DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 arkadaşlar, baya uzun bir süredir oynamıyordum beyond the sword, bugün canım çekti oynayayım dedim, oynamadan önce de son çıkan patchini yükleyeyim bir şeye benzesin diye 3.13'ü çektim fakat o da ne? çalıştırıyorum there is no version of civ bs diyor bana. denetim masasını açtım baktım hakkaten civ ile ilgili bir şey yok, halbuki oyun gayet güzel açılıyor.. cd si fln hiç bir şeyi yok şu an elimde o yüzden yardıma ihtiyacım var. muhtemelen bu setup registry'e bakarak karar veriyor yüklü olup olmadığına, yüklü olan birisi bana bu kaydı söyleyebilirse çok müteşekkir olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kimsede yok anlaşılan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 nası koycam ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 adam peçi çalıştıramamış, oyunu değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oyund son patchii çekindce orjinal kopya değilse çalıştıramıyorsun patchli halini. O yüzden illegal yöntemlere başvurman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 wizardofoz beni anlamamışsın, sorunum oyunun korsan/orjinal oluşuyla değil. bilgisayar oyunu tamamen yüklü değil sanıyor, elimde de cd si olmadığı için yeniden yükleyemiyorum. sadece bilgisayarın yüklü olduğunu anlaması için gereken ufak bir kayıt dosyası lazım yüklü olan birinden rica ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bende var ama hangi dosyayı vermem gerekiyor onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 abi registrydeki bir kayıt, programlara ait registry girdilerini bulan bi ton program vardı ama hiç kullanmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ok. yanlış anlayıp da ters laf ettiysem pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 registry'de tüm içinde beyond the sword geçen reg kayıtlarını kaydettim buyur: http://rapidshare.com/files/121551694/beyondthesword.reg yalnız regler tabii benim pc'de oyunun yüklü olduğu yere göre gösterilmiş, onları kendine göre ayarlayıp öyle reg'e geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Benim bildiğim tek dosyanın yeterli olması lazım ama o dosya hangisi derseniz hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 işte ben de tam kestiremedim hepsini birleştirip koydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yalnız oyunu prudent'in kurduğu yerin aynısına kurman gerekiyor o reg dosyasını kullanman için.. daha doğrusu cut/paste yap prudent nereye kurduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Farklı drive'a kurman gerekiyorsa registry'de Prudent'ın yüklediği path'i arayıp hepsini teker teker değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 off var ya pru on numara adamsın çok saol halloldu sayende. 15'inde gidiyorum gel gitmeden sana bişiler ısmarlayayım :) yardım eden herkese de teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar