PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1024/256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lmarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Esh said: ben bizzat ya$adim sinyal sorununu.. 4/1 e yukselttim hatti, 4/768k goruyordu onda da SNR margin 10 un altinda oldugundan 10 saniyede bir kesiliyordu. 1 e geri dondum dogal olarak. Dedim ileride 4 standart olursa bana ne olacak diye. gelip bakicaz sinyal abanacaz veya yeni kablolama yapicaz dediler. ama pek inandirici gelmedi. Tarife degi$ikliginin en kolay yolu bolge telekomuna muracaat. Gozunun onunde degi$tiriyorlar. Nice&easy. total 5 dakikalik bir i$. En uzak telekom bolge santrali 15 dakika falandir. gitti geldi max 1 saat. kadın sinyallerde sorun yok diyor 2048/96 ... zırvalamayı oradan dedim sinyalde sorun yok diyip resetliyor oradan modemi hız düzeliyor 2 3 gün sonra eski haline geliyor şimdi 2048/128 4. bu yine aradım kayıt bıraktım galiba ana makinada hız farklı kayıtlı anlamadım hep düşük haline dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 quicknet, türkiyede en kaliteli hizmet. hatta adamlar fatura parasını ödemesenizde kesmiyolar interneti adsfadfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 geçiyorum bikaç haftaya, normalde 2 ay bedava, bi de ttnet adsl'i iptal ettirdiğinin belgesini gösterirsen bi ay daha bedava. ve üstelik 5mb dl/ul hızı olan bağlantı 49ytl goddamnit! fiber optikte işler böyleymiş, ul dlye eşit oluyomuş. teşekkürler türksel, teşekkürler karamehmet oh sry, 2 yıl fiyatın sabit kalacağını da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dün yenibosnaya döşüyodu kabloları quiknet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu arada youtube gibi sitelere dns değiştirerek girmeyi unutun ama. direk network e girdiğinizden dns ayarlarını quicknet yapıyor. onun yerine v tunnel filan kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 moriQ said: walla ben teee zamanında 256 limitsiz almıştım. hiç ellemiyorum kendi kendine artıyor. telekomla yüzgöz olmamak lazım. +1 demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar