Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başıma bir iş gelmeyecekse, Atatürk'ü sevmiyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tarihi belge veya değil bunlar olayın dışında fazla teorik tartışmalar. Tarihimiz ispatlarıyla ortada ve kimsenin bundan şüphesi yok demek istediğim bu.
Mesaj tarihi:
GERGE said:
Nutuk'lar, halka hitabeler ve benzeri şeyler tarihi belge değillerdir; anılar gibi tarihsel metin olarak kullanılır. Tarihi belgelerin içinde yer alabilirler ama.

fatal error?!
Mesaj tarihi:
Soulless said:
Hahah diger konu kitlendi ya , simdi kibar saygili insan maskesi takilabilir.Takiyye genlerinize kazinmis sizin :)

baştan beri kibarım, saygılı bir dille yazıyorum. ayrıca ateist olduğumuda daha önce belirttim, okuduysan görmüş olman lazım. takkiyenin genlere işlemesi lafını komik buluyorum bu yüzden.

birazda sen kibar ve saygıılı olsanda önce okusan, sonrada cevap yazmaya üşenmesen tek tek?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DoruK said:

fatal error?!

Değil. ''Burada da böyle denmiştir; bu, şu ve o kanıtlarla ve burada sunulan belgelerle bunun doğruluğu kabul edilebilir.'' denebilir.

Tek başlarına yeterli değiller dedim.
Mesaj tarihi:
Soulless said:
Nerde o eski gunler.Kedinin zamanindan buyana modlarda pekbir kaypaklasti.Gelen sahiden gideni aratiyormus.

inatçısın. seni muhattap alnda hata saygı gösterip. boşluğa seslenceksin arkadaşım, bende seni dinlemeye bıraktım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...