-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tarihi belge veya değil bunlar olayın dışında fazla teorik tartışmalar. Tarihimiz ispatlarıyla ortada ve kimsenin bundan şüphesi yok demek istediğim bu.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 GERGE said: Nutuk'lar, halka hitabeler ve benzeri şeyler tarihi belge değillerdir; anılar gibi tarihsel metin olarak kullanılır. Tarihi belgelerin içinde yer alabilirler ama. fatal error?!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Moderasyon taraf tutuyor, kınıyorum. Sendika moderasyonun faşizan ve taraflı tutumuna sessiz kalmayacaktır.
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hahah diger konu kitlendi ya , simdi kibar saygili insan maskesi takilabilir.Takiyye genlerinize kazinmis sizin :)
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 said: Bayrağın dalgalanmadığı yer hür değildir, hür olmayana da cuma namazı farz değildir.
-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Videoyla ilgili yorumları çok merak ettim ben :)
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dip not : Ingiliz askerleri sokaklarda kadin arayip bulduklarina random tecavuz eden sapik timinden olusmamaktadir.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Soulless said: Hahah diger konu kitlendi ya , simdi kibar saygili insan maskesi takilabilir.Takiyye genlerinize kazinmis sizin :) baştan beri kibarım, saygılı bir dille yazıyorum. ayrıca ateist olduğumuda daha önce belirttim, okuduysan görmüş olman lazım. takkiyenin genlere işlemesi lafını komik buluyorum bu yüzden. birazda sen kibar ve saygıılı olsanda önce okusan, sonrada cevap yazmaya üşenmesen tek tek?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 DoruK said: fatal error?! Değil. ''Burada da böyle denmiştir; bu, şu ve o kanıtlarla ve burada sunulan belgelerle bunun doğruluğu kabul edilebilir.'' denebilir. Tek başlarına yeterli değiller dedim.
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Nerde o eski gunler.Kedinin zamanindan buyana modlarda pekbir kaypaklasti.Gelen sahiden gideni aratiyormus.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Soulless said: Nerde o eski gunler.Kedinin zamanindan buyana modlarda pekbir kaypaklasti.Gelen sahiden gideni aratiyormus. inatçısın. seni muhattap alnda hata saygı gösterip. boşluğa seslenceksin arkadaşım, bende seni dinlemeye bıraktım.
-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Videodaki ilk kızın dünya görüşü yok kendisiyle çelişen bi kız :) Ablasının da kendisine söylenenleri anlayış şekli gözler önünde..
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aynı anda gelen 10larca şikayet ve ne yazık ki konudan çok birbirinizi tartışmaya dönüşmesinden topik kilitlendi.
Öne çıkan mesajlar