Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zico kesin yok!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mendoza said:
Galiba yönetim bu brezilya tekelini de dağıtmak istiyor. Zico için çok çaba harcamamalarının nedeni de oymuş.

Luxemburgo geliyor %90 ihtimalle.:) Bence yönetim elinden geleni yapmıştır. Her ne kadar Fenerbahçeli olmasam da transferleri dört gözle bekliyorum iki nedenden ötürü. Birincisi Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene bizi çok iyi temsil ettiler. İkinci olarak da PES'te bir Türk takımında iyi oyuncular görmek beni mutlu ediyor. Fenerde şimdi Emre var bir de Adriano olursa(PES'te Adriano nasıl bilirsiniz.) çok şukela olacak.:)
Mesaj tarihi:
toggie said:
koeman gelir insallah yaa :D

bakma sen valencia'yı parçaladığına, aşı tutmadı orda :) koeman benfica'ya çeyrek final oynatmıştı yanlış hatırlamıyorsam. aynı zamanda psv ile aynı başarıyı yakaladı. ama benim şu 3 isim arasından isteyeceğim isim laudrup olur. koeman luxemburgo'dan daha iyidir bana göre. luxemburgo yüzünden neredeyse brezilya dünya kupasına katılamıyordu, olacak iş değil.
Mesaj tarihi:
kezmanı sevenlere +1 :) gürcan bilgiç td brezilyalı değil demiş(miş) kaynak yok forumlarda okudum. ben löw'ün gelmesini isterim van gaal'da olabilir.
Mesaj tarihi:
bence başarılıydı ya
neden gönderilir anlamak mümkün deil
yani bi lig şampiyonu olmamasımı sorun
bide avrupa takımı olcaz diyo fb buna yönelik yatırımları iyi hoş, ama birazda mantaliteyi avrupa ya benzetebilen yöneticler olması lazım.
Mesaj tarihi:
acıklamadılar neden gonderildiğini. fb için paranın pek sorun olacagını zannetmiyorum. emre'ye 3.5 milyon euro veren kulup, ne olursa olsun zico'yu tutardı. adam avrupa'da tarihinin en buyuk basarısını yasattı. bir de istikrar durumu var tabi. sureki teknik ekip degistirmek iyi bişey değil.
Mesaj tarihi:
zico'dan daha iyi birisi gelmeyecekse manası yok ki değiştirmenin. istikrar iyidir. sözde istikrarı seven fenerbahçe yine şampiyon olamadığı her sene olduğu gibi teknik direktörünü gönderiyor.

değişen hiç bişey olmaması da üzücü tabi.
  • Yeni Oluştur...