Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben gidiyorum daha almadım bileti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gel gel iyidir scorpions :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 o deilde 1 ağustostan itibaren 90 ytl olcak biletler.alıcaklar elini çabuk tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Aiko said: subzeroda geliyomu mavi ekran verdim ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 param olursa ben de gelebilirim bu konsere. gerçi şuan param var ama bilet alıpta parasız gezmek istemiyorum. inş. ağustosa kadar kalır para eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 12 yaşımdan beri beklediğim anın geldiği gündür. daha ne diim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 maraba televole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 of of rüya gibiydi konser.. WIND OF CHAAAAANGEE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kendini 80lere adamış bir insan olarak bu sene kaçırdığım scorpions, def leppard, whitesnake gibi isimler yüzünden sana çok fena lanet okuyorum öss. allah belanı cezanı her bokunu versin başka bir şey demiyorum. giden arkadaşlar biraz anlatsın lütfen ne bileyim o anı belki biraz yaşarım hüzünlü de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ekşide bunu yazmışlar ben yarın yazacağım bir inceleme: scorpions'ın, bir konserin nasıl verileceğini cümle aleme öğrettiği konser oldu bu. eşsizdi, gerçekten eşsizdi, kelimenin tam anlamıyla eşsizdi. tekrarı olamaz, olmayacak da. 21:50'den 23:50'ye, tam 2 saat boyunca sahnede kaldılar, biz yorulduk onlar yorulmadı. nasıl anlatayım, bilemiyorum. bateri solosunun muhteşemliğinden mi bahsedeyim? sahne şovundan mı? bisten mi? biste çalınan her şarkıda "tamam bitti" dedik, bitirmediler. tam "wind of change'i de duyan bu aciz kulaklar daha büyük bir ziyafet yaşayamaz" dediğimiz anda gelen rock you like a hurricane ile başladığı gibi, bir fırtına gibi, bitti konser. kısaca, 60 yaşında ihtiyarların 15 yaşında gençlere taş çıkarttığı konser oldu bu. büyük konuşmak gibi olmasın ama, ömrü hayatımda daha güzel, daha ihtişamlı, ruhuna daha fazla katılabileceğim bir konser olmayacakmış gibi bir his var içimde. öyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Oooooooooffff ağlarım ama ben yaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ah ah ah. bidaha gelsinler bidaha gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nileppezdel said: Yer ve fiyatlar belli olsun bir an önce. Ooooff xbox alcaktım ama ben yaa :( Bilsem judas bileti almazdım hiç :( ayıp ayıp. xbox için judas priest'i satıyosun yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sizi sallamadan gitmeyeceğiz dediler, rock you like a hurricane'de harbiden yani yardırdılar. o yaşta o performans, aklım almadı. send me an angel ayrı bir şey oldu ya, tanımlamam mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bir ekşiden, bir buradan geldikçe okuyorum yorumları. Orada olmayı ne kadar çok isterdim, pufff.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Pff Björk'e verdiğim parayı buna verseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Xenocide said: nileppezdel said: Yer ve fiyatlar belli olsun bir an önce. Ooooff xbox alcaktım ama ben yaa :( Bilsem judas bileti almazdım hiç :( ayıp ayıp. xbox için judas priest'i satıyosun yakıştıramadım. İkisini de aldım ama Scorpions. Off yaa. 7 puanla kaçtı burslu ya. Pefff. Babam da okul için para çıkmadı annemden de bilet parası isteyemedim. Gezip tozmaktan da param kalmamıştı. Hay lanet ya, kaçırdım işte güzelim konseri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 send me an angel(bi kısmı) http://www.youtube.com/watch?v=YSdsM0UuNTM /watch?v=YSdsM0UuNTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 metallicaya verdigim parayı buna verseydim keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 gidemedim aşiri üzüldüm = / Dust in the wind caldilarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Oha daha yeni duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dust in the wind ne yazık ki çalmadılar, living for tomorrow bekledim o da olmadı, born to touch your feelings aynı şekilde çalmadılar. olsun, çaldıkları hayli hayli yetti yahu. bak şimdi yine hatırladım, mükemmel bir konserdi. send me an angel mükemmel ötesiydi demiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 balladcıların konseri olmuş sanki biraz, yeni albümlerinden gitselerdi daha bi iyi olabilirmiş. yinede metallica konserine gittiği için buna gidemeyenlere koca bi yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ağlıyorum şu an offffffffffffffffff kaçmazdı ya kaçmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tek kelime ile muhteşem bir konserdi. gerçekten gelmeyenler çok şey kaçırdı.Birdaha gelsinler yine giderim. grup üyeleri çok sempatikti.tahminimden daha fazla istediğim şarkıyı çaldılar.bi iki istediğim şeyi çalmadılar ama olsun farkmaz. james kotta şovu ağzımız açık izledik.bis için geldiklerinde tam 5 şarkı çaldılar. ilk 3 gün falan etkisinden çıkılamicak bi konserdi. şahaneydi. burda kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar