Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Şimdi ben burda bakın bu benim 4000 ninci mesajım ilk okuyup cevap atana bonus var desem garbıç mı olur? yoksa olmas mı? nası belirliyos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cevaplar geldikçe topic garbıçlık olur derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Simdi ben buraya duzgun bir seyler yazarsam konuyu saptirmazsam vb. `konu disi` olur. Yok cikip da `zuahahha epic fail, win!, komikolmayacalisipkomikolamayan.jpg` falan moduna girersem `garbic` olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hmm o zaman açan deilde yazanlar sorumlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 açan içeriksiz bişey açarsa garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ZUHAHAHA win n@b€R dûd€s?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hmm saolun peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bence konu kafadan garbage olur. Sen şimdi "4000. mesajım" diye konu açarsan, konu garbage'a taşınmazsa yarın öbür gün adam gelip "5464. mesajım" diye konu açar, modlar konuyu garbage'a atarlarsa 2. konuyu açan üye tarafından "Onunkini atmadınız da benimkini niye attınız?" diye şikayet edilir, konuyu garbage'a atmazsa her gün o tatta konu açacak 50 tane adam çıkar Pati'de. O yüzden benim oyum konunun kafadan garbage olduğuna. Ha ama bu konu garbage değil mesela, tartışma konusu gayet =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 niye garbage değil ya ben söyledim sihirli sözcükleri ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sen kendin garbage bir insansın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar