lmarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Esh said: ben bizzat ya$adim sinyal sorununu.. 4/1 e yukselttim hatti, 4/768k goruyordu onda da SNR margin 10 un altinda oldugundan 10 saniyede bir kesiliyordu. 1 e geri dondum dogal olarak. Dedim ileride 4 standart olursa bana ne olacak diye. gelip bakicaz sinyal abanacaz veya yeni kablolama yapicaz dediler. ama pek inandirici gelmedi. Tarife degi$ikliginin en kolay yolu bolge telekomuna muracaat. Gozunun onunde degi$tiriyorlar. Nice&easy. total 5 dakikalik bir i$. En uzak telekom bolge santrali 15 dakika falandir. gitti geldi max 1 saat. kadın sinyallerde sorun yok diyor 2048/96 ... zırvalamayı oradan dedim sinyalde sorun yok diyip resetliyor oradan modemi hız düzeliyor 2 3 gün sonra eski haline geliyor şimdi 2048/128 4. bu yine aradım kayıt bıraktım galiba ana makinada hız farklı kayıtlı anlamadım hep düşük haline dönüyor
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 quicknet, türkiyede en kaliteli hizmet. hatta adamlar fatura parasını ödemesenizde kesmiyolar interneti adsfadfgdfg
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 geçiyorum bikaç haftaya, normalde 2 ay bedava, bi de ttnet adsl'i iptal ettirdiğinin belgesini gösterirsen bi ay daha bedava. ve üstelik 5mb dl/ul hızı olan bağlantı 49ytl goddamnit! fiber optikte işler böyleymiş, ul dlye eşit oluyomuş. teşekkürler türksel, teşekkürler karamehmet oh sry, 2 yıl fiyatın sabit kalacağını da belirteyim.
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dün yenibosnaya döşüyodu kabloları quiknet
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu arada youtube gibi sitelere dns değiştirerek girmeyi unutun ama. direk network e girdiğinizden dns ayarlarını quicknet yapıyor. onun yerine v tunnel filan kullanabilirsiniz.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 moriQ said: walla ben teee zamanında 256 limitsiz almıştım. hiç ellemiyorum kendi kendine artıyor. telekomla yüzgöz olmamak lazım. +1 demek istiyorum
Öne çıkan mesajlar