Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer paticik Grupları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grup 1
Grup Lideri - Ekmek
Grup Yardımcısı - Killer Lord & Guru başkasıda olabilir
Üyeler:

Grup 2
Grup Lideri - Xaenin
Grup Yardımcısı - Axedice - Başkasıda olabilir
Üyeler :

Bu şekilde üzerinde güncelleme yaparsak daha anlaşılır olur. Katılıma göre grup 3 de olabilir. Zaten belli bir noktadan sonra oyun içinde bu gruplar birbirleri ile iyice kaynaşır ve guild'e döner. Hatta 2 guild yapıp varsa oyun içinde ally olarak da devam etmesi faydalı olur görüşündeyim.
Mesaj tarihi:
Ekmeğimden ayırdınız ayrıca beni farkında değilim. Yazıklar olsun.

Ayrıca kendi mesajımı güncelleyebilirdim yeni post atmak yerine. Niye güncellemedim? Çünkü mekan benim.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Beraber kasma derken hep beraber quest yapmaktan bahsetmiyorum bu arada. 1 grup(baya adam çıktı ama 2 bile olabilir) toplayıp public quest ve rvr yapmaktan bahsediyorum. Şu anda en hızlı level atlama yolu rvr görünüyor. Ama oyun çıkınca nasıl olur bilemem tabii.

Gangren said:
Bu ne hakkaten?

Gruplaşma niye?

bundan dolayı bir bölünme yok sadece birliktelik var
Mesaj tarihi:
One vision, one purpose olay tabii ki de, anladığım kadarıyla bu gruplar beraber public quest, RvR yapacak gruplar, sistematik şekilde ayrılmaya çalışılıyor ki karambole gelmesin diye. Bütün guildi tek partye mi sokalım allaşkına Gangren ALO?
Mesaj tarihi:
Ahaha abi düzenli ordu değiliz ki biz rvr yapıcaz altı üstü daha classlar bile belli değil.
Tamam benim de warhammer düşündükçe heycandan kakam geliyor ama durun daha yav 6 ay var oyunun çıkmasına amk.
Mesaj tarihi:
aral tarafından mavishop a söylenen bir laf genel açıklama şu şekilde "bir erteleme olmaz ise oyun çıkmadan 2 önce open beta olucağı" aralıkta çıkacak derlerse ekimde olur bu open beta
  • Yeni Oluştur...