kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 merhabalar, daha önce açtım mı bilmiyorum ancak arama özelliğinin hödüklüğünden dolayı ulaşamıyorum açtıysamda kusura bakmasın kimse :P neyse hemen konuma geçeyim: lg lm50a var pederin notebooku olmakla birlikte bana oyun imkanı sağlıyacak notebooktur kendileri şu sıralar için.(tatil hede hödö) vampire the masquerade:bloodlines yükledim. oynayacam ancak şöyle bir sorun var, notebook çok ince. dolayısı ile ısınıyor. bahsi geçen notebook daha önce fazla ısınmadan dolayı ana kartı yakmış bir notebook, hoş hava çok sıcaktı bende yüklenmiştim zart zurt neyse garanti kapsamında değiştirilmişti. gelelim soruma acaba biostas falan bi yerleri yakmadan evvel restart atma özelliği var mıdır? veyahut böyle bir program var mı ısı derecesi çok tehlikeli düzeylere çıktığı vakit restart atan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şu altına takılan fanlı aletlerden falan alabilirsen daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sogutucu alsana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yeni çıkmış notebook soğutucuları var altına konuluyor falan, onu bir araştır. edit: ayıp ama nasıl soktunuz araya 2 mesajı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 arkadaşlar istediğim şekilde bi çözüm yolu var mı yok mu ? onu söylesenize? dsfds biliyoruz soğutu almayı. lol. kendi malım olmayan bişey için niye para harcayayım hem? bende kalmayacak ki notebook? kalıcak olsa gider para bayılır alırdık soğutucu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar