Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Imdb'den 7,5 almış. http://www.imdb.com/title/tt0485851/ Dün gece izledim çok beğendim, oyuncular mükemmel, senaryo çok güzel ve kamera harikülade. Thriller tutkunları için süper bir film olabilir. Üstelik Dvd'si de çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bende beğendim. bu aralar çok yapılıyor bu tarz filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 crash tadı vardı biraz. ayrı ayrı 5 başrol oyuncusunu tek filme koymuşlar.. e tabi doğal olarak oyunculuk çok iyi, senaryoda güzel olunca ortaya seyre değer bir film çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mükemmel bir film.Ben çok beğendim.Çok fazla eleştirisi var onunda sebebi yönetmen ve yazar jieho lee nin ilk denemesi olmasından kaynaklanıyor sanırım.İlk işine göre gayet başarılı. Kadro zaten olağanüstü. Kevin Bacon, Andy Garcia ve Forest Whitaker a laf yok. Ayrıca mummy de ki brendan fraser ve buffy çok iyi performans çıkartmışlar. Son zamanlarda bu filmlerden çok yapılmaya başladı.Crash , Babel gibi.Bu filmde başarılı bir film olarak furyaya katılmış oldu. Sonuç olarak filmi Kesinlikle izleyin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 güzel izlenesi bişe kesinlikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 crash'ın çakması bi film. oyuncular için izleyecekseniz izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar