Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22 Ağustos 2008 - Scorpions İstanbul konseri

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
kendini 80lere adamış bir insan olarak bu sene kaçırdığım scorpions, def leppard, whitesnake gibi isimler yüzünden sana çok fena lanet okuyorum öss. allah belanı cezanı her bokunu versin başka bir şey demiyorum. giden arkadaşlar biraz anlatsın lütfen ne bileyim o anı belki biraz yaşarım hüzünlü de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

ekşide bunu yazmışlar ben yarın yazacağım bir inceleme:

scorpions'ın, bir konserin nasıl verileceğini cümle aleme öğrettiği konser oldu bu.

eşsizdi, gerçekten eşsizdi, kelimenin tam anlamıyla eşsizdi.

tekrarı olamaz, olmayacak da.

21:50'den 23:50'ye, tam 2 saat boyunca sahnede kaldılar, biz yorulduk onlar yorulmadı.

nasıl anlatayım, bilemiyorum.

bateri solosunun muhteşemliğinden mi bahsedeyim?

sahne şovundan mı?

bisten mi?

biste çalınan her şarkıda "tamam bitti" dedik, bitirmediler.

tam "wind of change'i de duyan bu aciz kulaklar daha büyük bir ziyafet yaşayamaz" dediğimiz anda gelen rock you like a hurricane ile başladığı gibi, bir fırtına gibi, bitti konser.

kısaca, 60 yaşında ihtiyarların 15 yaşında gençlere taş çıkarttığı konser oldu bu.

büyük konuşmak gibi olmasın ama, ömrü hayatımda daha güzel, daha ihtişamlı, ruhuna daha fazla katılabileceğim bir konser olmayacakmış gibi bir his var içimde.

öyle işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
nileppezdel said:
Yer ve fiyatlar belli olsun bir an önce. Ooooff xbox alcaktım ama ben yaa :(

Bilsem judas bileti almazdım hiç :(

ayıp ayıp. xbox için judas priest'i satıyosun yakıştıramadım.

İkisini de aldım ama Scorpions. Off yaa. 7 puanla kaçtı burslu ya. Pefff. Babam da okul için para çıkmadı annemden de bilet parası isteyemedim. Gezip tozmaktan da param kalmamıştı. Hay lanet ya, kaçırdım işte güzelim konseri :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
tek kelime ile muhteşem bir konserdi.
gerçekten gelmeyenler çok şey kaçırdı.Birdaha gelsinler yine giderim.
grup üyeleri çok sempatikti.tahminimden daha fazla istediğim şarkıyı çaldılar.bi iki istediğim şeyi çalmadılar ama olsun farkmaz.
james kotta şovu ağzımız açık izledik.bis için geldiklerinde tam 5 şarkı çaldılar.
ilk 3 gün falan etkisinden çıkılamicak bi konserdi.
şahaneydi.
burda kalmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...