Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 vay maşşallah :D bu sene zaten tum eski saglam grupların geldiği bi yıl oluyo. Metallica, Judas, Mark Knopfler vs.. Festival yok ama konserler süper gidiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zaten hepsini bi festival altında toplasalar fiyat biraz aşardı herkesi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tam tersi ucuza gelirdi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 E bokunu çıkarmayın ama. Ahah yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 said: SCORPIONS TÜRKİYE KONSERİ EFSANE GRUP 15 YIL ARADAN SONRA YENİDEN TÜRKİYEDE!!!! “Winds Of Change”, ”Still Loving You” “Send Me An Angel” “White Dove” ”Holiday” ve daha niceleri…. Hangimiz bu şarkılara bağıra çağıra eşlik etmedik... Hangimiz bu şarkıları dinleyerek aşık olup... Yine bu şarkıları dinleyerek aşk acısı çekmedik ki? Tüm dünyaya adını bir daha hiç silinmeyecek ve de eskimeyecek bir şekilde kazıyan Türkiye’de ilk ve son kez 1993 yılında hayranlarıyla buluşan dünyaca ünlü efsane Alman Rock grubu SCORPIONS, 15 yıl ara sonrasında İstanbul’da vereceği konserde yeniden hayranları ve müzikseverlerle buluşacak. Sadece rock müzikseverlerin değil, parçaları gönüllerinde ve hafızalarında silinmeyecek izler bırakan on binlerce genç, yaşlı, üniversite öğrencisi, iş adamı, bayan, erkek, hayranın yıllardır dört gözle beklediği bu buluşma UNILIFE organizasyon tarafından 22 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek. http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=53 yuppi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 subzeroda geliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yer ve fiyatlar belli olsun bir an önce. Ooooff xbox alcaktım ama ben yaa :( Bilsem judas bileti almazdım hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ohannes ! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 OIf lütfen çok pahalı olmasın biletleri ya. Satışa çıkmadan fiyatlar açıklansa da ona göre acele bi şekilde mp3 playerımı satsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Muhtemelen 100ytl olacak biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bunlar hayattamı yav. ablamı konserine götürdüğümüz zamanı hatırlıyorum baya miniktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 100 yetale pahalı bence fazlasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sana bi laf söylerim msne gel :D Scorpions baba gruptur, 100ytlyi sonuna kadar hak eder. Sen git ezik death metal gruplarına falan ver o parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hangi gruba 100 lira verdim lan ben. en fazla verdiğim para judasa 65 lira bi de roberta 45 miydi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O iyi sıralar olur zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gideceğim işte oley pati sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Parası biten,modası geçen İstanbul'a konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben görmemişim bu başlığı hiç, dün gecede biletix te görünce sevinmiştim baya eh. Tarih sıkıntısının dışında gitmemi engelleyecek hiç birşey olamaz bu konsere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Avantajlı dönem biletleri: 75 YTL ( kısa bir süre için) Sonrasında : 90 YTL olacaktır. Vip/Sahne Önü: 200 YTL 23 Haziran'da satışa çıkıyormuş biletler, biletix mail atmış. Ayrıyetten Parkorman'daymış konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Of numaralı olsaydı keşke :( Sevmem böyle alt alta üst üste konser. Hayallerim yıkıldı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gelecek kimler var bu konsere? Beraber gidecek adam lazım tek gitmek istemiyorum. Kadın da olur tabi adam şart değil yani (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 daha kötü bi tarih olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 doğum günüm de bilet pahalı be 90 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Aiko said: subzeroda geliyomu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar