Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Shinkouro Kurenai 16 yaşında çeşitli bodyguardlık görevleri yapan bir öğrencidir. Benika(-sama) tarafından zamanında kurtarılmış ve bu işe bulaşmıştır. Zengin ve karanlık bir geçmişe sahip Kuhoin ailesinin 7yaşındaki kızını korumakla görevlidir(bu arada kızı ailesinden koruyor). Güzel başladı 11 bölüm çıkmış 10u sublanmış. Katayama Kentarou'nun light novelinden uyarlama. Tavsiye edilir. AniDBlinki ama bilgiler biraz yanlış yada subları sorunlu hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bıktım Şu Büyük Adam - Küçük Velet Kombinasyonundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Senin kaybın. Açık ara bu sezonun en eğlenceli dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Japonyanın olayı bu çocuklarını erken adam etmek istiyorlar.14 ünde adamsın diyip salıyorlar piyasaya:p Ama cidden güzel anime umarım bozmazlarda düzgün düzgün sublayıp izletirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hedef kitle max 17 doğal olarak kahramanlar da o yaş civarı oluyor. Lolicon Japonyanın heryerinde var, yeni birşey değil. Zaten 2 bölüm kaldı bitmesine, düzgün alternatif son yapsınlar mangadan devam edicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kaede said: Senin kaybın. Açık ara bu sezonun en eğlenceli dizisi. Gintama Varken Okadar İddalı Konuşmamak Lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bugün Gintamaya başlamış bulunmakta ve ilk bölümü has etmiş bulunmaktayım(:P)Teşekkürler pati iyiki varsıın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 KenshinHimura said: Kaede said: Senin kaybın. Açık ara bu sezonun en eğlenceli dizisi. Gintama Varken Okadar İddalı Konuşmamak Lazım Gintamayı sadece 5 bölümü sublıykende izliyordum sonra 20 civarı bıraktım çünkü baydı. Yakın zamanda tekrar başladım Viktor'un hatırlatması üstüne ve haftada 1 bölüm max izliyebiliyorum. Eğer Japon kültürü parodisi izlemek istersem Lucky Star gibi moe overdose veya Sayonara Zetsubou Sensei gibi kara mizahı tercih ederim ama bu kişisel bir tercih. Dar otaku kitlesi yerine geniş genel izleyiciye bakarsan Kurenai'nın slice of life kısmı çok daha eğlenceli. Senin benim gibi ağır Japon kültürü parodisini herkes kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Güzel bitti. Tadı damağımda kaldı resmen. Kısa sıcak eğlenceli bir öyküydü. Daha epey bir bölüm yapılabilir ama bazen böyle bitmesi daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Çok güzel bitti. Valla ne yalan söyliyim bu sezon Macross Frontier'dan sonra bir numaralı animem oldu. Mangadan kesin devam edicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mangası nerkadar ileride bakabildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Japonyada bile tek cilt var daha :< Ama çıktığı gibi çevriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 guzeldi , eglendirdi epey.yanliz bazi bazi 7 yasindaki murasaki kizimizin 15+ ortalama bi insan tavri ve kurdugu cumleler rahatsiz etmedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bende tam tersine Murasaki'nin bütün olgun konuşmalarına hasta oldum. Gerçi ben pedobearım ondanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Zaten murasakinin çocuk olmasına izin vermemişler ki. ben sesine hastayım onun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İndiriyorum ben de şimdi. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bir kaç gündür aralıksız OST sini dinliyorum. Özellikle solo piano sevenler kesinlikle bir kez dinlemeli http://tracker.minglong.org/torrents/%5BNipponsei%5D%20kurenai%20Original%20Soundtrack.zip.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Başları hoştu ama son 2-3 bölümü epey sıktı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 mangası animesi kadar ciddi değil ama yinede çok eğlenceli. Özellikle yuno ya bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çizimleri vs çok güzelmiş bir çırpıda izledim ama birkaç yeri anlatmadan geçmişler gibin. mangası hikayeyi devam ettiriyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar