BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 arkadaşıma gelen beta invite maili kayıplarda bulamıyoruz oyunun beta kullanıcıları için dl linki her beta oyuncusu için yarı mı yok bütün betacılar aynı linkden mi dl yapıyor. eğer her beta kullanıcısı aynı linkden dl edeibliyorsa biri linki öm den vs atabilir mi bana? teşekkürler.. olmadı bone u haraslayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Account name passwordu girsin direk www.war-europe.com'a. Orada downloads da var beta client, indirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ankara daysanız ben de verebilirim client ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 download kısmında sadece web kits var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şifreyi hatırlıyorsa girince çıkmalı sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 dl kısmında sadece webkits varsa, beta acc değil demektir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 arkadaşım zamanında yapmadığı için gg oldu o zaman öyle close beta acc kapatılabiliniyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sanmıyorum kapayacaklarını da belirli bir konfirmasyon olayı falan varsa, ben bilemiyorum oraları çaldım beta acc'yi çünkü, konfirme etmediyse bu herif oynamayacak belli ki diyip başkasına vermişlerdir, çünkü normalde acc. name falan girince böyle çıkması lazım beta-testerlara: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Confirmation gibi birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam, hata ben yaptığım sırada site çok karamboldü anlamamıştım ne yaptığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Beta ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oyunun çıkış tarihinden en geç 2 ay önce. Nasılım? Politikaya atılıcam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar