KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Grup 1 Grup Lideri - Ekmek Grup Yardımcısı - Killer Lord & Guru başkasıda olabilir Üyeler: Grup 2 Grup Lideri - Xaenin Grup Yardımcısı - Axedice - Başkasıda olabilir Üyeler : Bu şekilde üzerinde güncelleme yaparsak daha anlaşılır olur. Katılıma göre grup 3 de olabilir. Zaten belli bir noktadan sonra oyun içinde bu gruplar birbirleri ile iyice kaynaşır ve guild'e döner. Hatta 2 guild yapıp varsa oyun içinde ally olarak da devam etmesi faydalı olur görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 neler ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Formasyonlar başlamış, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ekmeğimden ayırdınız ayrıca beni farkında değilim. Yazıklar olsun. Ayrıca kendi mesajımı güncelleyebilirdim yeni post atmak yerine. Niye güncellemedim? Çünkü mekan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bu ne hakkaten? Gruplaşma niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 isteğe göre ekmekle aynı grupda oluruz sen, ben, ekmek ama liderlik yakışır sana be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 one vision, one purpose neden yapamıyoruz ben de onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu ne ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ekmek said: Beraber kasma derken hep beraber quest yapmaktan bahsetmiyorum bu arada. 1 grup(baya adam çıktı ama 2 bile olabilir) toplayıp public quest ve rvr yapmaktan bahsediyorum. Şu anda en hızlı level atlama yolu rvr görünüyor. Ama oyun çıkınca nasıl olur bilemem tabii. Gangren said: Bu ne hakkaten? Gruplaşma niye? bundan dolayı bir bölünme yok sadece birliktelik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 One vision, one purpose olay tabii ki de, anladığım kadarıyla bu gruplar beraber public quest, RvR yapacak gruplar, sistematik şekilde ayrılmaya çalışılıyor ki karambole gelmesin diye. Bütün guildi tek partye mi sokalım allaşkına Gangren ALO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya online olanlara göre kafamıza göre gireriz işte ne kasıyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kimseye gruplarda yer almak için baskı kurmuyoruz ki belki burada 100 kişi who oynıyacağım diyecek ama 25 kişi oyunda olucak hehe belkide biraz sağlamcılık bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ahaha abi düzenli ordu değiliz ki biz rvr yapıcaz altı üstü daha classlar bile belli değil. Tamam benim de warhammer düşündükçe heycandan kakam geliyor ama durun daha yav 6 ay var oyunun çıkmasına amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kafana göre gire gire sıska kalmışsın tunca, dediklerimde mantık arama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyunun çıkmasına 6 ay var demek temmuzda open beta yok demek korkutma insanları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Temmuzda OB olacak diye bir açıklama yok zaten. Mavishop'tan söylenen bir laf sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aral tarafından mavishop a söylenen bir laf genel açıklama şu şekilde "bir erteleme olmaz ise oyun çıkmadan 2 önce open beta olucağı" aralıkta çıkacak derlerse ekimde olur bu open beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 OB'nin 2 ay süreceğini hiç sanmıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 AKP bizim gruplara da kadrolaşmasın :( kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 güncel beynini yemiş adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok yok bizim gruplar onlara gelmez gelirlersede zaten iyice açılırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 istediği sistem özellikleri nasıldır ki acaba warhammerın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 64bit olmayacak, şu an bilinen o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Grup olayı saçma, pq larda zaten gerek yok, rvr içinde burdan gelecek adamı kaldırabilecek bir sürü tür mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 pq da nası gerek yok la, 3 kat hızlı geliyo inf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar