliğe gittiğimde diploma çeviri olduğu için onayladılar,fakat transkriptin üzerine apostil basmadılar.Nedenide "bu transkriptin üzerinde olan imzaların örneklerini,sizin okul bize yollamamış" dediler.Bana 3 tane başka isimlerin imzalarını gösterdi,bunlardan birine imzalat getir dedi.Netekim okula döndüm taa ordan,gidip aldığım isimleri aradım okulda.Birisi lise müdürü(alakasız),diğeri konservatuvar sekreteri(bu dahada alakasız,transkriptin üzerinde ne alaka yani),ötekide uzun bi süre önce istifa etmiş!Düşünki valilikte istifa etmiş adamın imzası ve adı hala örnek diye tutuluyor. Netekim diğer 2 kişiyi bulup beklemem 2 saati aldı.Busırada bide dışişleri bakanlığına gidiyim dedim,saat 3.30 da kapanıyo dediler,almadılar 5 dakka kala içeri.Geri okula döndüğümde adamı buldum ama transkripti düzenletemedim,memur transkript düzenlemek için kullanılan disketi kaybetmiş.Düzenleyim yetişim diyene kadar valilik kapandı,mesai saati bitti.Taksiye verdiğim paranın haddi hesabı kalmadı ogün zaten. Yani anlayacağın,ekstra bi sıra beklemek bu resmi işlerde hemen hiçbişey.Şansın yaver gitmezse bigünü böyle benim gibi bi belgeyi onaylatmak için salak bi sebepten koşturarak geçirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Overseer said: karnımı acıktırdın be sandiviç ulahn bide kokoreç'e laf atıyosun ne görsen canın çekiyo senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sandiviç said: allah yardımcın olsun,çok zor durumlarla karşılaşmışsın. ben dedim onu ya !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yahu acıktım ne diyim başka =/ ekmek kalmamış evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 devlet dairesine ne gitsem mutlak birileri kapıdan çıkarken kendi kendine küfür ediyo yada adam durduk yere memurla tartışıyo falan güzeldi ya bende sevmem tabiki ama ara sıra eglence katıyo hayata :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar