Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100lük projeye kafasına göre okumadan 29 verip insanların haklarıyla oynayan hocayı sayma s"ö"vme topici

Anodhen

Öne çıkan mesajlar

sinir krizleri geçiriyorum finalde vizede benden düşük aldığı halde herif kafasına göre 100 beğenmediğine 29 veriyor quizler ödevler tam ve onlarda öyle ve bütün projelerim quizler zart zurt tamdı adamla kişisel hiçbi münakaşam olmadığı halde herif beni sevmiyo yanına gittim göstermem bende proje falan yok diyo git dilekçe yaz diyo gittim öğrenci işlerine projeye not itirazı olmazmış illa finaline itiraz edebilirmişsin. Zaten finalleri asistan okuduğu için onlara karışamıyo ama projeye ödeve gelince adam okumadan not veriyo insanların hayatlarıyla oynu kendi kompleksleri yüzünden adama selam veriyosun yüzüne ukala ukala bakıyo 34 yaşında prof olmanın ağırlığını kaldıramıyan bi insan bu adama nedenir SİZ SÖYLEYİN ARKADAŞLAR YETER!!!
Sosyal ağlarda paylaş

öf ne öğrenci işleri felan uğraşıyorsun abi : )

çek hocayı bi köşeye, hocam böle böle de, sanki biraz daha yüksek gelmeliydi de, yani yüksek gelse iyi olurdu felan de.. Üstünde de kayıt cihazı felan olsun kız isen.. Konusmayı garip yerlere çek ne olacak hocam şimdi felan de nasıl geçicem felan de..

Bi hata yakala sonra tehdit et, hakattiğin notu al.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT anlaşılan sen üniverste okudunmu bilmiyorum okuduysan veya okuyosan ya çok rahat skmden aşaa kasım paşa modunda okumuşun yada başına bişi gelmemiş hiç butarz ben burda insanlara takan hocalar yüzünden üniversteyi bırakan 4 sene okuyup yeniden öss ye giren insanlardan bahsediyorum insanın geleceği bukadar ucuz değil hakkı yenildiği için hakkını dayak atarak arayanlarda sadece liseliler değil ha onlar söyler yapmaz üniverstede adam söyledimi yapar o ayrı mesele
Sosyal ağlarda paylaş

Anodhen said:
PrudenT anlaşılan sen üniverste okudunmu bilmiyorum okuduysan veya okuyosan ya çok rahat skmden aşaa kasım paşa modunda okumuşun yada başına bişi gelmemiş hiç butarz ben burda insanlara takan hocalar yüzünden üniversteyi bırakan 4 sene okuyup yeniden öss ye giren insanlardan bahsediyorum insanın geleceği bukadar ucuz değil hakkı yenildiği için hakkını dayak atarak arayanlarda sadece liseliler değil ha onlar söyler yapmaz üniverstede adam söyledimi yapar o ayrı mesele

okumadım üniversite, amacım senle de eğlenmek değil zaten, gözüme takıldı sadece, alındıysan özür de dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

dünya pokemon diyarı değil götünü msabaşında büyütüp yıllarca kitap yutup(bende çalışıyorum buraya kadar bişi yok) sonra kendindeki eksiklikleri sadece bu yolla kapatacağını düşünen andavallar kendi sınırları dışına çıkınca o mutlu ve huzurlu yaşadığı pokemon diyarından çıkıp gerçek insanların canını yakıyolar tabi geri dönüşünün nasıl olacağını kestirmeden
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi final notuna itiraz edebiliyosun sadece ve içeriğe değil materyal eksikliğine bakıylar ondada hocanın elindesin yani mahkemeye versen bilir kişiler bunların arkadaşları olacak yine sonuç yok... insan neden cami duvarına işerki zorla ve defalarca neden?
Sosyal ağlarda paylaş

yok sınıfta kalmadım zaten hatta hakkımı yemeden sınıfta 58le 2 puan vermeden bırakan hoca oldu umurumda değil benim o hocaya bi kızgınlığımda yok neden? çünkü adamın tarzı o herekese aynı muameleyi yapıyo.. ama bu östrojeni götünden salgılayan homohabilis (evrim teorisine göre insanın 2 milyon yıl önceki halidir) meseleyi kişisel boyutlara getirmeyi seviyo e sevdiği şekilde yanaşmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı geçen dönem başıma geldi. Türlü yöntemler denememe rağmen aldığım 30 ile kaldım. Hem bursumdan oldum hem de sinir harbi yaşadım.

Olabilecek en kibar şekilde ve bu meslek grubunun yozlaşmış bireylerini hedef alarak yazıyorum. Hoca milleti adaletsizlik ve onursuzlukta bütün meslek grupları arasında 3'e girer. Bu durum üniversitelerde daha fazla boka sarmıştır çünkü hesap verdikleri mevki en az kendileri kadar vurdum duymazdır, koltuk sevdalısıdır ve bu insanlar kendilerinin de bir gün bir halt yiyeceklerini bildiklerinden bu durumlarda birbirlerini kollarlar. Özetle istediklerini yapabilirler ve yanlarına kalır.

Bu tekere ancak mahkeme çomak sokar. O da not üzerinden hiçbir yere varamaz çünkü mahkemede sınavı yine aynı mentalite kontrol eder. Not bazlı olmayan, idareyle alakalı şeylerin misal yoklamaların doğru düzgün yapılmaması gibi durumların mahkemeye varması halinde okul yönetiminin bazı uzuvlarının oynadığı gözlemlenmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

banada yaptı bu gun aynısını kadın deli oldm yahu. 80 tane proje var en iyileri üst katta sergiye çıkarıcaklardı geri manyaklar 70 tane çıkarmış ama benimkini aşağıda bırakmışlar sdfsfd. o deilde unuttular heralde die dalga geçerken kadın sırıta sırıta arkamdan geçerken unutmadım dedi çöktüm resmen. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...