Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 var mı gidecek olan? saçma sapan konserlere gideceğinize buna gidin de ilerde çocuklarınıza anlatacak ADAM GİBİ BİR ANInız olsun. http://www.biletix.com/event.htm?id=JMAR1&pr=BK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o kim olm dayın filanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Gidemiyorum lanet olsun ki. şu topicleri gördükçe de içim içimi yiyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bilet parasını babama yaslayabilirsem gelmeye çalışacağım, adam üşendiğinden beni gönderiyor böyle gitmek istediği konser olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yakın bir arkadaş ameliyat oldu göğüs kafesinden, gelecekti gelemiyor malesef de, son 2 gün kaldı, başka bir arkadaş daha gelecekti, onunla da konuşmam lazım ayrıca, bayağıdır gitmeyi düşünüyordum, bakalım duruma göre belli olacak gidip gitmeyeceğim. Kaçmaz lan tabi, 100 lira ama, kırk yılda gelmeyecek bir adam geliyor, gayet vermeye değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 evet kesınlıkle, muzısyen bır arkadasımla gıdıyoruz, solo ları gozlerımız kapalı dınleyecegız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben çalışıyor olacağım orda gelin bi bira ısmarlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lanet olsun öss'ye gidemiyorum bu konsere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ehe gittim konsere, harikaydı, seyircide çok iyiydi, 5 tane bis çaldırdık adamlara, 6. içinde deli gibi zorladık ama çıkmadılar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tanıloflav çalınmamış ama. aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 içmeye mi geldiniz konser dinlemeye mi ya bira yetişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hehe evet bira bitti votka alalım dedik, bildigin meyva suyunu kakaladınız bize, ayıptır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben biradaydım hacı vodka modka bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ben 10 milyonlugu yokmu bunun diye sorduydum, o senmiydin yoksa asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar