sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kezman(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mendoza said: Galiba yönetim bu brezilya tekelini de dağıtmak istiyor. Zico için çok çaba harcamamalarının nedeni de oymuş. Luxemburgo geliyor %90 ihtimalle.:) Bence yönetim elinden geleni yapmıştır. Her ne kadar Fenerbahçeli olmasam da transferleri dört gözle bekliyorum iki nedenden ötürü. Birincisi Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene bizi çok iyi temsil ettiler. İkinci olarak da PES'te bir Türk takımında iyi oyuncular görmek beni mutlu ediyor. Fenerde şimdi Emre var bir de Adriano olursa(PES'te Adriano nasıl bilirsiniz.) çok şukela olacak.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 toggie said: koeman gelir insallah yaa :D bakma sen valencia'yı parçaladığına, aşı tutmadı orda :) koeman benfica'ya çeyrek final oynatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. aynı zamanda psv ile aynı başarıyı yakaladı. ama benim şu 3 isim arasından isteyeceğim isim laudrup olur. koeman luxemburgo'dan daha iyidir bana göre. luxemburgo yüzünden neredeyse brezilya dünya kupasına katılamıyordu, olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kezman'ı ben de seviyorum bu arada. Fenerliyim, 1 kişi daha ekle yani listene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kezmanı sevenlere +1 :) gürcan bilgiç td brezilyalı değil demiş(miş) kaynak yok forumlarda okudum. ben löw'ün gelmesini isterim van gaal'da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 iyi de yanlış hatırlamıyorsam, aziz yıldırım bir yerde, artık brezilyalı almayacağız bu ronaldinho olsa bile gibi bi laf etmemiş miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fatih Terim gelirse çok gülerim ama.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yok artık ! Tarihin hatası olur, hayatta yapmazlar öyle bişi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bir de Laudrup gelebilir gibiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Valla ilk günden Portekizce konuşmaya da başlar.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fener kovuyor chelsea istiyor :) Chelsea Acımaz . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yalan haberde üstümüze yok maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kezman'ı sevenlere beni de ekleyebilirsiniz, fener'de oynadıgı surece hep severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Telefonuma LigTv den gelen mesaj: İspanyol spor basını, Fb'nin Mallorca klübü ile görüşüp Guiza için "reddedilemeyecek bir teklif yaptığını" iddia etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bence başarılıydı ya neden gönderilir anlamak mümkün deil yani bi lig şampiyonu olmamasımı sorun bide avrupa takımı olcaz diyo fb buna yönelik yatırımları iyi hoş, ama birazda mantaliteyi avrupa ya benzetebilen yöneticler olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sözleşmesi bitmiş bir teknik direktör nasıl gönderiliyor anlamadım. Sunu yeni sözleşme yapılmadı diye yazamıyormu bu geri zekalı basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sözleşme yapılmaması demek gönderilmesi demek zaten. neden gönderildi sorusunun yerine neden sözleşme yapılmadı sorusunu sorsak cevap değişecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 e anlaşamamışlar işte. fazla para istediyse hakkettiğinden vermemişlerdir. bu gönderildi demek değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 acıklamadılar neden gonderildiğini. fb için paranın pek sorun olacagını zannetmiyorum. emre'ye 3.5 milyon euro veren kulup, ne olursa olsun zico'yu tutardı. adam avrupa'da tarihinin en buyuk basarısını yasattı. bir de istikrar durumu var tabi. sureki teknik ekip degistirmek iyi bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 chelseanin yeni sezonda teknik direktör adayları ; Zico, Scolari, Ancelotti, Luciano Spaletti Zicoya stajyer diyenler utansın ... Zico quits fener ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 forvet olarak D.Güiza nın falan ismi geciyordu bugun postada anlastı fb diye bi gercekligi var mı ? alsalar süper olur manyak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 iyi olur valla alsınlar, ama topic yanlış topic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 zico'dan daha iyi birisi gelmeyecekse manası yok ki değiştirmenin. istikrar iyidir. sözde istikrarı seven fenerbahçe yine şampiyon olamadığı her sene olduğu gibi teknik direktörünü gönderiyor. değişen hiç bişey olmaması da üzücü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 PrudenT said: iyi olur valla alsınlar, ama topic yanlış topic :p ne bilim öle okurken dalmısım arada transfer haberleri falan gecti bende kaymış vaziyetteyim zaten yazıverdim buracıga :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bak işte böyle bir şey olursa gülerim. Zico Chelsea'ye giderse harbi gülerim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar