-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tarihi belge veya değil bunlar olayın dışında fazla teorik tartışmalar. Tarihimiz ispatlarıyla ortada ve kimsenin bundan şüphesi yok demek istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 GERGE said: Nutuk'lar, halka hitabeler ve benzeri şeyler tarihi belge değillerdir; anılar gibi tarihsel metin olarak kullanılır. Tarihi belgelerin içinde yer alabilirler ama. fatal error?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Moderasyon taraf tutuyor, kınıyorum. Sendika moderasyonun faşizan ve taraflı tutumuna sessiz kalmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hahah diger konu kitlendi ya , simdi kibar saygili insan maskesi takilabilir.Takiyye genlerinize kazinmis sizin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 said: Bayrağın dalgalanmadığı yer hür değildir, hür olmayana da cuma namazı farz değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Videoyla ilgili yorumları çok merak ettim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dip not : Ingiliz askerleri sokaklarda kadin arayip bulduklarina random tecavuz eden sapik timinden olusmamaktadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Soulless said: Hahah diger konu kitlendi ya , simdi kibar saygili insan maskesi takilabilir.Takiyye genlerinize kazinmis sizin :) baştan beri kibarım, saygılı bir dille yazıyorum. ayrıca ateist olduğumuda daha önce belirttim, okuduysan görmüş olman lazım. takkiyenin genlere işlemesi lafını komik buluyorum bu yüzden. birazda sen kibar ve saygıılı olsanda önce okusan, sonrada cevap yazmaya üşenmesen tek tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 DoruK said: fatal error?! Değil. ''Burada da böyle denmiştir; bu, şu ve o kanıtlarla ve burada sunulan belgelerle bunun doğruluğu kabul edilebilir.'' denebilir. Tek başlarına yeterli değiller dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ha tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Nerde o eski gunler.Kedinin zamanindan buyana modlarda pekbir kaypaklasti.Gelen sahiden gideni aratiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Soulless said: Nerde o eski gunler.Kedinin zamanindan buyana modlarda pekbir kaypaklasti.Gelen sahiden gideni aratiyormus. inatçısın. seni muhattap alnda hata saygı gösterip. boşluğa seslenceksin arkadaşım, bende seni dinlemeye bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Videodaki ilk kızın dünya görüşü yok kendisiyle çelişen bi kız :) Ablasının da kendisine söylenenleri anlayış şekli gözler önünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aynı anda gelen 10larca şikayet ve ne yazık ki konudan çok birbirinizi tartışmaya dönüşmesinden topik kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar