KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ranger Solo Build Sizce nasıl arkadaşlar ? bunun içinde oldukça başarılı diyorlar uygulayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şöyle bir şey var puncture ranger'ın stealth atak'ını bozuyor 3 tane mob çekerken birini stealth ile birini trap ile durduruyorum.. birini 2 vuruşta öldürüp diğerlerine dönüyorum, o yüzden asla ama asla waylayer'a vermemeyi düşünüyorum... __ -2. verdiğin build'ın waylayer olmayan kısmını kullanıyorum, sadece improved immolation'a gerek yok çünkü atınca yanan mob hiç aggro almamış mob'ları da çekiyor başa bela açıyor.. benim kullandığım 2. verdiğin linkin benzeri ama PUNCTURE vermediğim için stealth'den vurduğum mob bayılıyor vs. xbow da denedim ama benim oyun tarzıma uygun değil vs. o yüzden direk respec yaptım... open beta'da baya oynayan şimdi de 80 kasan çoğu adamın dediğine göre Dead Eye / Master Archer | Bow / Xbow seçtikten sonra değişen çok bir şey yokmuş grind hızında.. tabi daha level 52'yim o yüzden ROGUE puanlarını vermeyi bitirmedim, daha doğrusu daha hiç vermedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ha ben şöyle bir sorun yaşıyorum Heavy Armor giyen conq.'a vs. damage veremiyorum Xbow'da hiç puanım olmadığı için... ama zaten pvp build'ı değil ki bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 vaktin olduğunda o siteden senin düşüncene uygun bir build çıkartabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yaptım da koymayı unutmuşum dur koyuyorum http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=11#::f25e2df2e3fefefefe3fefe5f3efefef5ef2e2 cheat the reaper (yüzdesi yazmasa da sadece %10 şans diyorlar bir de %10 hp ile doğuyorsun) marked for death eagle eye (range veren, iyi bow bulursan burdan da silersin) vs. gereksiz olabilir ama waylayer'a vermememin tek sebebi işte o stealth attack'ların bayıltma efektini siliyor... bu build'la moblara pek ölme şansın yok zaten immolation wow'daki fear gibi çalışıyor rogue'da son skill trickery de panik tuşu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 teşekkürler yarın geliyor oyun başlıyorum deniyecez artık closed betada bir süre denemiştim ama işlerin yoğunluğundan 11 veya 13 lvl de bırakmıştım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bow kullanmayın özellikle lvl 50 den sonra bow kullanmak işleri çok zorlaştırıyor mavi bow yerine statsız yeşil xbow daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 neden diye biri yazmadan yazayım ? lvl 52'de gayet 3'lü mob çekerek grindliyorum stamina potion içerek rest etmeden grind yapıyorum bow build'ıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 immolation pvp de işe yaramıyor yada bende hiç proclamadı. Bide trickery kullanan varsa biraz acıklaya bilirmi direk büyü gibimi yoksa melee yada bow combosumu ne işe yarıyor falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mighty_THoR said: bow kullanmayın özellikle lvl 50 den sonra bow kullanmak işleri çok zorlaştırıyor mavi bow yerine statsız yeşil xbow daha iyi pvp için mi pve için mi? abi sen ne kullanıyorsun xbowa mı geçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 pvp içinde pve içinde xbow lvl50 den özellikle 60dan sonra bowdan çok daha iyi anlatılmaz yaşanır.Bu lvllardan sonra single pull kalmadığı ve xbow ile aoe vurduğunuzdan hayatınızı baya kolaylaştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aoe derken bu colum atack mevzumu bide bize söyle güzel bi feat yapsana hazır elin degmişken bizde deniyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 evet xbow kullanırken piercing shot ve lb önünüzdeki herşeye vuruyor aynı şekilde diyelim size 2 melee 1 range saldırdı comboyu range olana yapıyorsunuz meleelerde ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 scatter shot bi işe yarıo mu bow için? yoksa xbow spec alıp ordaki %2 evade ile mi yetinelim xbowdaki featlere çıkarken(bow için).. ultra düşük cümle oldu.. immolation super diolar ama oncesineki fire trap tamamen 5point kaybı oluomus.. flame barrage de salvo modifiyesi gibi bisi oluomus attack artıomus tatmin edici sekilde.. bunlar benim duyumlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fear işlevsel gibi duruyor ama değil meleeye geçip combo yapmanız lazım sonra tek tek kesmeniz lazım onu yapana kadar 1 piercing shot atıyorsun hepsi ölüyor ben lvl 60 elimde alınabilecek en iyi bow varken onu attım statsız yeşil xbow aldım birdaha da arkama bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 skill tree tavsiyen varsa sende bir build çıkartırsan çok seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet iyi olur valla bir tavsiyen varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 razzRaziel said: scatter shot bi işe yarıo mu bow için? yoksa xbow spec alıp ordaki %2 evade ile mi yetinelim xbowdaki featlere çıkarken(bow için).. Scatter shot xbow da işe yarıyo sadece bow için colum atack yok bow gidiceksen %2 evade daha iyi bide su thread e bakarsanız tüm hepsi az çok açıklamışlar featlerin baya eksik var tabi daha güncelliyolar bilgi eklendikce http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=51874 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 böyle birşey yaptım genel bölüme fazla takılmayın orada kasarken önemli olan resistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arkadaşlar bow u biliyorumda x-bow ne oluyor ? crossbow mu o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Goering said: yaptım da koymayı unutmuşum dur koyuyorum http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=11#::f25e2df2e3fefefefe3fefe5f3efefef5ef2e2 cheat the reaper (yüzdesi yazmasa da sadece %10 şans diyorlar bir de %10 hp ile doğuyorsun) marked for death eagle eye (range veren, iyi bow bulursan burdan da silersin) vs. gereksiz olabilir ama waylayer'a vermememin tek sebebi işte o stealth attack'ların bayıltma efektini siliyor... bu build'la moblara pek ölme şansın yok zaten immolation wow'daki fear gibi çalışıyor rogue'da son skill trickery de panik tuşu gibi critical aim'e vermemişsin abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 http://feats.goonheim.com/ bu adres daha temiz feat building açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 critical aim'e vermedim çünkü combo critlemiyor critical aim... normal beyaz attackları critliyor.. mark kullandıktan sonra da açıkçası gerek duymuyorum.. cheat the reaper'dan falan -2 silip eklenebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eger solo takılıcaksanız önerim xbow; eksileri : biraz yavas gelebilir, bowdan oldukca yavas sıkılabilirsiniz - yavaslıgı yüzünden kendinizi actiondan soguk hissedersiniz - yine yavaslıgı yüzünden featleri sıfırlayıp bowa dönebilirsiniz :) artıları : - tek atısta etraftaki tum minionları öldürebilirsiniz - bowdan en az 3 kat daha fazla damage verirsiniz. - vurdugunuz critical damagelerin yüksekligini oyunda bug oldu sanabilirsiniz - bir targeta yogunlastıgınızda digerlerininde öldügünü görünce sevinirsiniz :) - bowdan daha kaliteli xbow dropları bulabilirsiniz - grupların vazgecilmez adamı olursunuz işte bir xbow feat tree örnegi size http://feats.goonheim.com/ranger#t0a5b5c5f3g2h3i5k1n3p3q5r5u5v3w5y1t1a5t2a5b5g5 Ben mi? Bow kullanıyorum :) xbow yavaslıgından sıkıldım ama yine sıfırlayabilirim heran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 x-bow crossbow mu oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar